Clasa I * 2011 - 2012 * [10]
Raspunsuri - Pagina 20
LoraG76 spune:
Nici a mea nu stie sa citeasca...se pare ca-i cam printre ultimii de pe-aici. Dar d-na zice ca ceea ce trebuie sa stie stie, asa ca nu-mi fac griji. Toate la timpul lor.
Ne-am inscris si noi la smart, limba romana si matematica. Sa vedem ce-o sa fie.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Aseara am fost cu Ioana la spectacol de balet, Lacul Lebedelor, foarte frumos a fost. Fetelor ma speriati. Cum adica "nu citeste fluent?" A mea nu citeste de loc. Credeam ca asta va invata in clasa 1. Are ceva teme de vacanta, mai mult la romana. Le va face usor-usor, cate ceva in fiecare zi. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Nici al meu nu citeste
iahim spune:
Eu lucrez cu el in vacanta despartirea in silabe si recunoasterea sunetelor in silabe,unde nu sta tocmai bine.La mate merge binisor!
szivarvany spune:
nu va faceti griji, toti vor sti sa citeasca si restul vine din exercitiu
Giulia citeste cu drag, ieri si a luat din banii de dulciuri revista cu scorpion si a citit tot-tot apoi mi a povestit una alta
La fise care greseli, inca nu e familiarizata cu problemele cu enunturi pompoase gen intr o vaza sunt 3 flori, cate sunt in a doua sa fie 8 in total, nu si stie inca extrage ciferele, desi stie scaderea si adunarea
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Roxana_G spune:
Ce bine e in vacantaaaaa!
Da, si noi raportam trezirea la ore mult prea matinale, in ciuda orei de culcare mult intarziate. La Roma a fost super mini-vacanta, Alex cuminte si interesata, totul de bine. Si turism, si piscina, si distractie in familie.
De azi am trimis-o la Bran cu bunicii, dar i-am dat eu ceva teme din caietele de lucru (avem dubluri acasa). La silabe, la recunoasterea sunetelor, la scris...e de lucru. Am vazut testul de care zicea, cred ca s-a milostivit invatatoarea si i-a dat minus FB, dar a gresit chestii simple pe care le facea perfect. Asa ca va exersa cu bunica, pentru ca acasa vine abia sambata.
De la scoala tema nu e cine stie ce, vreo 3 teste smart pe care le am mai facut cu ea, o tema la engleza cu o insula de desenat, si parca foarte putin de scris.
In rest totul ok, ne descurcam si cu aparatul.
cosmina_p spune:
Mamagiuliei,am fost la dentist!Gingia neagra e de fapt o vanataie..dintisorul a spart un vas de sange,abcesul pe care-l vedeam eu e de fapt o afta...sunt anti-talent la stomatologie!Am scapat de injectii!
A mai trecut o zi cu desteptarea la 7 si joaca non-stop!Tot in joaca si-a mai formulat ea niste propozitii carora le-a facut shema!Toate propozitiile erau despre cainele si pisica cu care se joaca!
Tare bine-i in vacanta,nu?
faby57 spune:
Nici fata mea nu stie sa citeasca ,inca exersam sunetele din diferite cuvinte,dar sper ca in curand va reusi.Am gasit un site cu exercitii pt. cine e interesat : http://www.concursurilecomper.ro/platforma_subiecte.php , mie mi se par destul de complicate pt. clasa intai.Va doresc o vacanta placuta in continuare.
Naty spune:
roxana sa va fie de bine vacanta!
Spune-mi te rog, cum s-a comportat Alex? A obosit? I-a placut?
La vara am vrea sa mergem si noi cu Ioana in Italia (Florenta probabil).
Edit - ati avut un hotel bun? Noi am fost anul trecut la Roma, am stat intr-un hotel de 4* langa San Angelo, dar nu am fost prea incantata, camera minuscula, micul dejun sarac.
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167816&nm=Clasa-I-2011-2012-11
va invit mai sus la capitolul nou
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1