Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DIANA pare a fi un atac de panica ceea ce descrii tu. Ce s-a intamplat cu sangerarea? La inceput de sarcina e posibil sa ai sangerarile astea usoare. Faci bine ca mergi la sora ta. Esti foarte sensibila acum in aceasta perioada.Dar incearca sa nu te mai consumi asa mult. Stresul nu ajuta deloc sarcina. Gandeste-te la bb din burtik si fa-ti curaj ca va fi bine. Cati ani ai? Daca nu te superi...Intra si scrie temerile tale ori de cate ori vrei. Face bine sa te descarci. Scrisul pe mine m-a ajutat foarte mult. Sper sa reusesti sa iti revii , sa fii senina pe cat poti. Sa ne dai vesti.

NAFI care-i treaba cu alergia? Sper sa reusesti sa gasesti de munca. Multe pre si putini bani...dar asta e.

MSILVY felicitari ptr bb grasunel. Inca putin si iti tii si tu puiutul in brate.Cand ai DPN?

ALE ma bucur ca e totul bine cu Alessa. Exact cum iti spuneam ca are si cumnatul meu. Si acelasilucru il al si eu. Pup.

ADINA sanatate multa si voua.

Va pupam si va salutam

Eu am nevoie de ferie.....dar pe anul asta deja mi le-am mancat.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara fetelor ,

adina : cand am citit ca ai facut ciorba de ardei umpluti , am crezut ca a fost o greseala de scris , ca de fapt vreai sa spui ciorba si ardei umpluti ; azi vazand topicul "ce mai gatim" , am aflat ca exista intradevar ciorba de ardei umpluti ; as fi curioasa cum se face,cum e?

dienutza4 : bine ai venit , e bine sa-ti descri starile daca te ajuta , incearca sa fi mai tare , mai ales acum cu bb ; cred ca marea majoritatea fetelor de aici a trecut prin perioade dificile la inceput
trebuie sa-ti faci forta ca sa poti sa realizezi ceva in viata , sa-i oferi un viitor bb-lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

danangie : de-abia acum mi-am dat seama ca ai trei baieti ; esti supertare ; felicitari si sa fiti sanatosi cu totii .
eu ar trebui sa nasc in saptamana 26 nov.-3 dec. , data sigura o sa o decidem (cu gine) in 23 nov in baza eco si a controlului .

la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna dimineata fetelor!!!
in primul rand o sa-i zic si eu cate ceva DIANEI:bine ai venit printre noi felicitari pt.''samburele'' din burtica sa creasca mare mare mare.referitor la povestea ta eu te pot sfatui daca imi permiti sa fii mai calma,increzatoare si curajoasa cat de mult posibil poti;pt.ca in starea care esti acum poate dauna sarcinii si mai ales ca trebuie sa te gandesti ce frumos o sa fie cand o sa vezi bebele cum creste in burtca si cum o sa fie cand o sal tii in brate dar pt.asta are nevoie de TINE o mamica curajoasa si puternica gata sa infrunte orice situatie(caci o sa fie multe si placute si neplacute)iubitoare si vesela. etc etc....cred eu ca e mai bn sa mergi la sora ta ca sa nu fii singura pe perioada asta si mai ales ca primele luni sunt cele mai ''grele'' din toate punctele de vedere....Sa-ti zic cate ceva si despre mine eu sunt LAVINIA am 24 ani aproape sunt in italia de 6 ani jumatate,casatorita si cu un grasunel de 7 luni...
TU cati ani ai?de unde esti din tara?sper ca nu am zis ceva care sa te fi suparat si sa te fi plictisit..
pupiki si nu uita ca de acum in colo nu mai esti singura ne ai pe noi si suntem alaturi de tine si scrie tot ce vrei si tot ce simti tu.pupiki
NAFI---of,of saracutul RICKY ce sa mai intelegi si de la pediatrii astia......pupiki si bafta la locul de munca
KEMSY--mai traiesti??sper ca sunteti bine...pupiki
ALE--ai vazut ca totul e binepupiki si ma bucur pt.voi
DANA---cate mai tragi si tu....
Noi suntem raciti toti din cauza lu'tati care a venit racit cobza si pana seara a luat-o si EDY si chinuie-te cu el peste noapte ca nu putea sa respire si plangea de zori...azi mergem la pediatra ca are si o tuse usoara si sa vedem ce ne zice ca eu nu stiu ce sa-i fac si ce sa-i dau in afara de curatat nasul care e un chin...pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

Buna dinnou mamicilor! Asa cum planuisem, am ajuns la sora mea. Drumul a fost obositor dar si putin odihnitor. Din 7 ore de mers am reusit sa atipesc si eu vre-o ora. Cum am juns sora mea a avut grija de mine, mi-a facut ceai de tei si am dormit un pic mai linistita, chiar daca a fost o noapte lunga.
Acum sa raspund si la intrebarile voastre: costyhanny am 24 de ani si sunt din Bacau. Si stai linistita ca nu o sa ma supar niciodata pe acele persoane care incearca sa ma ajute si sa ma sfatuiasca de bine. Multumesc din suflet pentru incurajare Tu unde stai in Italia? pupici
Danangie Acuma nu mai am probleme cu sangerarile, de 2 ori mi s-a intamplat, dupa ce am venit de la ecografie si la 2 zile dupa aceea. De atunci vad ca nu s-a mai repetat intamplarea. Poate a fost ceva normal sarcinii. Si da intradevar ai dreptate, am avut mai multe atacuri de panica de cand sunt insarcinata, mai precis in ultima saptamana, adica incepand cu saptamana 5 de sarcina. Acuma ca sunt la sora mea ma simt mai in siguranta si poate asa o sa trec si eu peste perioada aceasta stresanta din viata mea.
Pup pe toate mamicile si va doresc la toate multa sanatate ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
ma primiti si pe mine-n club?
Salut prietenele mele de la alt subiect Nafi si Lalexandra

Cum toate drumurile duc la Roma, de anul viitor probabil ne vom muta in Cetatea eterna.

Pe scurt sa ma prezint: sunt o mamica de Castelan care in cateva zile implineste 19 luni si sper cat de curand sa "recidivam" si sa-i oferim un fratior sau o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor!
Msilvy da exista ciorba de ardei umpluti, cel putin in alba iulia de unde sunt eu. De facut, se face ca si ciorba de perisoare, doar ca in loc de carnea facuta perisoare ,umplii ardeii cu ea si ii pui in ciorba.
Daca vrei reteta mai detaliata spune-mi si ti-o zic cu mare placere

Mergi la inceput

Dana, sanatate si puilor tai!

Diana bine ai venit, si felicitari pe bb din burtica! Sper sa se rezolve toate cat mai repede pentru tine, si acum ca esti la sora ta sa te mai linistesti un pic

Mai fetelor eu sunt asa fara nici un chef...si ma mai si doare incheietura de la mana stanga ca abia reusesc sa o misc. Chiar nu stiu de ce, si nu stiu ce as putea sa iau

Mergi la inceput

Proba de samnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!

Constat ca de pe pagina asta numai pe Danangie o stiuCe inseamna sa nu mai intri pe forum..In orice caz,fetelor,va doresc viata frumoasa in Italica,eu am stat trei ani si inca mai am nostalgii,iar celorlalte din "timpul meu" va transmit numai bine,va pup!

Mergi la inceput