Clasa I * 2011 - 2012 * [10]
Raspunsuri - Pagina 10
mina spune:
Multam de grija fetelor, si eu sper sa fie fara urmari. M-am mai calmat acum, vad ca nu ma suna de la gradi (pardon, after, eu tot gradi ii zic si bag lumea in ceata de nu se mai stie la ce e copilul) sa-mi zica de vro durere de cap sau in gat. Om vedea....
Lamuresc eu maine problema si de acum inainte il trimit cu hartiuta semnata in penar. S-o ignore si p-aia ... ca altfel vorbim .
Ati vazut careva, pe undeva, colanti negri, bleumarin....cam asa ceva, care sa mearga si pt baieti? Al meu nu accepta dresuri fereasca sfantul, insa se vaita de frig la tzurloaie. I-am dat niste sosete mai lungi pana spre genunchi dar nu o putem tine toata iarna asa, trebe niste colanti. Pe care nu stiu cum il voi convinge sa ii poarte, dar inventez eu ceva.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ochi_verzi spune:
Buna!
La noi se duc copilasii la vaccin vineri, dar matzulina mea nu-l va face acum pentru ca dimineata s-a trezit cu nasul infundat, apoi a inceput sa curga si nu vreau belele. I-am spus si colegei c-o iau la mine in clasa pana merg ei la vaccin. Nu ia antibiotic, doar oscilo si paragripe si o voi duce eu la vaccin cand ne cheama asistenta pentu tura a doua. Exista si o a doua tura de vaccinari pentru cei care nu l-au facut cu toata clasa (anul trecut asa a fost, i-a reprogramat dupa vreo saptamana).
Naty spune:
mina eu i-am luat Ioanei colanti de la H&M si de la Zara. Nu-mi dau seama daca merg si pentru baieti, dar banuiesc ca da. Oricum nu se vad de sub pantaloni, nu?
Chiar, cum imbracati copiii pe frigul asta?
Ioana merge cu dres gros (de bumbac), cizme (de ieri, pana vineri a avut pantofi), fustita care e subtire taaare, de vara, maieu, camasa, pulover subtire (nu avem decat unul gri care e subtire si nu vrea alta culoare ca nu se asorteaza ) + jacheta (tot de ieri, pana vineri a mers in trench.
Tot de ieri si-a pus si caciulita subtire
(nu va pot spune cum am bautut tot Mall-ul sambata in cautarea caciulii perfecte, pentru ca ea, caciula, trebuie sa fie neagra sau gri, sa nu fie festa si sa atarne putin la spate, dar putin, nu mult, ca asa se purta anul trecut, acum nu mai e la moda ).
andreea m-as bucura mult sa veniti, de altfel spectacolul e tare frumos, fiecare grupa are un alt dans.
Ah, am uitat sa va zic, repetita intensiva de duminica a pasului a avut efect, caci i-a reusit ieri la ora foarte bine si drept urmare a fost mutata cu un rand mai in fata. S-a hotarat, va fi lebeda alba (sunt 8 albe si 8 negre), spre bucuria mea, ca nu mai trebuie sa iau flexibili negri, ii va folosi pe cei albi de la clasa
Aoleu, caro inseamna ca matza mea va avea la 6 ani cat? 13-14 kg?
Nu mai stiu care a fost ritmul de crestere al Ioanei.
Mai, dar ploua cu fotomodele pe aici! Ce mai, se pare ca sunt o generatie de slabanogi.
Soleil spune:
Naty, felicitari micutei balerine!
Sa stii ca e de admirat perseverenta ei! Sincer, la cat de repeziti si nauci imi par copiii astia, azi vor ceva, maine altceva, un copil cum e ta sau cum e Matei al minei, mi se par de admirat!
Bine, recunosc, mi-e si ciuda ca a mea se descurajeaza ff repede si renunta daca nu-i iese ceva
P.S. Acu' sa nu va suparati!!!, io-s sigura ca sunt mai multi, da' nu-i stiu eu. Eu ma uit la fiica-mea si cei din jurul ei care-s intr-o miscare browniana, totul e in goana calului, azi le place, dup'aia nu le mai place, cum dau de greu incep sa se "smiorcaie" si sa se alinte.
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty mina eu i-am luat Ioanei colanti de la H&M si de la Zara. Nu-mi dau seama daca merg si pentru baieti, dar banuiesc ca da. Oricum nu se vad de sub pantaloni, nu? Chiar, cum imbracati copiii pe frigul asta? Ioana merge cu dres gros (de bumbac), cizme (de ieri, pana vineri a avut pantofi), fustita care e subtire taaare, de vara, maieu, camasa, pulover subtire (nu avem decat unul gri care e subtire si nu vrea alta culoare ca nu se asorteaza ) + jacheta (tot de ieri, pana vineri a mers in trench. Tot de ieri si-a pus si caciulita subtire (nu va pot spune cum am bautut tot Mall-ul sambata in cautarea caciulii perfecte, pentru ca ea, caciula, trebuie sa fie neagra sau gri, sa nu fie festa si sa atarne putin la spate, dar putin, nu mult, ca asa se purta anul trecut, acum nu mai e la moda ). andreea m-as bucura mult sa veniti, de altfel spectacolul e tare frumos, fiecare grupa are un alt dans. Ah, am uitat sa va zic, repetita intensiva de duminica a pasului a avut efect, caci i-a reusit ieri la ora foarte bine si drept urmare a fost mutata cu un rand mai in fata. S-a hotarat, va fi lebeda alba (sunt 8 albe si 8 negre), spre bucuria mea, ca nu mai trebuie sa iau flexibili negri, ii va folosi pe cei albi de la clasa Aoleu, caro inseamna ca matza mea va avea la 6 ani cat? 13-14 kg? Nu mai stiu care a fost ritmul de crestere al Ioanei. Mai, dar ploua cu fotomodele pe aici! Ce mai, se pare ca sunt o generatie de slabanogi. Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Pai nu mai stii cum ne vaitam si consolam reciproc la odisee ca-s fotomodele? Se pare ca asta-i rasa, n-ai ce le face. Eu m-am relaxat de cativa ani, nici nu-l mai cantaresc. Noroc cu pediatra ca, ocazional, il mai prinde, asa stiu si eu cate kile are. Daca e sanatos, cu analizele la zi, vesel si energic, sanatate buna! Eeeee.....
Edit: nu la odisee, ca atunci erau in burta, la...sectiunea aia de pitici sub 4 ani, intelegeti voi .....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
manuelacrina spune:
Noi suntem exceptia de la "regula" cu fotomodelele ! ... dar nu-i motiv de intristare, nici de bucurie. Fiecare copil e diferit ...
Bine zice mina, daca e copilu' sanatos, vesel, voios, plin de energie, astea da sunt motive de bucurie !
... si stiu ca trebuie un echilibru in toate, sa nu exageram.
flaviutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Noi suntem exceptia de la "regula" cu fotomodelele ! ... dar nu-i motiv de intristare, nici de bucurie. Fiecare copil e diferit ... Bine zice mina, daca e copilu' sanatos, vesel, voios, plin de energie, astea da sunt motive de bucurie ! ... si stiu ca trebuie un echilibru in toate, sa nu exageram. |
Stai draga ca nu esti singura. Am eu o exceptie care din pacate bate toate recordurilede 1,40 cred si 30 si ceva de kile, cred ca se apropie de un 36-37. pietroi, genul fortos, a incarcat sambata vreo 5 roabe cu nisip la lopata...nu stiu sincer cu cine am facut-o. La tenis da cu forta unuia de cel putin 10 ani, zice antrenorul...fortoasa si agresiva, foarte agresiva in joc.
Din pacate in tg jiu....nu cred ca avem balon pentru iarna desi s-ar putea sa gasesc, e lesinata dupa tenis, uita si de scoala si de tot, asta vara statea si 6 ore pe teren.Tenisul si rolele.
Pup , plec la sedinta la fi-mea .
manuelacrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flaviutza
Stai draga ca nu esti singura. Am eu o exceptie care din pacate bate toate recordurilede 1,40 cred si 30 si ceva de kile, cred ca se apropie de un 36-37. pietroi, |
Ufff.... mai m-am linistit !
Naty spune:
soleil Ioana de mica s-a incapatanat sa faca totul pana la capat. Daca nu poate plange dar face in continuare pana ii iese.
Dar las ca la noi compenseaza Nadia, care n-are stare sa duca nimic dar nimic la capat. In fine, tot mai sper ca, dupa ce mai creste, isi va reveni.
flaviutza dar voi ce inaltime aveti?
Eu am 1,62 si sotul 1,75 deci nu prea au de unde sa iasa inalte.
Voi sunteti din Tg Jiu?
Si mama e de acolo, bine ea a plecat la 18 ani in Bucuresti, dar a pastrat fosta casa a parintilor, au amenajat si acum petrec o luna in fiecare vara acolo impreuna cu mandrele mele.
Poate ne vedem vara viitoare cand venim pe acolo.
ochi_verzi spune:
Flaviuta, faceti naveta la Petrosani ca acilea este balon pentru terenul de tenis si am inteles ca l-a si montat.