Gravidutze si mamici de Cluj - 176

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI BEA

Felicitari Ramo pt printesa !!!

Mergi la inceput

Sal
Sunt asa de fericita mi am vazut printisorul astazi la 4D,il ador ,vreau sa treaca timpul asta mai repede sa mi l tin in bratze odata :).O sa i arat pozele si lui T mai tarziu ,sunt tare curioasa sa vad ce zice

La Cora este o atmosfera tare frumoasa ,de Sarbatori :)

Ani am vaz catelusul de plus cu baterii pe care vroiam sa l cumpar pt T de pe site ul dat de Anca ,e tare frumos si in realitate si mai ieftin cu vreo 25 de lei
sunt multe jucarii si toate f frumoase :)

O seara frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi Alex, ma uit si eu pe site. V-am vazut animalele pe facebook , va faceti fermieri in toata regula. V-ati hotarat la nume?

Eu am redescoperit datorita forumului papusile Aradeanca. Cand eram mica am avut si eu una mare,se numea Romana. Mi-era asa de draga .In plus ma incanta ideea unei jucarii cu adevarat romanesti. Cred ca aceasta Larisa,va fi cadoul de Craciun de la buni http://www.cadorisit.ro/cumpara/papusa-larisa-care-umbla-1216112

Si daca va plictisiti cu piticii, am facut noi azi cateva crafturi.Poate va inspira

Un copacel pe care noi am lipit frunze, cate una pe fiecare deget http://www.allkidsnetwork.com/crafts/fall/fall-fingerprint-tree.asp

Un bradut: am folosit o hartie autocolanta verde, am perforat-o cu perforatorul, am dezlipit folia de pe spatele bradutului si am lipit bucatele de hartie colorata. A iesit excelent.
http://www.allkidsnetwork.com/crafts/christmas/christmas-tree-craft.asp

Iar dupa-amiaza urmeaza Mos Craciun: http://www.allkidsnetwork.com/crafts/christmas/cotton-ball-santa.asp

Si omul de zapada
http://www.allkidsnetwork.com/crafts/winter/cotton-ball-snowman.asp

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Foarte frumoase activitatile voastre Ani
la gradi se sarbatoreste astazi Sf Martin si vom face cu copiii lampioane ,de abea astept
Super si papusa si pretul f ok ....daca era baietel sigur o achizitionam ....oricum ma cam tenteaza

o zi frumoasa !!!

Mergi la inceput

Alex,cum au iesit lampioanele? Nu ai poze?

In Auchan sunt cateva tipuri de papusi de la Aradeanca inclusiv cea dorita de noi, Larisa care umbla. A cumparat-o buni pe ascuns la 68 de lei. Mai era una care imi placea tare la 28 de lei si cred ca o cumpar si pe aia .

Restul fetelor, unde umblati?

Un weekend linistit va doresc

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Carina!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, chiar voiam sa-ti scriu ca am vazut papusa la Auchan. Am fost ieri si am vazut ca au facut un super targ de jucarii ... bani sa fie ;)))

Eu continui azi cu matematicile financiare...greu mai e dupa atatia ani... sper ca pina la testul de sambata viitoare sa ma pun la punct.

Baietii au iesti un pic la plimbare, cu bicicleta, chiar daca e foarte frig...macar e putin soare.

Meniul pt prinz: peste prajit in malai cu legume trase in unt, la tigaie. Pofta buna ;)

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, nu esti singura cu cartoaie..si io si io..mai am vreo 2 saptamani..mult a fost, (ca invat de prin iulie )-putin mai e.
eu merg mult pe cutura generala..ca memoria mea de scurta durata nu prea functioneaza. adica bag io sute de pagini acu..da retin si eu cand cum..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Spor la invatat fetelor . Mie cateodata mi-e dor sa invat

Noi peste am avut ieri, azi avem snitele la cuptor cu cartofi "prajiti" la cuptor.

Mergi la inceput

LA MULTI ANISORI CARINA!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO

Mergi la inceput