Mamici si Gravidute Italia (108)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluk31 Buna,gagici! Constat ca de pe pagina asta numai pe Danangie o stiu ![]() ![]() Raluca ![]() |
ralu - pe mine ma cunosti?
![](icon_smile_big.gif)
![](rugaciune.gif)
![](gravida.gif)
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
georgyiuly spune:
Neata fetele!Va las !!!! Din vechea garda sunt si eu
,doar ca nu am mai reusit sa intru deloc din diverse motive!!!
Bun venit noilor fete-va urez sarcina usoara!!!
Abramburica..esti pe ultima suta de metri...cum nasti natural sau cezariana????Silvia ce face???Tu cum te simti???
Nafi ...Danangie sanatate celor mici!!!! Am trecut si noi prin raceli la dublu,urmate de otita tot la dublu!!!!
Costy..felicitari pt examen,am avut si eu pe 27 teoria(din fericire am luat si eu)..urmeaza condusul.
Ioana am notat sieun reteta de chiftelute de ton,am sa le fac si eu poate manaca Giulia,ii mai divesific menuiul.
Alexandra ma buucr ca este bine Ale si nu e nimic cu inimioara.Imi pot imagina cat de greu ti-a fost pana cand ai primit raspunsurile bune.
Nafi..iti tin pumnii pt interviu,sa fie asa um iti doresti tu..si sa intri in campul muncii.Ma bucur ca Ricki s-a obisnuit la gradinita!
Raluka....ce-ti fac fetele???Cum mai stati cu planurile de viata???Tot in Franta?
Despre ai mei ce sa povestesc???
Sebi s-a faut mare si nu stiu cand a trecut timpul asa repede..e cuminte si cu gura pana la urechi mereu, manaca bine papetele lui si san in completare..nu prea creste extraordinar in greutate...pediatra suspecteaza o infectie urinara asa ca trebuie sa ii fac analiza sa vedem cum sta treaba.Eu i-as da lapte praf ca mi s-a cam luat de alaptat(ma cauta noaptea am mereu pt o gura de lapte)..dar imi refuza biberonul momentan
asa ca ma conformez.
Giulia tot nazdravana este....ii tine niste discursuri lui Sebi de mori de ras(iar el e fascinat de ea).Cu gradinita...inca de acomodeaza de o luna jumatate,pasiunea pt gradinita a durat 2 zile la ea dupa care mi-a dat ghiozdanelul sa il pun sus.Inca plange cand o las dar se acomodeaza ea usor,usor.
Poate reusesc azi sa pun si vreo 2 poze.
Va pup...!!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/costyhunny/costyhunny.jpg)
costyhunny spune:
salutare la toate fetele!!
CASTELANAC---bine ai venit printre noi,normal ca te primim caci e loc pt.toata lumea la noi in ''club''...
GEORGIULY---felicitari si tie pt.examen si bafta la condus
DIANA---ma bucur ca esti la sora ta ai sa vezi ca o sa fie putin mai usor si o sa treaca timpul mai repede....ai grija de burtica si de tine pupiki.in italia stau langa RIETI.
PT.fetele gravidute cum o sa nasteti???natural sau cezariana
Dana,Nafi,Kemsy sunteti bn???nu ati mai intrat
pupiki si o zi cat mai placuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nafi/nafi.jpg)
nafi spune:
Buna fetelor!
Ma tot chinui de ieri sa va scriu un mesaj!
Va multumesc ptr urarile de sanatate, au prins bine caci Ricky si-a mai revenit ( si nu multumita pediatrei!). Inca mai tuseste, mai are ceva mucisori dar macar poate dormi bine si luni a fost la asilo si a fost f bravo, chiar voia sa mai stea sa se joace.
Eu a trebuit sa pun casa un pic la punct asa ca ieri am facut
M-a cam luat si pe mine raceala ca am pioneze in gat si ma tot inneaca tusea asa ca maine dupa amiaza fac o vizita medicului meu de familie ca si asa de cand l-am schimbat nu am fost niciodata la el.Daca o fi la fel de eficient ca si pediatra ...
De job ce sa va zic...e rusinos cat de putin poti castiga ptr un full time si ptr o munca destul de bogata in activitati. dar cand e primul job pe care il primesti (poate) in alta tara in care proprii cetateni sunt someri , ai aproape 36 de ani si toti vor prospaturi...plus esti mama..deci o belea in plus...cred ca e intelept sa accept daca ma vor si pe urma o sa-mi vina randul la un moment dat ( o sa am eu grija de asta) sa pun conditii ca doar nu m-au castigat la loto!
Dar ptr inceput zic eu ca tzita tzita e mai bine...
GEORGYIULI - bine ca mai dai pe la noi cu vesti Sper sa nu fie vorba de nici o infectie iar Giuli sa se acomodeze cat mai bine la gradi. merci ca-mi tii pumnii!
ABRAMBURIKA - 11 zile ramase nu? hai inca un pic si scoatem motzatele!
COSTY - cand ai examenul ptr permis ca nu-mi mai aduc aminte? sa ne reamintesti ca sa-ti tinem pumnii!
DIANA - bine ca te-ai dus la sora ta, sper sa-ti regasesti linistea. Trebuie sa-ti impui sa ramai calma, sa gandesti pozitiv , ptr ca odata ce va veni copilul vei avea muulte ocazii sa te agiti , crede-ma! asa ca profita cat mai poti de perioada asta de liniste si bucura-te de sarcina. e un moment superb!
CASTELANA - m-am bucurat enorm sa te regasesc aici! Sper ca intoarcerea in IT sa fie de bun augur. E pamant fertil aici crede-ma caci eu cum m-am mutat aici cum am ramas gravida...asa pe nepusa masa!
Sper sa ne si vedem intr-o buna zi! pana atunci insa ne vom "vedea" aici alaturi de minunatele fete care compun grupul nostru de italience
KEMSY - ce mai faci? toate bune?
RALUK - multi pupici tie si fetelor! vechea garda e inca pe aici, nu te ingrijora!
DAVIDUCA - tu pe unde mai umbli? mai da-ne un semn de viata! sper ca sunteti bine!
BERARPIRI - hai ca daca tot vorbim de vechea garda trebuie sa te chemam si pe tine la apel
YOANAG - prinsa cu treburi?
ADINA - daca te doare mai ia cate o tachipirina ca e ok. si eu am patit asa pe la sf sarcinii dar cu laba piciorului. umblam schioapa! mi-a zis medicul ca e de la sarcina si cum nasc revin la normal.
DANANGIE - f frumos ai scris DIANEI . mai bine de atat nu se putea! Ce-ti fac baietii? tu cum te mai simti? esti mereu di corsa imi imaginez!
Ma duc sa-mi beau ceaiul verde ca acuma se trezeste musiu si intru iar in priza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Ciao!!!Am revenit azi de pe meleaguri...de vacanta, si am recuperat paginile, vad ca a aparut lume noua!!
diana, bun venit printre noi si felicitari pentru sarcina!!Imi pare rau pentru problemele cu familia..extinsa!!Dana ti-a dat sfaturi f bune , cel mai bine e sa locuiti separat si sa va faceti cuibusorul vostru!Multa bafta!
castelana, bun venit in grup!
nafi, ce peripetii cu veveritzul!!Si tu mereu in priza, bravo!
Asa e, salariile astea sunt...eu nu ma vad negociind pentru salariu mai mare, nu stiu cum se face. Si mie imi place meseria asta de asistenta, e plina de activitati, cum ziceai si tu
georgyiuly, bine ca ai mai aparut!!Poze nu mai pui??M-ai facut sa zambesc cu Giulia si "placerea" de a merge la gradi Mai scrie, nu ne uita
costyhunny, felicitari pentru prima reusita cu examenul. Bafta in continuare!
Noi suntem bine, am profitat de Ponte si am fost plecati. Am revenit in seara asta, de maine revin in normal, casa, cumparaturi, gatit, calcat...stiti voi
Seara placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Buna dimineata italiencelor,
merci mult pentru primire!
Nafi, Kemsy
, costyhunny
merci de mesaje!
Sper sa fie de bun augur reintoarcerea in Italica, stiam ca intr-o zi trebuia sa se produca...
Imi place, nu zic nu, dar obisnuinta intr-un loc linistit, calm si foarte foarte ordonat, cu oamani in jur care vorbesc aproape in soapta ( sa nu deranjeze), cu un bun simt exagerat care-i parca in ADN si educat de traditia asiatica....ma face ca la fiecare vizita in Italia sa imi doresc cu ardoare sa ne intoarcem din nou in tarile calde.
