Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele, scuzati ca nu am mai scris, nici nu am putut sa intru, am zacut la propriu cateva zile la pat.
Prima data-n viata mea cand sunt ca o leguma la pat, ca un facut sotul meu era plecat, asa ca singura cu piticul, cu febra 37-38 si dureri musculare, de cap de toate cele...
Acum a trecut, a fost ca un cosmar 3-4 zile de rau continuu...

Saracul meu piticut care statea pe langa mine si ma pupa

printre randuri am vazut burticile noastre au nascut!
Bun venit pe lume piticilor, mamicelor refacere rapida si laptic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Vroiam sa va transmit salutari de la Petro. Ea si micuta Elisa sunt bine. Pe Duminica ar trebui sa FIE acasa. Scumpa de Silvia e super incantata de surioara ei CEA frumoasa. Ar fi vrut mititica , ca mami di surioara sa mearga de pe acum acasa cu ea.
Petro e foarte fericita, e in al 9-Lea cer . Aceasta binecuvantate dumnezeiasca i-a sters suferinta de anul acesta. Spera sa FIE asa... Dar mereu a avut frica.
D-zeu sa va ocroteasca si sa va tina sanatosi si fericiti. Felicitari si proaspatului tatic!!!
Va asteptam cu drag!!!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

Vroiam sa va transmit salutari de la Petro. Ea si micuta Elisa sunt bine. Pe Duminica ar trebui sa FIE acasa. Scumpa de Silvia e super incantata de surioara ei CEA frumoasa. Ar fi vrut mititica , ca mami di surioara sa mearga de pe acum acasa cu ea.
Petro e foarte fericita, e in al 9-Lea cer . Aceasta binecuvantate dumnezeiasca i-a sters suferinta de anul acesta. Spera sa FIE asa... Dar mereu a avut frica.
D-zeu sa va ocroteasca si sa va tina sanatosi si fericiti. Felicitari si proaspatului tatic!!!
Va asteptam cu drag!!!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (8 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele! Va las !!!

Danangie ..multumim de vesti,ma bucur ca sunt bine amandoua,numai D-zeu stie cata bucurie e in familia lor acum!!!

Roxali..naspa treaba cu cassa integrazione.Sunt convinsa ca te pui tu pe picioare,nu pari genul usor de daramat.

Costy..nu merge linkul cu povestea nasterii ingerasului tau.

Castelana ...sanatate multa!!!Ce sa facem...e greu sa te mai imbolnavesti si sa reusesti sa te descurci si cu cel mic.Bine ca a trecut!!!Dulce tare cel mic..vezi daca nu a fost sotul sa aiba grija de voi,a fost el langa tine!

Sebi a inceput sa mearga de-a busilea prin casa.Inca nu ii iese foarte mine dar oricum a inceput marea explorare.Doarme tot foarte rau,ma trezeste din ora in ora...se pare ca ii mai ies vreo 2 dinti sus desi abia i-au iesit cei 2 centrali de sus.

Giulia incepe sa se obisnuiasca din ce in ce mai bine la gradinita,nu prea mai plange dimineata( mai maraie cateodata)si o gasesc la pranz bucuroasa.Deci e de bine!De cand cu gradinita mananca foarte bine asa ca a mai pus putina carnita pe ea.Si e dragalasa foc cand ajunge acasa de la gradinita ca isi ia toate jucariile si plusurile si vb cu ele,ca de revedere.E haioasa foc!!!

Sa va povestesc ce am patit ieri: noroc ca Sebi a cerut de manacare inainte sa plecam la gradinita dupa Giulia...am luat-o pe Giulia,am ajuns acasa...Giulia cica face pipi pe ea,eu stai sa intram in casa ..eu cu Sebi in brate ..bag cheia in usa....nimic....de blocheaza usa(mi s-a mai intamplat acum un an)

Giulia ..nu mai asteapta sa deschid usa si face pe ea...si se pune pe urlat ca e uda,Sebi se apuca si el de urlat sa-i tina companie Giuliei.Eu nervoasa ca sunt blocata afara...Ca la nebuni!!!
Si colac peste pupaza...constat ca nu am telefonul la mine ..sa chem ajutoare.
Noroc ca am mereu schimburi pt copii cu mine asa ca macar am schimbat-o pe Giulia.
M-am dus la o prietena si mi-am sunat sotul,bine ca am gasit-o acasa ca la altcineva n aveam cum sa apelaz.Restul zilei am petrecut-o in parc spre bucuria Giuliei..pana s-a eliberat Ionut de munca si a putut pleca sa ne delocheze usa.
Acum in geata copiilor pe langa schimburi ..am si o surubelnita pt orice eventualitate.

Gata va pup..sa aveti un week-end frumos!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Ooo Georgiana imi pare rau ptr intamplarea asta.D-neeee ce naspa!! Dar cum de s-a blocat? Si eu cand ies iau mereu chiar daca Marco e deja mancat, iau cu mine lapte de rezerva...nn si sa mai....Felicitari ptr micul curios. Si Marco cam de 10 zile merge de-a busilea si e super.E drept ca prima oara cand a facut-o am zis ca fac infarct. L-am lasat come la solito pe covor printre jucarii, m-am dus la buc sa tai verdurele ptr supa si cand ma intorc cam in 5 min ia-l pe Marco de unde nu-i! Nu mai era pe covor....si l-am gasit dupa canapea pe burta razand la mine . Acu' am invatat lectia si mi-l iau dupa mine peste tot. Nu ma asteptam sa fie asa precoce....si apai nici unul din ceilalti nu a gatonat....hmmm ma gandeam ca nici Marco nu va gatona..

El Marco de cand a avut diareea aia e un pic mai mofturos la nani...adoarme mai greu si se cam cere in brate....dar noi nu molam....ma duc il iau in brate, coccole si pus inapoi in patut...alla fine cade frant. Si lui dau sa-i iasa dintii de sus...ziua e mai agitat, dar noaptea , ptiu sa nu fie de deochi , e acceptabil. Sper GEORGI sa se linisteasca si Sebi.

Va las fetelor...eu sunt in malattie ptr spate si mai nou torcicollo!!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

NEATZA!!

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

din nou ...fetelor nu reusesc sa-mi fac sa mearga linkul de la povestea nasterii nici cum
Ma puteti ajuta si pe mine plsssss
CASTELANAC--cum mai esti eu sper sa-ti fi trecut raceala si febra si sa te refaci cat mai repede.pupiki
DANAGIE--multumim pt.mesajul de la petro
si sa fie sanatoase si sa ''chefuiasca''cand ajunge acasa si cu noi.
naspa cu durerile de spate si torcicollo dar lasa ca trece si te faci bine pupa muschetarii tai si trecepupiki
GEORGYULI--cunosc si eu ''aventura''statului pe la usa pe la 1 noaptea hai sa va zic:am plecat de acasa pe la 9 seara cu al meu sot si EDY la vecinii nostri si sotul a zis sa inchid eu usa ca el lega cainele zis si facut cum eu nu imi gaseam cheile(credeam ca sunt in geanta si nu vroiam sa ma intorc)le iau pe ale sotului si incerc sa inchid usa si dai....si dai..si nimik nu puteam invarti cheia...bun nu am bagat in seama am crezut ca nu am tras bine usa si am plecat....pe la 1 noaptea ne-am intors si noi acasa si cu EDY in scaunelul de la masina si urla de foame intr-o mana si cheia in usa nu puteam deschide....vine sotul meu incearca si el si nimik...dupa multe incercari ma intreaba unde sunt cheile mele..eu ii zic ca is in geanta....el imi zice ca nus in geanta ca sunt in usa pe interiorva dati seama ce ''injuraturi''mi-am luat si culmea a facut sa plecam cu masina si in masina nu avea nici o scula toate erau in furgon si cheile bineinteles in casa si edy care plangea,afara ploua de zori si pana la urma sa dus al meu sot si a ''rupt''oblonul de la baie(noroc ca era geamul deschis pe dinauntru)si am intrat in casa....io radeam de zori si el era ud fleasca))
restul fetelor:NAFI,KEMSY,MSILVY,NELIA,DIANA,YOANAG mai traiti??
pupiki la toatesi wekend placut

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !

am intrat sa va salut ! in ultimele zile nu prea am intrat ca nu am avut starea necesara pentru net . nu prea mai pot sa stau in nici o pozitie .
dar important ca bebe e bine , mai trebuie sa stea un pic la dospit .

urmatoarea eco o am pe 23 nov. si atunci o sa decidem data exacta pentru cezariana , mi se pare o vesnicie pana atunci .

va doresc sanatate multa la toate si la toti puiutii din dotare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dragi mamici

Mai dam si noi din cand in cand ....

Abramburika - stiu ca esti o persoana deosebita si o mama minunata-dar asta nu cred ca era necesar sa spun , sper sa aud vesti cat mai curand despre voi . Acum sunteti intradevar o familie fericita -Va doresc din inima numai bine si DD sa fie alaturi de voi mereu !!

Fetelor din partea noastra nu prea avem noutati , viata merge inainte cu bune si rele -Giuliano imi umple sufletul de bucurie in fiecare zi -
Ne dorim doar sanatosi sa fim , caci le vom duce pe toate mai usor ....
Msylvi -cand programezi nasterea ? peste 2-3 saptamani daca nu ma insel . Mai ai un picut.
Adina iti doresc si tie sarcina cat mai usoara in continuare, cat mai ai din ea
Nafi , Kemsy , Danangie , Alexandra Costy si celorlalte fete , va uram numai bine !
Mai intram din cand in cand

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

anne : aaa da ...

voi naste in saptamana 26 nov. - 3 dec.
asta daca nu se intampla "ceva" deosebit pana atunci ..

Mergi la inceput