Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
danangie, nu e la stat, e la o gradi privata. Inscrierile pentru la stat se fac din ianuarie-februarie.
Cu olita/reductorul, nimic. Nu vrea sa stea, daca il intreb. Si nici eu nu m-am hotarat sa incep clar si coerent. E si frig, nu-mi vine sa stau sa-l schimb de 15 ori pe zi ca nu am unde sa usuc atatea haine M-am hotarat sa incep din februarie, clar si decis, cand merge la gradi nu mai trebuie sa aiba pampers.
Ciao a tutte!!!

Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

La multi ani, Giani. Sa ne traiesti, sa fii fericita, sanatoasa si iubita!!!

....daca te induri...astept si eu o bucatica de tort, ceva

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

la multi ani kemsi ! multa sanatate si impliniri !

Mergi la inceput

Salutare!
Multumesc fetelor pentru urari!
Seara placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Ale, scuze, ce gazda sunt
Va rog, poftiti!!

si pentru voie buna

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Salutare!!!
nimeni, nimeni???
Eu am terminat smotrul, am verificat ...net-ul si acum ma duc la somn cu puiul meu.
Ne vedem pe seara???

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

mmmm coca cola ... bun ..

multumim de tratatie kemsy

o zi buna la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

GIANI iti urez si aici la multi ani fericiti. Numai bine !

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele.Va las !!

Kemsy..cu intarziere iti urez si eu "LA MULTI ANI" sa fii sanatoasa si fericita!!!

Danangie..sanatate multa lui Marco,urata treaba cu otita ,au avut si ai mei amandoi.La noi racelile sunt in floare..saptamana trecuta Giulia,saptamana asta eu si Sebi.Si cred ca o tinem asa pana la primavara.

Abramurica ...cum te simti mamico?Micuta Elisa ce face?Silvia???

Costy...cum stati cu dintisorii????Cred ca nu e nevoie sa te mai intreb cum dormi noaptea???
Lui Sebi i-au iesit 3 dinti sus in 2 saptamani si al 4lea da sa sparga.Daca mai pui la socoteala si mucii si tusea care nu prea il lasa sa doarma...iti inchipui cat dorm si eu

Fetele va pup...azi aici in oras e sarbatoare si Giulia e acasa,ma tine in forma pana diseara!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

BUNA SEARA FETELOR!!!
KEMSY:iti doresc un sincer LA MULTI ANI!!!sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos de la viata alaturi de familia ta....(scz de intarziere dar mai bn mai tziu decat niciodata.....).
GEORGIULY:dintisorii nu ne ies nicicumsi o tinem doar in dar asta este..eu o tin in continuare cu conducerea si ma descurc din ce in ce mai bn doar ca mai "dansez"din cand in cand pe strada cu masina(daca nu sti cum te invat eu)..tu cum esti ai inceput conducerea cum a fost??
DANAGIE:voi cum mai sunteti cu otita??a trecut?tu cum te mai simti??sti ceva de abramburik???pupiki
MSILVY:ce faceti??cum mai esti?despre ce dureri era vorba??cand ai dpn-ul??pupiki
CASTELANAC:nu mai dai nici o veste??sau iarasi te-ai simtit rau(sper ca nu)cum sunteti??pupiki
DIENUTZA:nu te-ai tinut de promisiune(sa intri mai des)ce faci cum esti cum e burtica???creste?cate sapt.ai??pupiki
YOANAG,NELIA,nici o veste de la voi????
despre noi ce sa va zic am ceva pb.cu netulEDY de cand l-am pus in premergator a inceput sa faca pasi si acu tre sa te tii dupa el(bineinteles tinut de manute)si cu girello face curse prin casa si trage tot dupa el(se uita la mine ii zic sa nu traga incepe sa rada si trage tot)
va pupik o seara buna si mai intrati si voi mai des
dati-mi si mie daca aveti cont pe facebook pls..pupiki la toate

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput