Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki, noi tot cam genul vostru de mobila de bucatarie vrem, dar as vrea lemn dinacela gen sticla, sablat sau nu stiu cum se numeste sa vedem care o sa fie diferenta de pret. ca si culkoare as vrea negru +rosu+gri . mi-ar fi placut 2 nuante de verde arata betonnn pe acel lemn-sticla...dar nu am curaj....

la multi ani maria, sebi si ilinca!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Intru scurt doar sa spun LA MULTI ANI micilor Luca si Lucas, pentru azi cand este Sf Luca!

Fug la lucru!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

,miki tu la ce banca ai lucrat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata!
Intru scurt doar sa spun LA MULTI ANI micilor Luca si Lucas, pentru azi cand este Sf Luca!

Fug la lucru!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

sar'mana pisuc! nici nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki, noi tot cam genul vostru de mobila de bucatarie vrem, dar as vrea lemn dinacela gen sticla, sablat sau nu stiu cum se numeste sa vedem care o sa fie diferenta de pret. ca si culkoare as vrea negru +rosu+gri . mi-ar fi placut 2 nuante de verde arata betonnn pe acel lemn-sticla...dar nu am curaj....

la multi ani maria, sebi si ilinca!!!

e f f greu de intretinut materialul acela lucios..eu nu stiu exact ce e dar stiu din cunostinte ca toti se plang ca e jale..se vede orice urma..
si a mea e greu de intretinut tot din cauza urmelor dar asta datorita culorii..si nu merge curatata cu orice, pana si pronto lasa urme acum daca as putea da timupul inapoi as alege un alb ca untul asa sau culoarea lemnului antichizat
uitta-te pe siteul ikea si vezi acolo mai multe modele, inclusiv din acelea care doresti tu..
a mea nu stiu cati mp are pt ca fiind deschisa nu m-am gandit niciodata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

,miki tu la ce banca ai lucrat?

ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

era asa bine in pat la caldurica dar ce am mai putut sta? nuuu, ca Anastasia nu mai avea stare in pat , deja incepuse sa arunce plapuma si sa o ia la plimbare prin pat.
azi noapte iar s-a trezit la 1.20 fix, fix ca si seara trecuta dar cu foame ca am iesit putin din camera inainte sa-i dau san si a inceput a marai-plange. si a mancat un doi si a adormit.
deci clar se trezeste de foame. oare sa-i fac seara lapte cu cereale? azi ma mulg sa-i dau diseara sa vedem.

strumphitza daca se invata si piscoata sa suga destu' pana merge la scoala...
eu zic sa-i pui acolo caciulita pe cap mai ales cand bate vantul si este frig ca nu-i de gluma. eu zic ca mai mult o expui n-o calesti. ca urechiusele lor sunt sensibile, totusi. si mai bine o protejezi decat sa faca ceva sau sa raceasca(nu te superi ca ti-am zis, dar mi-am dat si eu cu parerea)
eu am o sapca cu urechi si cand bate vantul imi trag urechile pentru ca ma deranjeaza pe mine vantul, apai pe ea....

pisuc bine ai zis cu vremea. pai eu nici nu pot compara vremea de la noi cu cea de la voi.
eu cand va aud cum imbracati bebeii...brrrrrr. la noi este frig nu gluma.

scrish cand aud ca tu ii dai adidasi....eu i-am dat adidasii inainte sa-i iau ghetutele ca altceva nu aveam ca nu luasem. si era bocna la picioruse cand vneam in casa cu toata paturica de pe ea. deci clar la noi trebuie gros nu gluma.
de fapt, ai vazut si tu cat de frig este in zona asta.

irinuca pai ai trecut prin Brasov si n-ai dat nici un semn?

cami asta este raui la mare...cand este o furtuna din asta de te ia pe sus....cred ca asa m-as speria....

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

f misto bucatariile...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

miki pun acum o poza cum as vrea eu sa fie mobila.

Mergi la inceput

miki
am pus 3 poze orientative.

Mergi la inceput