Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata!

s-a trezit fi-mea la 7 azi ..am culcat-o cu o jum de ora m,ai devreme, la 8:30 si s-a trezit cu 1 ora si jum mai devreme . Credeam ca are kk la fundulet si de aia s-a trezit, dar nu, nu avea. Deci s-a trezit de foame
Aseara am dat serios drumul la centrala. Azi dimi 4-5 grade...brrr

Simo, nici eu nu mai tin igiena asa strict ii dau jucarii d epe jos, ea sta tot timpul pe covor, mai ajunge pe parchet, mai da si cu limbuta pe el ...nu mai sterilizesz nimic de f mult timp. Hainutele le spal impreuna cu ale lui Cristi, iar cele inchise la culoare..blugi ii spal cu ale noastre.

Mie nu-mi place deloc, deloc combinezonul..adik a fost bun iarna trecuta cand era nou nascut sau bebe mic, mic. Acum e prea mare Cata ca sa o tin nemiscata in combinezon. Copilasii in jurul varstei de 1 an merg singurei, dar pana atunci tb sa exerseze de mana cu noi. Cata merge zilnic pe jos tinuta de manute. Ma rupe la mijloc dar imi vine sa-i mananc bulanasele ei cand o vad cum paseste

mi-a plecat gradinarul , dau o cafea

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pooopp mami! la fel spun si eu!!
si lucas s a culcat la 20 aseara pana azi dimi la 7.30 a dormit neintors. asta plus cele aproape 4 ore de la amiaza si inca o ora dimi

simo, astept pozele!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Neata!
Va servim cu o cafeluta buna si calda..
Scrisesem si eu un mesaj ieri si cand sa-l trimit,aud un trosc ,poc..era Raducu se intorsese cu bouncerul si cazuse cu el...
Fetelor,cu problema somnului noaptea ne confruntam si noi de vreo saptamana jumate.
Adoarme cam vreo trei ore si apoi se trezeste mataind,il iau,il adorm,il pun in pat si in 10 secunde e in picioare maraind,il iau langa mine in pat ii dau san si adoarme bustean.
Daca incerc sa il pun in patutul lui se trezeste...deci va inchipuiti ce nopti pot avea...spre dimineata renunt si il las cu mine in pat.
Spuneti-mi si mie cum sa procedez sa doarma iar singur????
In rest toate bune..ieri am bagat si noi ficatel in ciorbita si a fost delicios,a mancat vreo 150 si ar mai fi vrut dar,mi-a fost frica sa ii dau prea mult din prima.
As avea o intrebare...acum continui cu carnita in fiecare zi??
In cat timp pot trece la piept de pui si galbenus??

Mamicuta fericita de Radu Andrei (31.03.2011)

dupa parerea dr mele ar fi tb sa incepi cu piept de pui, nu cu ficatel..dar daca el a acceptat e totul ok. Teoretic piaptul de pui/carnea de pui/vita /curcan se dau dupa 6 luni; ficatelul si galbenusul de ou se dau dupa 7 luni, iar pestele dupa 8-9 luni.
Ficatelul si galbenusul se dau de 1-2 ori pe sapt. Eu zic ca poti baga linistita carnita de pui.vita.curcan

cat despre dormitul noaptea..nu stiu ce sfat sa-ti dau...eu nu am luat niciodata copiii sa doarma cu mine in pat tocmmai ca sa nu ajung in sit de genul asta. Eu am preferat sa strau pe un scaun langa patutul lor si sa-i mangai si sa le cant, decat sa-i iau la mine in pat. Mai ales la primul copil e mai usor ca nu tb sa dormi musai noaptea si oricum dupa o perioada de treziri dese ajungi sa te miri cat de mult poti functiona cu atat de putin somn

Mergi la inceput

simo, miki, wow ce imi plac bucatariile voastre Si eu ziceam ca a mea e mare, dar e minuscula fata de ale voastre..imi plac maaaaxim. Sa le folositi cu placere

Mergi la inceput

mada pune si tu o poza cu bucataria pls!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bbyasmi, desi n-am apucat sa strang mare lucru am pus poze cu bucataria..mare lucru n-ai ce sa vezi, decat o mobila de bucatarie care se vede mai bine pe siteul producatorului locul de luat masa inca nu e facut, e spatiu liber acum...
la noi e deschisa bucataria, de fapt tot parterul e deschis, mai putin baia cu baile urmeaza..
madutza am uitat sa felicit pe cristi pt stampilabravo cristi si-a dat drumul la vorbit, nu ?

aaa, si am mai pus poze cu jucausii mei..

miki, nu..inca nu si-a dat drumul desi il aud si cu alte"cuvinte" decat pana acum...e doar a patra zi de gradi....stampiluta a primit-o pentru incercarea de a repeta poezia si pt ca a fost cuminte

ce dulci sunt copilasii tai, si ce frumos stau toate jucariile doar pe covor cred ca le-ai strans pt poza, nu?
Andra si Vlad au acelasi zambet frumos

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

ha ha..nu, mai sunt inca pe atatea imprastiate..
covorul insa l-am lasat special sa se joace ei acolo, ca altfel nu-l puneam, e din vechiul apartament..noi n-am ajuns inca la covoare..

Mergi la inceput

simo imi place bucataria! aveti scaun de masa la fel ca noi!!
cati mp au bucatariile voastre??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada pune si tu o poza cu bucataria pls!!

stai s avad ca parca am niste poze mai vechi...acum vb lui miki: nu intelegi nimic din ea, la ce dezordine este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza, mmmm ce cafelutze bune!
andra mi s-a trezit la 12.30 urland desi mancase aseara 120 ml... Barbata-miu m-a pus sa-i fac lapte ca ii e foame copilului, asta e singurul lucru pt care plange, of course ca a papat 30 ml....cre ca erau dintosii
Simo, pup cuscra!
Persi nu stiu ce sa zic ....da-i sa suga intr-o paturica ca sa ramana caldutz si cand il pui in patutz., da paturica cu parfum... ca sa pacalesti
Cami, mama ce e la voi......la noi nu bate vantul(inca), si aici e o briza cum spui tu....ei ii zic bura, si cand bate cateodata astia oresc circulatia pe autostrada ca poate sa impinga masinile
Mada, si Dodo a luat-o pe covor, ieri am gasit-o ca lingea ciucurii

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

yasmi, nu le gasesc..fac niste poze la pranz si pun. A mea are 18 mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, vad ca faci cercetari pt bucatarie, bravo!ma bagsi eu sa vad ...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput