Gravidutze si mamici de Cluj - 176

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, macar ai de unde alege . La noi Mos Niculae va aduce doar puzzle( neaparat cu Mica Sirena ) si carti.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare gagici

eu sunt intr-un stres maxim cu inscrierea Soranei la scoala, am ales scoala, invatatoarea, insa din pacate nu avem suficiente "pile" sa ne primeasca, acum tb sa ne reorientam.
Sorana este stirba , abia mai mananca saracuta cu 6 dinti cazuti.
Anul trecut S a primit de la mos un calut interactiv(Nancy) a fost o investitie buna, nu merge nicaieri fara el, l-am carat la mare, la mama, doarme cu el, il duce la buni.
S isi doreste o papusa care creste, anul trecut nu am mai gasit-o, o vazusem la un moment dat prin Cora , dar tin minte ca era urata

Mergi la inceput

Anca, unde vrei sa o inscrii pe Sorana? Trebuie sa caut pe net calutul vostru sa vad cum e. Si la Stefi ii plac jucariile astea interactive. Noi il mai avem pe piticul Duni pe care i l-am luat pe la un an si ceva si abia acumasculta povestile. Si iepurasul jojo cu care se joaca periodic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ani, multa sanatate si refacere rapida.
In Manastur , la Ion Creanga.
am gasit pe net cu denumirea animagic honey my baby pony, e haios, inchide ochii, misca capul, simuleaza ca mananca un morcovel.
a mai avut succes laptopul , dar abia de curand a inceput sa-l foloseasca mai mult, mai nou ma zapaceste cu scrisul, umple caiete si foi , deseneaza , coloreaza, scrie, mereu e cu nasul in caite
si puzzle are cateva, jur ca e mai rapida decat mine, are o dexteritate fantastica.

Mergi la inceput

Mersi Anca. Arata super poneiul si i-ar place la Stefi sigur, dar e mult prea scump . Daca il gasesc mai ieftin pe vreun site de-afara ca altfel ne depaseste bugetul.

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/pui1.jpg" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/pui2.jpg" target="_blank">pui2

Mergi la inceput

Daca va plictisiti si aveti chef de art craft am gasit doua site-uri dragute

http://www.allkidsnetwork.com/crafts/fall/

http://www.mistermaker.com/make/Painting/Bubble_Wrap_Print/step2

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI de ziua numelui pentru cei care se numesc Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!

Va sarut pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Ramo imediat primesti un vot si de la mine
Anca f fain site ul cu jucarii ....ma tenteaza f tare un catel pt T mai ales ca si doreste asa de mult unul adevarat sa l tina in casa
multa bafta Soranei la scoala ,,,,,,ce mareee e
Ani cum te simnti ?

pt cele interesate Abonament de 5 sedinte masaj (relaxare,anticelulitic,impachetare etc.)la doar 175 lei ,daca sunteti interesate astept pm sau sa ma sunati

Mergi la inceput

La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere

Sunt bine Alex, deja ma plictisesc de atata stat in pat

Ce gatiti bun? Noi azi avem tocanita de pui si budinca de paste integrale cu branza de vaci si stafide.

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANI ma bucur ca te simnti bine
ms de idee o sa fac si eu maine paste cu branza dulce

Astazi am avut ciorba de pastai cu smantana si felul doi spanac cu snitele iar desert lapte de pasare

Mergi la inceput