Noi locuim de ani buni prin partile astea, in Italia si Romania venim doar in vacante, adica suntem din categoria celor ce-si fac vacantele acasa sa-i viziteze pe cei dragi.
Clima aici este aceeasi tot anul, cald 36-38 C, umeda de peste 80%, si tot asa...diferenta poate o face daca ploua zilnic ( uneori de 2-3 ori scurt si ffff puternic) sau de 2-3 ori pe saptamana.
CU neschimbarea asta a climei ai senzatia ca timpul s-a oprit, ianuarie e ca iunie si ca decembrie, doar ca trebuie sa cumperi brad si sa-l sarbatoresti in costum de baie!
Copilul nostru Castelan, cum ii zic eu, s-a nascut de Pastele 2010 in Malaysia ( Malesia in italiana), este un copil bun si cumintel, ascultator si minunat ( am termina cra-cra-ul), un copil ffff asteptat pentru care am luptat ani si ani cu infertilitatea.
Speram cat de curand sa "recidivam" si sa-i dauruim fiului nostru un fratior/surioara!
Va pup si va las o cafea cu lapte, cornetele le dati voi ca-s cele mai bune in Italia!!!!!!
dienutza4 spune:
buna mamicilor .
CastelanaC Bine ai venit pe forum. Se pare ca esti deja mamica si de aceea iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelului tau. E bine ca-ti place in Italia, si ca te-ai acomodat cat de cat, adevarul este ca nici mie nu prea imi place clima din Italia, dar sper ca atunci cand ma voi duce la anul sa ma obisnuiesc. Poop.
kemsy ms pentru urarile de binevenit. Asa este Dana mi-a dat niste sfaturi extraordinare, acuma sa vedem cat de repede le putem indeplini, pentru ca asta era si dorinta noastra. Ma bucur ca ai avut parte de o vacanta si ca va-ti simtit minunat. Ai mai capatat forta!
Nafy Ma bucur ca va-ti revenit cat de cat. E de jale cu raceala asta si eu tusesc cateodata de rup asfaltul. Si e foarte bine ca ti-ai gasit de munca, macar mai ai si alta activitate si asa iti tii mintea ocupata. Eu de asta am nevoie cred de un serviciu sa nu ma mai gandesc numai la casa-bani, casa-bani. Si cat despre salar, cum ca esti nemultumita, trebuie sa vina si o zi cu soare in care sa castigi cat sa-ti faca placere sa te mai duci la munca. Acuma nu stiu ce job ai, poate ai postat in alt mesaj si nu am observat, dar sper sa avansezi repede si sa te simti implinita.
costyhanny Dupa cum am cautat eu pe harta RIETI nu e foarte departe de VETRALLA acolo unde sta sotul meu acuma cu familia lui. Vroiam sa te intreb cum merg treburile prin regiunea aceea, in legatura cu sarcina ma refer, tot ce tine de doctori, analize, nastere si ce o mai fi. Pentru ca eu nu am acte si nici sotul nu are contract de munca si sunt curioasa daca trebuie sa platesc toate acestea sau se pot face si gratuit. Copilul o sa beneficieze de ceva?..daca ai mai multe detalii ti-ai fi recunoscatoare sa-mi impartasesti si mie din experienta ta. Tu in ce oras ai nascut?..ca eu tin minte ca spitalul mare este ori la Viterbo ori la Roma, si ma gandeam ca si pe la tine in RIETI o fi la fel. Multa sanatate, sa aveti grija de voi si poop dulce
georgyiuly Multumesc pentru urare. Si eu iti doresc liniste in familie si iti doresc ca Sebi sa fie sanatos si sa nu aiba nimica grav si deasemenea sa se acomodeze mai repede la gradinita ca sa-ti iei de-o grija.
Raluk31 Salutari si din partea mea si viata frumoasa in continuare in Italia!
Adina nicole Multumesc pentru incurajare si sper ca ti-a mai venit chefu de cand ai postat. ti-ai rezolvat durerea cu incheietura mainii? poop
Despre mine ce sa va mai povestesc, din toata perioada zilei seara ma simt ce-a mai odihnita ca in restul zilei am impresia ca sunt ca un zombii :)) .
Va urez la toate o zi placuta si pup toate mamicile de pe forum
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Giulia e la gradinita,Sebi doarme!!! Asta da viata frate!!! Mi-am adus aminte de postarea lui Nafi ca partea buna cu gradinita e ca nu trebuie sa mai gatesc pranzul
!!Asa ca bag un panino si am scapat!!!
Kemsy..in vacant ati fost???Ce bine v-o fi!Eu am stat in casa tot pontele ca al meu a lucrat.Mi-ar prinde si mie bine o iesire ....dar e criza!Loris ce face...pana la urma te-ai hotarat: bona sau gradinita??
Dienutza...capul sus si fii optimista,ai toate motivele din lume sa fii fericita,lasa gandurile negre deoparte..ai un sot care te iubeste,o sarcina de care trebuie sa ai grija,vei fi mamica si asta conteaza cel mai mult acum...problemele cu familia sau cele financiare lasa-le pe un loc mai in spate.Usor ,usor se vor rezolva toate!!!
Castelana bine ai venit printre noi!!!iti doresc din tot sufletul sa mai ai posibilitatea de a deveni din nou mamica, e minunat cu 2 copii!
S-a trezit mandrutul meu,a dormit vreo jumatate de ora...nu stiu ce are ca si azi-noapte s-a trezit cred ca de vreo 10 ori..si sor-sa de vreo 2-3 ori ..concluzia am dormit de m-am rupt.
Danangie...spune-mi si mie te rog ce i-ai mai introdus tu lui Marco la pireul de legume??Cartof tu ii dai??? Ca al meu il cam doare burtica si nu stiu de la ce.Eu ii dau cartof,morcov,dovlecel,spanac,dovleac,bieta,salata.
Ioana,Stefania,Andreea....restul fetelor mai treceti pe aici.
Alexandra ..tu tot in Romania?te mai intorci!
Fiu-miu se chinuie sa mearga de-a busilea,nu prea ii iese ca se deplaseaza mai mult in spate!
va pup ...!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
Buna.Cat ma bucur ca incepe sa se anime subiectul...
Multa sanatate prichindeilor bolnavi!!!
Petro,inca un pic si bagam majoretele!!!
Bun venit Dienutza si Castelana!
M-a impresionat foarte mult povestea Dienutei,in primul rand sarcina usoara iti doresc,si sa fii foarte barbata in ceea ce priveste aceste 9 luni,trebuie sa fii tare,sa gandesti mereu pozitiv,si o sa treaca repede.
Referitor la viata din ROMANIA eu cosnsider ca se poate trai foarte frumos si acolo.Daca ai casa ta sau un mic apartament unde sa iti duci viata linistit in trei,un serviciu mediu,eu zic ca as putea trai lejer in RO.Plus ca acolo in Romania ai familia ta,prietenii vostrii, obiceiurile voastre,locurile voastre...Pentru mine viata in Italia e monotona.Ca mama si sotie, se face curatenie zilnic,papa zilnic,seara se ia cina apoi baie toata lumea si la nani...(sunt oricum bucuroasa si multumista pentru ceea ce am,Doamne fereste ca situatia asta plictisitoare sa se schimbe datorita unor boli sau decese).Eu un tanjesc dupa o iesire din decor.Ies si aici dimineata la o cafea cu vreo mamica care are sau nu copil la gradi cu Cris,apoi ceva cumparaturi,apoi acasa la curatenie,mancarica,leneveala apoi il iau pe Cris...etc...Nici sa vreau nu pot schimba niika!Aici in oras sunt cateva rude ale sotului care au devenit cu timpul ingrozitoare si mai bine singura decat prost acompagnata...in incercarile mele de a lega prietenii nu am sorti de izbanda.Imaginativa ca in aceeasi grupa cu Cris sunt 2 romance de ale noastre care sunt casatorite cu italian iar copii lor nu vorbesc limba romana,iar ele se sfiesc sa dea ochii cu mine ca nu cumva sa le intreb ceva in romaneste....e ceva de neinchipuit..
Ca sa concluzionez,Italia e frumoasa,dar eu tind din ce in ce mai mult sa ma reintorc,si consider ca in Ro se pot creste copiii la fel de liberi ca si aici,se poate face scoala la fel de bine ca si aici,iar daca Romania ar avea o dezvoltare economica mai buna ,si mai bine gestionata eu nu m-as afla aici.
Sa zicem ca m-am eliberat putin.Dienuta e de vina...
SI se pare ca voi avea o amica cu care imi voi petrece si eu urmatoarele opt luni de gravidanza...
Fericirea are chipul tau/Luminat de dragoste mereu/Ochii mi-au daruit/Cerul lor infinit/Pentru inima mea!