Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Citat:
citat din mesajul lui costyhunny

NEATZA!!

POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL

_
printisorului Alessandro

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

eu sunt tare ocupata, nu am timp, dar am zis sa scriu repede la costy

deci....vezi ca ghilimelele de sus nu sunt ghilimele ce ai pus tu, sterge-le si pune duble ghilimele, la mine sunt la tasta 2 , shift+tasta 2

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

fetelor, ca povesteati de patenii cu usa...
Am si uitat sa va zic ce patanie, (apropo de ce ati scris)...s-a intamplat saptamana trecuta.
Seara, dupa ce a adormit Ale, am mers pana jos sa duc gunoiul, chestie de 2 minute, asa ca nu era mare bai. Descui usa, intru in casa si dupa ce inchid usa se aude:BUF...repede deschid iar usa si ce sa vad...cazuse clanta din afara, pus si simplu se rupsese...A doua zi dimineata am agitat toata lumea si au gasit un lacatus ca sa vina sa schimbe la usa ce trebuia pe acolo, ca sa mai pot iesi si eu din casa si sa mai intru apoi.
Toata noaptea m-am gandit ...ce saracie faceam de se rupea clanta inainte sa intru in casa si nu mai puteam intra? Ale era singur in casa, asa ca mai ramanea sa sparg usa...
Abia am gasit sa se potriveasca la usa, ca a zis lacatusul ca a mea era usa automata, adica se putea inchide si fara cheie, si ca nu se mai fac dinastea, tocmai pt ca toate s-au rupt...mai ramanea sa schimb usa cu totul

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

Buna mamicilor si gravidutelor!
A trecut o vesnicie de cand nu a mai intrat, dar sper sa recuperez! Am avut niste deplasari Bacau- Constanta, Constanta- Bacau pentru rezolvarea unor "hartoage" cum le spun eu.
In primul rand vreu sa felicit burticile care au nascut...sa se puna repede pe picioare pentru a se bucura de cei mici!
Iar pentru fetele care au inceput scoala de soferi, bafta la condus!. Si mie mi s-a parut greu la inceput dar se pare ca este necesar sa ai carnetul tau, mai ales daca sunt si copii la mijloc!
Va pun pe toate si imi propun sa nu mai intarzii atat cu postarile!
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Intru asa la ceas de seara caci abia acum mi-a dat liber musiu
M-a facut de comanda azi ca n-a dormit decat vreo 20 de minute dupa pranz si alte vreo 10 minute in masina cand am iesit.

In rest a facut armata cu mine si abia la acuma la 9 a reusit si el sa adoarma.

Nu mai sunt in stare de nimic , ma duc sa fac o baie rapida si sa ma arunc in pat sa visez la maine dimineata cand o sa-l duc la asilo si reusesc sa zburd si eu libera un pic!

O sa va povestesc si de controlul de 18 luni . Ideea e ca pediatra e senila la propriu si trebuie s-o schimb urgent!

Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor, merci pentru urari, sunt mai bine, tot fff slabita.
Ca un facut imi este tare rau, m-a apucat si "cufureala" nu am avut cum sa aj la dr sa-mi dea ceva pentru ca nu am avut cu cine sa las copilul. Toata lumea nu e disponibila, sotul iar plecat, aici la farmacie nu iei nimic nimicuta fara reteta si tot asa, medicamentele ti le da direct dr cate ai nevoie, nici una un plus.
Nu mi-a fost asa rau in viata mea, nu am putere nici sa conduc, sa ies cu copilul... astept acum sa vina maine se pare tati si sa merg la doftoreala.

Am citit de pataniile voastre cu cheile uitate in casa si cu usi blocate, e nostim sa citesti la altii dar cand ti se intampla e
Eu sunt cam "nebuna" si de cand s-a nascut Castelan nu am iesit niciodata sa-l las in casa, ma gandesc la o multime de tampenii.
De ex cand el era abia nascut in blocul vecin a explodat o butelie si a fost o nebunie amplificata mai ales de cele 35 de etaje cu oameni speriati si in cautare de scari pentru a iesi, atunci m-am gandit si i-am si spus sotului " uite eu sa fiu coborata pentru cine stie ce un minut si sa se intample ceva similar in bloc cu copilul meu in casa, cum fac?" mi-a dat dreptate
Odata am ramas si au la Buc blocata afara, aveam usa care se inchidea automat, fara clanta, si am dus gunoiul in pijamale..., se arunca gunoiul pe palier, am stat pe scari pana seara pana a venit cineva din familie... ca un facut toti au avut multe treburi si au venit tarziu
De atunci ma uit de cateva ori daca am chei cand ies.

va pup ca-s slabita, nici nu mai stiu ce sa manac... de orez m-am saturat...am numai pofte

Nafi, apropos de pofte am gasit aici turta dulce nemteasca, am mancat toata punga singura ( o fi cufureala de la ele?) aparte asta erau ffff buneeeeee

va pup si sa ne citim de bineeeeeeeeeeeeee

va trimit un brat de orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Eu inca ma lupt cu durerea de spate; torcicollo pare ca se rezolva....

Azi am inscris si eu pe Ale si Mattia la psicina. Am mai avut o tentativa cu Ale cand avea 5 luni...dar hmmm pe semne ca era propio troppo picollo.....

Aici e foarte frig.Dimineata am zis ca-mi crapa obrazul de ger. E ceva ca nu mai ies dim asa devreme si nu ma asteptam chiar la gerul asta.

Deocamdata, baietii sunt bine. Aseara Mattia mi-a facut cateva episoade de febra dar nimic serios....urca, cobora, urca, cobora.

CASTELANA sanatate.

NAFI asteptams a ne povestesti de pediatra.

DIENUTZA spor la treaba.Conduci doar tu asa drum?

MSILVY mai ai asa putin si tu!!

ANNE deasemena si voua multa sanatate.cum mai e cu piciorusul? Eu am ordinat plantare ptr papuci ptr Ale ca are genunchii in forma de X , dar noi am avut scutire cu mutua. Adica costau 155 euro si nu am dat nimic.Si pana ce Ale face 16 ani nu vom plati nimic.... Ptr papucii lui Giuliano nu e asa?

COSTY acum am vazut ca aveai probleme cu povestea nasterii....ai reusit alla fine?

Va las ca deja nu mai pot sta pe scaun .

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetele..n-am timp sa stau sa scriu..

DANANGIE - hai fa-te bien repede!

Va las o poanta:

Undeva la #355;ar#259; ... B#259;taie în geam noaptea pe la ora trei:
- Hei, n-ai v#259;zut o turm#259; de boi?
- De ce? Ai r#259;mas în urm#259;?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

Buna seara fetelor!
Ma gandeam sa va scriu o reteta cu salata verde de care eu pur si simplu nu ma pot satura. Sunt sigura ca multe dintre voi o stiti, ca e originala din Italia...dar na...sa-mi scriu si eu talentele .
Eu folosesc asa:
- o salata verde ( o prefer pe cea creata pentru ca mi se pare mai dulce)
- un ardei rosu gras taiat patratele;
- rosii cherry, tot asa sunt mai dulci;
- branza de vaca dulce...acolo in italia merge perfect mozzarella...taiata si aceasta patratele;
- porumb fiert, pentru cu-i ii place;
- masline..la alegere...
- si nelipsitul ton in ulei de masline.
Se amesteca toate intr-un castron mare mare si se pune sare, ulei de masline sau merge si ulei de floarea soarelui si cine mai doreste otet balsamic, eu nu pun otet. Iese o adevarata nebunie, mananc pana plesnesc si tot nu ma las pana nu termin castronul, ca iese ceva salata .
Sper ca nu am uitat nimic la ingrediente!

Danangie nu pot sa spun ca eu conduc foarte mult, am carnet de 1 an jumate si la inceput ce mai conduceam, dar e ca mersul pe bicicleta, nu se uita niciodata. Acuma cum stau la sora mea, fusesem cu familia ei la o petrecere intre prieteni si la intoarcere am fost nevoita sa conduc eu masina cumnatelului meu...si desii e diferenta mare intre masina lor si masina mea, a mea fiind pe benzina si e masina mica, iar a lor pe diesel si e masina de familie...pot sa spun ca m-am descurcat admirabil desii nu mai condusesem de vre-o 6 7 luni ...Si fa-te repede bine ca nu e timp de pierdut cu dureri .

Sa aveti pofta! pup

Mergi la inceput

Buna fetelor,

profit ca l-am culcat intr-un final pe Ricky si inainte sa ma arunc asupra unui castron de lapte cu orez am zis sa scriu cate ceva ca ..acum ori niciodata!

Zilele astea sunt prinsa intre pregatirile ptr plecarea In RO de vineri ( daca ne da pediatra ok-ul si ricky nu mai are nici urma de otita) , ceva intalneli ptr proiectul ala de care ziceam ca ma ocup si Ricky bineinteles care dupa asilo ma tine in priza non stop si ma miauna la cap cu babà-ul( adica tasu') lui care vine acasa maine in sfarsit!

Nu mai stiu daca am scris ca la ctrl de 18 luni ( si jumatate) Ricky a avut urmatorul scor : 85 cm si 13.1 kg. E inca peste medie dar mai putin decat acum 6 luni cand era dublu fata de un copil de un an. de atunci s-a mai potolit cu cresterea in inaltime si greutate.

DANANGIE - cum te mai simti? sper ca ti-ai revenit complet! e rau atre cand ai probleme cu spatele ! sanatate multa ca iti trebuie!

KEMSY - iarta-ma ca nu ti-am scris reteta de salam de biscuiti, sper sa reusesc sa ti-o scriu curand ( trebuie sa ma gandesc la cantitati un pic ptr ca eu fac asa la ochi...si nu vreu sa te induc in eroare sa iti iasa niste stie ce mortadela)

Ca sa nu raman restanta cu povestea despre pediatra cea senila a lui Ricky la care ne-am dus la pomul laudat ...Bine ca i-am zis si sotului sa vina cu mine sa se convinga cu ochii lui ca tipa ( are vreo 60 de ani) nu are toti boii la caruta.

Pe scurt, il masoara pe Ricky , scrie datele in libret si 2 minute dupa, prescriindu-mi niste picaturi ptr el ma intreaba " cate kg are? 9-10?" Eu cu sotul ne privim surprinsi ..zicem 13 kg...gandind..bai asta nu-i normala ca doar ce l-a cantarit acum 2 minute!

Pe urma vine sa il consulte la plamani si urechi si cum Ricky se tot zbatea incerca sa-l calmeze si printre altele ii zice " ma che bella bambinA!!!" Marito se uita la ea din ce in ce mai uimit si zice " multumesc dar e un bambino!"

Buunn...are otita...intreb..Daca plec cu el in RO si face febra ce sa ii dau? si imi prescrie ZIMOX. ma uit pe prescriptie si imi ies ochii. Zic..pei ne intoarcem la primul antibiotic la care deja mi-a facut alergie?!!! Se uita la mine pediatra ca trezita din betie , zice ...aaa..nuu..si imi smulge hartia din mana si imi da alta cu alt antibiotic. plus niste picaturi de urechi pe care ar fi trebuit sa mi le dea de data trecuta , nu sa ma lase fara nici un tratament pe motiv ca ..suspendam antibioticul( al 2 lea la care facuse alergie) ca oricum e mai bine. Pai ce bine ca vad ca tot are ceva!!

In consecinta cred ca imi dati dreptate ca trebuie sa oschimb caci eu in asa o persoana dezaxata care nu stie pe ce lume traieste nu pot avea incredere.

Maine dimineata incerc sa pregatesc ultimele detalii ptr drum. Daca ricky e ok o sa plec de aici la 7 am schimb in Munich si ajung pe Otopeni pe la 12.30 . daca nu sunt intarzieri prind trenul de 14.30 si pe la 18.15 sunt in Braila la ei mei. mama o sa vina sa ma astepte la Bucuresti ca sa ma ajute pe tren cu Ricky caci aproape 4 ore asta mic ma termina! deja o sa ajung terminata in Bucuresti!

De stat nu stiu inca cat voi sta . maxim pe 30 cred ca sunt inapoi.

Gata ca m-am intins ca o placinta! Daca nu mai reusesc sa intru pana plec, va pupic cu drag pe toate si sper sa va gasesc la intoarcere sanatoase , voioase si cu vesti bune!

Mergi la inceput