Mamici si Gravidute Italia (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara fetele !

am fost la doctor , bebe are 3.100 kg .
sambata , 26.11.2011 il vom cunoaste pe junior .
inca trebuie sa hotaram al doilea nume ..
sambata voi avea 38+2 saptamani .
sper sa fie totul bine ca incepe sa-mi vina o fricaaa .. brrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara dragi mamici

Am intrat sa va salutam , speram ca Abramburika sa de-a un semn dar cred ca este tare ocupata
Msilvy-iti doresc nastere usoara si asteptam sa ne povestesti experienta ta

Noi suntem bine , crestem mari si intelegem din ce in ce mai multe. Imi bat capul in perioada asta cu ce sa-i cumpar de Craciun , qualcosa pił impegnativo -ceva idei imi puteti da?

Va pupam si va dorim numai bine !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
costyhunny, georgyiuly, multumesc de urari!
costyhunny, cum e draga dansul pe strada ca m-ai facut curioasa Ai cont pe FB? Da-mi pe privat numele tau de cont.
msilvy, mai ai atat de putin!! O SA FIE BINE, sa ne tii la curent cu toate
anne45, ce mai face Giuli? Cadouri...hm...
I-am luat deja o orga pentru copii (sa vezi ce scamatorii fac ca sa nu o vada, inca o am in portbagaj ), si mai vreau sa-i iau ceva. Aveam in minte o trusa dido, de plastilina...dar i-am luat-o azi
Probabil si o carticica va fi printre cadouri si mai vad eu...
Cine mai are idei??
Noi azi am fost la cumparaturi si apoi somn...am dormit ca ursuletii amandoi, eu si L, iar seara ne-am jucat cu dido. Maine iesim iar, bine ar fi sa fie soare si frumos ca azi!!
Seara placuta!

Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!va las !!!

Eu azi mi-am propus sa zac,ca-s racita cobza!Sa vad daca si reusesc!
Azi am dus-o pe Giulia la gradinita,fac poze pt calendarul de iarna,sunt curioasa daca colaboreaza cu fotograful!

Silvy...iti urez nastere usoara,sa te refaci repede,repede si puiutul mic sa fie sanatos!!! Mai e timp pana sambata sa va hotarati pt al doilea nume!!!Iti tin pumnii saa fie totul bine.

La Sebi vad ca a inceput sa functioneze aerosolul ca azi noapte a dormit bine,a dormit pana la 5.30 a supt si a adormit apoi pana la 7.30( are format deja programul Giuliei de gradinita)Eu obisnuita cu treziri din ora in ora la 6 eram deja satula de somn!

Costy...si eu sunt curioasa cu dansurile!!!

La mine scoala merge mai greu ...eu sunt un pic cam prea emotiva si cam fricoasa,dar sunt motivata tare sa iau afurisitul asta de carnet.

Eu sunt in dubii cu cadourile de craciun..Giulia zice ca vrea barci,avioane,trenuri...astea-s preocuparile ei!
Eu vreau sa ii iau o papusica Hello Kitty ca stiu ca ii place.Ii mai iau un fluier /nai ca a experimentat unul la un copil si i-a placut mult.Vreo carticica ..si mai vedem
De mos Nicolae ii iau o punga cu dinozauri ca se uita la Era glaciara si e in faza de dinozauri.

Lui Sebi nu stiu ce sa ii iau ca are de toate de la Giulia...sa vedem ce gasim pe piata!

Va pup...mi s-a trezit piticotul!!!a inceput sa se ridice de orice si e pericol de cazaturi
3

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

http://www.amazon.it/Eichhorn-100002235-Centro-giochi-20x20x36/dp/B000CSQ71G/ref=pd_rhf_ee_p_img_1

Jucaria asta mi-ar fi placut pt Giulia ca sigur iar place dar ma gandesc ca e mare pt ea,anul trecut nu i-am gasit-o .Poate o iau pt Sebi.Giulia asta vara m-a tinut jumatate de ora intr-un magazin de incaltamine ca sa se joace cu o jucarie asemenatoare.

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neata!!!
Msilvy--hai ca mai ai putin pana sambata asa ca va hotarati voi si cu al doilea nume,primul parca era EDUARD nu??(daca mai tin bine minte)sa ai nastere usoara si sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic din belsug...pupiki
GEORGIULY,KEMSY--"dansurile"cu masina era o forma de a zice...hai sa va zic de ce:eram la o ora de condus si eu ca fiecare la inceput nu reusesc(nici acum ff bine si e pb.mea cea mai mare)sa tin controlul masinii si sa merg drept pe strada dar eu nu imi dadeam seama(va dati seama ce concentrata eramunde n u stiu)pana cand intructorul ma opreste si imi zice ca lui nu-i place sa dansezeeu ma pun pe ras(bineinteles ca nu mi-am dat seama de ce imi zice asta)si merg mai departe si incep iarasi sa "dansez"si el imi zice:"LAVI io lo so che ti piace ballare che si vede pero non devi ballare con la machina sulla strada mentre guidi" si abia atunci mi-am dat io seama de ce mia zis ca nui place sa danseze(si io ca fraiera ma gandeam ce la apucat acum sa-mi zica el de dans de parca pe mine ma interesa ca ii place sa danseze sau nu...)
pupiki si o zi buna la toate
P.S:georgiuly--interesanta jucaria si educativa in acelasi timp..

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

http://www.amazon.it/Eichhorn-100002235-Centro-giochi-20x20x36/dp/B000CSQ71G/ref=pd_rhf_ee_p_img_1

Jucaria asta mi-ar fi placut pt Giulia ca sigur iar place dar ma gandesc ca e mare pt ea,anul trecut nu i-am gasit-o .Poate o iau pt Sebi.Giulia asta vara m-a tinut jumatate de ora intr-un magazin de incaltamine ca sa se joace cu o jucarie asemenatoare.

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Asta deja l-am comadat -este foarte bun pentru varsta lui Giuli
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392

/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Anne am scris prostii mai sus..vroiam sa zic ca Giulia e mare pt jucarie,ar fi stimulat-o mai mult pe la un an jumatate acum are aproape 3!Sigur ii place si acum dar nu e acelasi lucru.Cred totusi ca o iau pt Sebi.Stii cumva um se face plata pe amazon,ca eu nu am comandat niciodata aici.

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Georgyiuly Am inteles ce ai spus , giuliano are 1 an si 4 luni asa ca numai bine
am platit cu carta postpay

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Neata.... pentru toata lumea!!!!

Sa aveti o zi frumoasa!!!! Eu imi beau cafeluta si apoi trezesc copii,la gradinita cu noi si apoi la pediatru cu Sebi la vizita lunara.Dupa aceia...mai trag un ochi prin magazine si merg sa platesc vreo 2 facturi

!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput