Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

iony daca vrei sa nu mai se trezeasca noaptea
scoal-o la 8-9 dimineata
si mie imi adoarme antonia la 12 noaptea
si dde cand cu petra
care se trezeste pe la 7-8
a inceput si ea sa se trrezeasca mai devreme si sa se culce pe la 23
ceea ce pt mine e parfummmmm
ma bucur ca sunteti bine in rest

alexina lasa ca trece si perioada asdta
si noi am trecut prin ea

strumphule felicitari ca ai scapat de motannnnnnnnnnnnnnn

eu azi am uitat sa va zic
am bagat un fotoshoting cu petra
ahahahhahaha
sper sa mai fac si maine
si apoi sa pun ceva poze noi in album

ally felicitari pt musafirii care i-ati avut

Mergi la inceput

roxy da nici mie nu-mi place sa se vanture la unii si aqltii in brate
dar m-am mai relaxat la al doilea bebe fata de primul
in schimb nu-i suport pe cei care ii pupa mainile
ahahahhaha
ca ea le baga in gura total

fetele hai ca fug si eu la nani
mai vb maine
sper sa am curent
va pup si mai citesc si maine
noaptye bunaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

roxy marimea fiecarui bebe e diferita la picior
era bine sa o fi luat pe cea mica cu tine
eu erra de n ori sa iau plasa cu incaltarile antoniei
ca unele sunt mai inguste
altele
altfel la numar etc
si mai ales la cele imblanite
baga-i-le in picior
si daca ii sunt mici nu le mai poti schimba
cu alt nr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Eu deocamdata nu- i iau nimic Mariei de incaltat, prefer sa folosesc ombinizon dintr- o bucata, 1 ptr ca e mult mai calduros decat o incaltzaminte, ma refer la picioruse si 2 ptr ca e f practic atunci cand trebuie pregatiti 2 copii.
De mers, va merge prin casa cu mocasini, ca sa nu alunece sau sa- i fie rece pe gresie/ parchet. Abia din primavara o sa- i iau mergatori.

Si eu tot combinezon, dintr-o bucata folosesc Am doua, unul alb pufos si blanos si unul bleu mai usurel din fas, dar mie una imi par f practice...Arsenie al meu nici macar nu accepta pantofi in picioare, isi freaca picioarele pana ii da jos.Happy, am uitat sa-ti mulumesc pt info referitoare la tort, am tot vrut sa intru sa-ti multumesc si n-am apucat...La noi e inclus si tortul in pachet, dar sa vad ce putem face, chiar tb s-o sun azi pe tipa...

lparpala, ff dragutzi sunteti fata e o scumpa si tu la fel, mi-a placut cum aratai miresuca Sa stii ca eu ieri am iesit o ora pt ca trebuia sa-l iau pe david de la scoala si sa merg la banca. Dar norocul meu ca Arsenie adormise si i-am pus acoperitoarea de vant, a dormit asa vreo ora fara probleme...altfel nu era de iesit, sincer. Iti spun ca vantul e cel mai pacatos si mie mi-a parut mereu rau cand ii mai scoteam pe vant si a doua zi imi raceau.....Deci better safe then sorry.

Lavi sunt super ghetutzele, imi plac mult, parca le-am si atins si le-am simtit moi si usoareAm pozat bucataria si baia pt tine, o sa le si atasez.

Scrish, ce fain cu sedintzele astea...Tare te invidiez, naLa vara vei arata super!! Abia astept si eu macar primavara...si perioada asta pana in sarbatori mai e cum mai e...dar dupa...cihh!

Pisuc, Andreea, sa poarte baietii sanatosi gecutzele si cizmulitze/ciorapei!!!

Irinuca, ROxy, si eu mai aveam reguli stricte de igiena cand era puiul mai micutz, dar cred ca de la 4 luni cat avea finutza...nu mai e chiar asa stringent. Practic prima luna mi se pare mie vital, apoi...nu prea-i mai putem feri/izola...dar nu inteleg de ce a mai venit la munte sincer...mai rau si-a complicat existenta..

Irinuca, sa va fie de bine iesirile. Si eu as mai iesi asa, dar nu am cu cineal meu iese doar cu fortza...

Strumpfi, sa iesiti azi afara pe la pranz...tare relaxante sunt plimbarile!

Mergi la inceput

AM avut o urgentza la baie...acum va ofer pt toate gusturile si continui mesajul

Intru sa vad si pozele Andreei si ale lui Miki imediat.

Cami sa stii ca ieri a fost si la noi un vant urat de tot, la voi clar e mult mai accentuat...Te pup mult, ai dreptate ca ii judecam repede pe ceilalti...ooof, de-am scapa de asta mare lucru..

pupici si pt Ally si Edy sa poarte sanatos caciulitzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

miki, imi place multtt bucataria voastra!!! iar copilasii sunt superbi!!

la noi nici nu se pune problema sa putem folosi combinezon..lucas si pe afara vrea pe jos, de manute. nici sacul de iarna de la carucior nu ii convine sa il pun pe el. daca o sa fie si el ca si fetita care de la 8-9 doar pe jos de manute a vrut iar de la 10 luni nu a mai stat deloc in carucior. la 11 luni mergea singurica.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Andreea frumuselul de Rares, ce incantat e si el de noile hainutze!
Miki, ti-am admirat copilasii jucandu-se, ce frumos stau ei amandoi printre jucariibucataria voastra e ff mare, imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata!

s-a trezit fi-mea la 7 azi ..am culcat-o cu o jum de ora m,ai devreme, la 8:30 si s-a trezit cu 1 ora si jum mai devreme . Credeam ca are kk la fundulet si de aia s-a trezit, dar nu, nu avea. Deci s-a trezit de foame
Aseara am dat serios drumul la centrala. Azi dimi 4-5 grade...brrr

Simo, nici eu nu mai tin igiena asa strict ii dau jucarii d epe jos, ea sta tot timpul pe covor, mai ajunge pe parchet, mai da si cu limbuta pe el ...nu mai sterilizesz nimic de f mult timp. Hainutele le spal impreuna cu ale lui Cristi, iar cele inchise la culoare..blugi ii spal cu ale noastre.

Mie nu-mi place deloc, deloc combinezonul..adik a fost bun iarna trecuta cand era nou nascut sau bebe mic, mic. Acum e prea mare Cata ca sa o tin nemiscata in combinezon. