Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna ziua,
in primul rand va rog sa ma scuzati ca dau buzna peste voi asa!
Sunt putin "disperata" ca sa zic asa... o intrebare(nici nu stiu daca am voie) deci:
daca stie careva dintre voi, sau are idee cum sa fac sa gasesc, caut o chirie in Liguria, Savona, Vado Ligure; sotul meu o sa inceapa acum pe 25.11. un contract acolo si nu stim unde o sa stea! de la serviciu nu prea are timp ca nu prea le-a placut ca sta si cauta, eu sunt acasa(in romania, momentan) cu fiica-mea si nu am gasit prea multe cautand online. Nu am idee cum sa fac!
Orice sfat(ajutor) e binevenit.
Va doresc o zi buna si inca odata scuze pentru indrazneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmbbc

Buna ziua,
in primul rand va rog sa ma scuzati ca dau buzna peste voi asa!
Sunt putin "disperata" ca sa zic asa... o intrebare(nici nu stiu daca am voie) deci:
daca stie careva dintre voi, sau are idee cum sa fac sa gasesc, caut o chirie in Liguria, Savona, Vado Ligure; sotul meu o sa inceapa acum pe 25.11. un contract acolo si nu stim unde o sa stea! de la serviciu nu prea are timp ca nu prea le-a placut ca sta si cauta, eu sunt acasa(in romania, momentan) cu fiica-mea si nu am gasit prea multe cautand online. Nu am idee cum sa fac!
Orice sfat(ajutor) e binevenit.
Va doresc o zi buna si inca odata scuze pentru indrazneala.

Raluca si copilasul meu Carmen (14.12.10)

Buna Raluca,

E cam greu sa gasesti asa de la distanta. Nu are pe nimeni acolo care i-ar putea cauta ceva intre timp? sau care sa ii ofere cazare ptr cateva zile ca sa-si poata gasi de inchiriat?

Eu din pacate nu stai in zona mentionata de tine si tot ce as putea face ar fi sa caut pe internet , maxim sa sun sa intreb...

ptr asta insa trebuie sa imi spui ceva mai multe detalii. ce fel de apartament cautati? gen garsoniera, cu 2..3 camere...in ce buget verti sa va incadrati? ( costa intre 400 si 800 pe luna chiria) . daca gasesti prin agentie mai costa si aia nu stiu cat % sau chiar valoarea pe o luna a chiriei, plus ca trebuie sa platiti in avans pe 2-3 luni etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna Nafi,
problema este ca el acum lucreaza in bologna si urmatorul contract (din pacate asa este meseria asta de inginer proiectant) va fi acolo in Vado Ligure; acuma nu avem pretentia sa gasim chear acolo, si daca o fi undeva in Savona, dar macar nu in partea opusa (daca este posibil sa nu trebuiasca sa mearga cu masina la munca).
Apoi pe internet am cautat si eu; ce am gasit trebuia sa trimit mail sa imi dea info. suplimentare, acuma sa vedem daca il suna cineva.
Acolo nu stim pe nimeni, eu am stat doar in Sardegna...
stim de conditii, ca trebuie "caparra" si plata in avans plus la agentie daca nu e direct de la proprietar, asta nu ar fi o problema atata timp cat se incadreaza in 500 de euro chiria, cat despre camere, ce so gasit de banii astia... doar sa aibe minimum necesar inauntru ex: caldura, apa cald, mobila, etc.
mai insist eu de acasa, chear daca e mai greu asa...
Multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna fetelor

Intram si noi sa va salutam. Nu am citit din urma prea mult asa ca nu prea stiu nimic.
Danangie imi pare rau pentru problemele cu piciorusele. Noi nu platim nimic -acum asteptam si noi noii pantofiori . V-a trebui sa poarte pana pe la 2-3 ani pantofior cu plantare.
Abrambrika-ti-am admirat minunea-Sa-ti traiasca si sa fiti o familie fericita.
Mai citesc din urma sa vad ce ati mai scris.
Va pupam si va dorim o zi buna!!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare:!!!!!
cam slabuta miscare pe aici....cad ca nu mai intra mai nimeni..
nici eu nu am mai intrat ca am avut de "combatut"cu ai mei baieticare imi mananca zilele si viata mea.....si sa va povestesc::
de sambata pana ieri al meu sot a stat cu febra de 39.3-39.4si nu vroia nimik si colac peste pupaza lu' EDY acu cred ca au inceput si dintisorii de sus si de zori ca am facem nopti albe...Si sa va zic ce am patit luni:a fost mama la mine duminica si am hotarat sa ma intalnesc cu ea luni la roma sa mergem la un magazin pt.copii sa-i mai iau cate ceva lu'EDY.zis si facut plec dimineata cu trenul si ajung la o statie(NOMENTANA)si ce sa aud ca sa stricat trenul;ma dau jos si ma duc la autobuz(mai aveam 1 statie ca sa aj la TIBURTINA cu trenul ),urc in autobuz si nici dupa 2-3 min.de mers ce credeti ca sa intamplat??S-A STRICAT si asta si dai si ast.altul.....noroc ca EDY dormea de zori si nu am mai avut treaba si cu elam ajuns intr-un final la magazinul respectiv si dupa 10 min ne-a dat afara ca era ora inchideriisi la intoarcere cea mai tare faza a fost ca sa anuntat ca trenul are intarziere de 10 min;dupa 10 min se anunta ca are intarziere 30min;si dupa 30 min se anunta ca a fost SOSPESSOsi uita asa am ajuns si io acasa pe la ora 17(am avut norocul ca nici nu am simtit ca l-am avut si pe EDY cu mine asa de cuminte a fost) plecata de la 9dimineata si numa bn ca la 17:15 am fost si la conducere si nu ma asteptam sa mai fiu in stare de ceva dar m-am descurcat ffff bn....
NAFI--cred ca tre sa schimbi pediatra sincersi drum bun in romania daca ziceai mai devreme ca pleci veneam si io la BRAILA cu tine(pe post de bagaj)
DANAGIE--cum mai esti??
KEMSY,YOANAG,CASTELANAC,MISILY,NELIA,GEORGIULY voi nu mai faceti prezenta pe aicicum sunteti?
GEORIULY --ai inceput conducerea????
ABRAMBURIK--ai ajuns acasa??cum sunteti eu sper ca sunteti bine toti...pupiki
pupiki la toate

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !

intru mereu si va citesc dar nu am noutati .
aceleasi dureri , astept urmatoarea eco si atat.
am pregatit aproape tot pentru bebe si pentru spital , pentru cand ne intoarcem acasa , etc..
sunt in stand-by ..

o zi buna va doresc la toate , sanatate multa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro mami felicitari din suflet!!! Dumnezeu sa va ocroteasca minunata familie!!!
iasmi ii trimite un pooop mare colegei ei de odisee iar Lucutza ii trimite un pusi finut pt micuta bebelina elisa!!

va pupam!!!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Va scriu in fuga caci sunt inca in curs de pregatit bagajele. Maine plecam!

COSTYHUNNY - te-as lua la Braila dar nu mai am loc in bagaje caci trebuie sa car si aerosolul cu mine. ricky e inca mucos si cu ceva tuse asa ca mai bine ma duc preparata!

Am amanat cu o zi plecarea caci am avut 2 chestii de rezolvat.

1. am reusit sa miscam lucrurile pe la asilo caci la inceput au zis ca e imposibil sa schimbam acum tipul de frecventa a lui Ricky si pana la urma s-au convins si ei ca se poate doar ca le era lene.. si ne-au chemat sa ne zica , ca daca vrem mai sunt 3 locuri libere ptr tempo classico adica pana la orele 16 si asa am facut cerere si a fost aprobat.

2. Azi am fost si am semnat actele ptr masinuta mea Am gasit una f simpatica si in bugetul meu ( de criza crizoasa adica 2000 e cu tot cu inmatricularea).

Acuma sunt gata sa incep munca , numai sa imi dea cineva un job!

S-a trezit Ricky..fuug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
costyhunny, aventura sa mergi cu trenul vad Ai avut noroc de bebe cuminte, bravo!
nafi, esti busy rau!!!Felicitari pentru locul lui ricky, pentru masinuta si drum bun acasa!!

Noi am fost mai mereu plecati, cu treburi casnice. Nu mai stiu daca v-am zis ca l-am inscris pe Loris la gradi, o sa mearga din aprrilie si abia astept cateva ore de libertate!! We asta am musafiri si apoi...ramanem singuri, sotul pleaca cred ca pana la Craciun in alt oras sa lucreze...
We placut!!!

Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

MSLI sa ne dai de stire!

NAFI drum bun.Felicitari ptr programul lui Richy. Ai sa vezi cum se respira! Si felicitari ptr masinuta.

GIANI imi pare rau ca ramaneti singuri. Cum de pleaca in alt oras? Naspa asa....Chiar l-au acceptat pe Loris? La cea de stat? Inseamna ca au avut locuri! Super! Doar ca e cale lunga pana in aprilie Ce-ai mai facut cu operatiunea olita? Eu asa si asa.....Cand face la olita...cand face pe el.....Daca il las in putza goala nu face deloc.Daca il las in pantalonasi fara pampers uneori face. Aici nu ma ajuta nici frigul....ca-ti dai seama ca nu il pot lasa in fundu gol.....nici Alin ca nu stiu ce impresie are el ce inseamna ca Mattia nu are nici 2 ani si o luna cand incepusem operatiunea olita cu Ale.....Hm.....deci combat si cu nervii lui cand Mattia face pe el.....Uite de la 7.30 nu i-am pus pamapers....l-am pus de 2 ori pe olita....a facut totdeauna pipi. Deci voi face asa.....

COSTY multumesc de intrebare. Eu sunt cat de cat binisor.Nu mai sunt blocata cu spatele. Ma doare mai putin...de luni la munca....

Noi acum suntem mai binisor. Marco acum 2 nopti a facut noapte alba, a plans foarte mult. La ctrl: amigdalita si otita...... Sunt extrem de mahnita....la cate lavaggi nasali i-am facut.etc....tot s-a imbolnavit...Acum ca antibiotica incepe sa-si faca efectul aseara chiar a avut o noapte super.
Cam atat.

PETRO sper ca sunteti bine. Ranile la san cum mai sunt? Eli? Silvia?

Va pup fetelor....pe toate...nu scriu nume ca mi-e frica sa nu omit pe cineva.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput