Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 9
ALEX29 spune:
saluti
ANI nu se poate vedea reteta ,zilele astea o sa fac si eu covrigei ...desigur ma las ajutata de bucatareasa mea micuta
astazi i am cumparat un microfon de la Real ...sper sa ma abtin si sa nu il dau decat de Sf Andrei
ati cumparat cartile din colectia Disney ?
primul vol a aparut sapt trecuta iar astazi i am luat vol 2 ,sunt f frumoase povestile
IOANA hai ca nu i chiar urata iarna mie imi place tare mult iar cand ninge sunt cea mai happy
anca.b spune:
Fetelor, imi place si mie iarna, dar numai dupa ce ninge, si toate mizeriile sunt acoperite....poate de asta...urasc insa frigul si abia astept sa vina vara (sau macar primavara) sa iesim din nou din casa...innebunesc cu stefan in casa dupa-amiezele...e ca un leu in cusca...
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Alex, trebuie sa stergi punctul de la capatul linkului ca sa mearga. Noi avem deja o serie de 12 carti cu povestile Disney. Sunt frumos ilustrate dar povestile nu sunt chiar grozave :(
Ioana, subscriu sentimentelor pt nesuferita iarna . Asa m-as muta in Spania . Saptamana trecuta au fost niste prieteni in Barcelona si erau 21 de grade
Anca, asta cu lipsa iesirilor in aer liber o resimtim si noi din pacate. Deja prevad o serie lunga de vizite in Polus :(. I-am mai imprimat o serie de desene de colorat la Stefi si am cumparat hartie creponata. Mai trebuie sa gasesc acum si niste activitati cu ea . Si mai nou ne jucam foarte mult de-a doctorul. Dar ea vrea over and over again de nu mai stiu ce sa inventez.
Ce sa va mai zic, de ieri am inceput si serviciul :(. Intre Craciun si Anul Nou mergem vreo 3 zile la Arieseni si daca prindem zapada vrem sa ii luam monitor pt Stefi la ski.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
dariandra spune:
Buna fetelor,
In primul rand as dori s-o felicit pe Alexandra, o prietena care merge si ea cu fetita in acelasi timp cu Tiadris, mi-a spus ca Tiadris are chiar talent, e foarte indrazneata, ce mai, o profesionista mica!
Daca doriti sa faceti cadouri copilasilor saraci, s-a dat startul campaniei Shoebox, in Cluj:
http://shoebox.ro/2011/11/22/start-shoebox-2011/
La Daria in grupa, copilasii se vor imbraca si in acest an in costume populare. E chiar frumos si impresionant ca mai pastram din cand in cand traditiile.
Despre Daria pot sa va spun ca a crescut, s-a maturizat, e foarte sfatoasa si iubitoare.
Nu prea avem timp de forum dar mai intru cate putin de la servici.
Va sarut pe toate.
ALEX29 spune:
sal
ANDREEA ms mult
Intradevar este minunata initiativa educat. de la gradinita unde este Daria de a i imbraca pe copilasi in costume populare
ANI spor la treaba daca tot incepi serviciu
cum esti cu spatele ?
si noua ne place sa ne jucam de a "d na doctor "
Ioana13 spune:
Noi dr veterinari suntem. Folosim ustensile de dr de familie, dar tratam animalele.
Ani, era atit de bine in vara/toamna, sunt copii la bloc, inventau tot felul de jocuri, mima, de-a v-ati ascunseleacu, bicicleta (Patrick nu mare fan), abia ii bagam in casa si atunci erau rupti de foame, somn. In perioada asta, nu vedeam necasara inscrierea la un sport, ca alergau si socializau foarte bine. Acum ma gindesc sa merg la ceva karate, ca cica asta vrea, ca de la 5 suntem in casa, ca e chiar frig afara. Si tine-te Ioana, joaca-te cu P, ca singur nu se joaca. E fain sa ne jucam, dar as mai face si altceva
I-a scris felicitare lui Mos Craciun, dar am fost la Carrfour si a zis ca nu ii mai trebuie jocurile alea... Sunt in dilema.. ce sa cumpere Mosu. Vrea chitara acum, oare sa ii iau adevarata sau de jucarie? DAca ii iau adevarata va fi suparat ca nu stie sa cinte la ea si nici eu nu stiu, ca sa il invat...
puisorul spune:
Ioana, cam asa si noi, maxim la 5.30 suntem acasa. Nici Stefi nu se joaca singura deloc :(. Asa ca am dat-o pe art craft,azi am cumparat hartie colorata si trecem la treaba.macar asa facemceva interesant si pt mine si pt ea.
Nu e prea mic Patrick pt chitara adevarata? Am vazut azi la Real o chitara marisoara,neagra si cu microfon. Cred ca si canta singura Era sub 100 de lei, nu mai stiu eact.
Tot in Real am gasit o printesa cu coronita exact cum vrea Stefi,bonus o caleasca si un cal mare. Nu am cumparat-o dar il trimit pe sot. Am crezut ca poate e mai ieftina in Carrefour, dar aici nu o au. Si o tipa din Carrefour mi-a zis ca alte jucarii nu mai primesc.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Ioana13 spune:
Ani, l-ai instruit pe sot sa nu ii dea papusa Stefaniei
Poate ca nu ii luam chitara, ca a reactionat urit la un joc, "Ghiceste cine" daca il stiti, ca nu stia citi numele fetzelor din joc si atunci l-a pus bine si nu vrea sa se mai joace pina nu stie citi, desi cit ne-am jucat foarte bine s-a decsurcat. Asa as pati si cu chitara.. ca daca nu stie o va pune bine pt 2-3 ani.
Pentru virsta asta sunt foarte indicate si jocurile gen Piticot, jocurile de rol (De-a doctorul...), iar cu teatrul de papucsi, ii face sa spuna lucruri pe care altfel nu au chef sa le povesteasca (asa il mai trag eu pe P de limba, ce mai face la gradi si cu cine e prieten, ca altfel nu prea imi spune).
Am vb la ceva cursuri de arte martiale, cica numai dupa 5 ani jumate sa mergem. Mi-a zis tipul de inot, dar parca nu l-as duce iarna, asa ca m-am reorientat spre dans, la Palatul copiilor. Mergem vineri, sa vad daca ii place.
elenuta23 spune:
ciao fetelor!!!
Sa va spun ca avem 7 luni , nu-mi vine sa cred, e o dulceata de fetita Adelina, raspunde doar cand ii spun bebe .Il adora pe Dragos, e topita dupa el , va fi o relatie speciala intre ei
Iulia e tot mai preocupata sa invete lucruri noi, ma impresioneaza cum invata singura unele chestii , insa avem o problema de sanatate si nu stiu de unde sa incep cu investigatiile.
se infunda la nasuc o saptamana, asa o simt eu , apoi da in otita sau tuse cu stranut sau febra, diarie si varsaturi o saptamana fara altceva ma refer al tuse , muci, rosu in gat.
medicul de familie a zis ca s-ar putea sa fie o rinita alergica, acum sa vedem , am terminat sambata antibiotiucul si ieri deja imi spunea ca o doare burtica .De 2 luni tot asa o tragem 2 saptamani bolnava , o zi sau 2 bine....etc
am facut aerosol, peste aeosol si am icercat toti picurii de nasuc.
Dragos e ff activ, asta a fost dorinta lui si i-am respectat-o ,
luni, miercuri si vineri are karate , iar marti si joi dansuri/
;a inceput era epuizat , insa acum e ok, s-a obisnuit cu programul si ii place.
hai ca m-am intis
elenuta23 spune:
apropo de dorinte, Dragos vrea sa se faca invatator
alex felicitari pt tiadris
ati gasit un nume pt bebita ???
mai ai un pik , abia astept sa nasti
meli cum te mai simti???ce iti fac puii??/
ioaa saracf?indata face Ales 2 anisori
gaby tare frumoase fetele tale , iar Sofi e asa de mare
noapte buan tuturor, sanatate multa