Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
ANI cateva poze unde poti vedea lampioanele
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/Noiembrie2011?authkey=Gv1sRgCNul_OO4vtyGMQ#
Cum faci "cartofii prajiti "la cuptor ?
sapt. asta am incercat reteta de la Dr Outker cu snitele la cuptor dar nu a iesti ok deloc :(
ANCA buna mancare si ai dreptate ,bani sa fie ca jucarii gasesti cu carul
VICTO spor la invatat
o seara frumoasa ,ma duc sa mi trezesc mamaruta
anca.b spune:
azi am fost cu stefan la auchan. si-a ales cadoul de craciun. am scapat ieftin...vrea un garaj etajat. face doar 40 de lei :)
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Alex, foarte frumoase lampioanele voastre . Cartofii "prajiti" la cuptor ii fac asa: tai cartofii felii( dar nu asa de subtiri ca si pt cartofii pai, mai groase asa), ii fierb 5 minute,apoi ii scurg si pun peste ei un pic de ulei de masline, sare, rozmarin si in tava cu hartie de copt la cuptor. Cuptorul il setez pe functia de gratar si gata
Anca, la fel scapam si noi de ieftin. Vrea o printesa cu coronita( am vazut ceva la 40 de lei) si s-a mai adaugat pe lista un ponei mov( am vazut unul dragut in Carrefour tot la 40 de lei).
Rectific, am scapa daca m-as putea abtine eu sa nu ii mai cumpar si altceva.
Azi am fost la aquagym la Opera Plaza si mi-a placut foarte tare. Asa ca mi-am facut abonament
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anca.b spune:
Ani, bravo pentru aquagym...si eu mergeam intr-o vreme si ma simteam foarte bine.
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
saluti
ANI ms
si ms pt idee ,asta o sa fac in seara asta desi am la mancare.....dar suna tare bine
felicitari pt aquagym
ANCA super cadoul
o seara frumoasa !
anca.b spune:
fetelor, in seara asta va invit la vin fiert...merge cu vremea de afara, nu ?
adaugati linga el un copil care vrea sa se joace, un sot care vrea sa-si povesteasca ziua de munca, televizorul, computerul, telefonul, problemele de matematica(!!!!) si...dupa 8 ore de serviciu...aveti tabloul unei seri perfecte ;)
ma plang degeaba!
sa-mi tineti pumnii sambata, ca am examen!
kiss you all1
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Anca, cred ca ai un chef nebun de invatat . La vin m-as baga de nu ar fi asa tarziu
Azi am fost la restaurantul japonez ala nou, Nobori. Mancarea buna dar scumpa rau si portiile mici-mici. Pe un platou de sushi si doua feluri doi am dat 135 de lei
Daca sunt pasionati copii de lego, in Auchan este cutie cu 650 de piese doar la 100 de lei. Eu i-am luat una la Stefi, cadou de Craciun din partea lui soacra-mea
Stiti deja ce vor fi copii la serbare? Stefi va fi balerina in Lacul lebedelor
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii