Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 4
ALEX29 spune:
salutare ...in sfarsit mai vad ceva activitate in zona
IOANA priveste partea pozitiva a lucrurilor ,legat de vocabularul lui Patrik ...noi am inceput cu cuv. uratzle de pe la 2 ani ...de unele am scapat dar ...am dat de altele ..macar al tau a inceput doar acum si sigur nu l va tzine mult
multumim de pont ,eu nu prea indraznesc sa i cumpar papucei la mamaruta de pe site uri ,foarte greu ii gasesc ceva care sa i vina ok
MIHA spor la treaba si felicitari pt vorbareata asta e doar inceputul ,noi suntem la faza de a ne "citi" T. povesti seara nu invers ...si pe tati si reuseste sa l adoarma :))atata vorbeste
ALEX29 spune:
cateva poze ...asa ca sa nu va plictisiti
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/SerbareaToamnei28Oct11?authkey=Gv1sRgCL3uzYzV9azzUA
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/AnimaluteleMele?authkey=Gv1sRgCO-2yrf16MqygQE
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/BebeLa21DeSaptInBurticaLuiMami?authkey=Gv1sRgCJ6_gYWY-ZLxPQ
ALEX29 spune:
Ati fost la concert ?
Acum 2 saptamani am primit o invitatie la club ...poate peste vreo 2 anisori o voi onora
VICTO spor la invatat ,mai poti ?
GABI mamaruta mea intreaba de mamaruta ta ,ramane pe sapt ,viitoare
si in alta oridine de idei gata cu curatenia pt iarna ,a venit mami si am terminat tot ,desigur o sa mai facem dar fara spalat de geamuri si covoare
pupici si noapte buna
puisorul spune:
Salut fetelor
Din pacate activez tot mai rar pe forum si mai mult pe facebook. Stefi e fata mare deja, avem conflicte tot mai des legate de haine, merge la inot si pictura. Eu mai putin bine ca m-am operat la coloana dar acum incet-incet merg lucrurile spre normal.
Daca se mai organizeaza vreo intalnire ma inscriu de pe acum.
Si daca va plac pozele mele sa le votati. Particip la concursul de pe forum "Vara 2011", pe la pagina 23-24, pozele pui1 si pui2.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
lisssa_ana spune:
Va invit www.facebook.com/groups/mamicidecluj/197287307014155/?notif_t=group_activity" target="_blank">Mamici de Cluj pentru cine are FB!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Salut fetelor Din pacate activez tot mai rar pe forum si mai mult pe facebook. Stefi e fata mare deja, avem conflicte tot mai des legate de haine, merge la inot si pictura. Eu mai putin bine ca m-am operat la coloana dar acum incet-incet merg lucrurile spre normal. Daca se mai organizeaza vreo intalnire ma inscriu de pe acum. Si daca va plac pozele mele sa le votati. Particip la concursul de pe forum "Vara 2011", pe la pagina 23-24, pozele pui1 si pui2. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
aoleu, Ani, operatie la coloana? hernie de disc? sau? uf, sanatate si recuperare rapida...votam cu drag...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puisorul spune:
Mersi Andreea de vot
Si da,hernie de disc am avut si nu se mai putea fara operatie.
Ati scris scrisorile pt Mos Craciun?
Eu ma tot gandesc ce sa ii cumpar la Stefi, iar ea vrea doar o printesa cu coronita
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ALEX29 spune:
sal
ANI multa sanatate si ai mare grija de tine !!!!!
Lista noastra pt Mos Nicolae ...ca el e primul nu se mai termina :microfon "adevarat",bijuterii,rujuri,rochite,posetutze ,cercei,carti cu povesti ,printese si mai putem continua
LISSA am incercat sa intru in grupul mamicilor de Cj dar este "grup inchis"
RAMONELLA spune:
Si noi vrem un vot daca va plac pozele noastre,la pagina 22,ra1 si ra2.Multumim.
Ma duc sa-l votez si pe pui