Clasa I * 2011 - 2012 * [10]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Oau, ce de activiate pe aici.
Am de recuperat, nu gluma.
Al meu nu stiu daca da teste, ca nu-mi spune nimic, daca le da probabil nu stie ce sunt , asa ca le trateaza ca pe teme, fise obisnuite. Scrie foarte frumos, zau daca as reusi sa fac pagini de semne asa frumoase.
La romana au terminat semnele, astazi au recapitulare si cred ca si testare, desi el habar n-are de asa ceva. La mate au inceput cifra 1.
In rest, vaccin nu au facut inca, se pare ca vor face dupa vacanta, la Religie nu au carte si nici caiet....deseneaza si asculta povesti,nici la engleza nu au nimic, asa ca habar nu am ce fac. Sportul il fac in sala, slava Domnului...Si bomba bombelor - i se rupe o bretea de la ghiozdan, habar nu am cum, probabil nu a fost prinsa bine cand a fost cusuta.

Cosmina, despre semnele > < nu stiu daca noi am facut in classa I insa al meu le stie de la gradi. Multe stie el de la gradi asa ca nici macar nu imi dau seama daca faptul ca merge foarte bine cu scoala se datoreaza scolii sau gradinitei/bagajului de cunostinte cu care a plecat de acolo. Om vedea, cand in programa de la scoala va veni ceva nou pentru el.
Si vreti exemplu de cuvant care incepe cu sunetul S? Citroen!

Suplimentar mai lucram la mate, exercitii distractive, ca lui astea ii plac - dar trebuie sa inventez eu tot felul de probleme si problemute. Si tot suplimentar i-am luat niste caiete de ed plastica ca tot ii place sa deseneze toata ziua, macar sa o faca ca la carte!
Extra - baschetul merge grozav desi e piticania cea mai mica din echipa iar tenisul e suspendat din motive de vreme pana la 01.11 cand vom intra in balon. In rest, joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Si eu sunt de parere ca acum se vede munca educatoarelor!Singurul minus pt activitatea de la grady ar fi scrisul cu pixul!In rest numai + + +
Chestia asta cu joaca cred ca-i o regula generala!Cand era la grady nu avea asa un chef de joaca!
Tare exemplul de cuvant cu litera S!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Super tare "Sitroen"

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Anka, unde face baietelul tau baschet ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Naty e vorba de patinaj pe gheata? Aveti patine sau le inchiriati?
Cat costa cursul si cat tine? M-ar tenta si pe mine, daca zici ca se tine in we, desi sunt departe de mine cele 2 locatii.
In Bucuresti unde se mai tin lectii de patinaj (pe role sau pe gheata)?

Pentru mine ar fi f bine sa lucrez de acasa; cel putin nu mi-as mai face griji ca nu ajung la 6 sa iau copilul de la after school, n-as mai pierde pe drum dus- intors la serviciu 2 ore si ceva, n-as mai lasa-o la AS sa manance cine stie ce mancaruri si sa nu se odihneasca la pranz si multe altele. Ca sa nu mai zic de banii dati la AS.
Ma rog, asta e situatia. Se poate si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da Ela, asa vad si eu , dar cum nu avem de ales, e oricum un stres imens cursa contra cronometru.
la noi la cantina mancarea e fff buna, macar asta stiu sigur de la copil, de exemplu in ziua cu sarmalute au lins farfuriile
afterul la noi e de la 13 la 15.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Anka, unde face baietelul tau baschet ?

In incinta scolii generale 30 - setor 2.
Daca te intereseaza iti pot da mai multe amunante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ela da, patinaj pe gheata. Noi avem patine, dar se pot lua si de acolo. Pentru cine plateste cursurile, patinele sunt gratuite.
Se plateste pe sedinta, 16 lei. Cred ca ii duci cat crezi, nu e un curs cu o durata fixa.
Se mai fac cursuri undeva la Lia Manoliu. Da si tu o cautare pe net, eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ela2001, dar n-ai putea vorbi cu managerul tau sa te lase cateva zile pe luna sa lucrezi de acasa? La AS eu ii dau mancare de acasa, gatita de mine. Ce-i drept locatia e in drumul meu. La voi nu se accepta aceasta varianta in locul mancarii de la catering?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Am cumparat de la scoala Gazeta matematica, nr. sept-oct 2011 si am scanat pentru voi exercitiile clasei I, daca va intereseaza:

https://picasaweb.google.com/104816066997356497579/19Octombrie2011?authkey=Gv1sRgCKneq5rGy-iwBg

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput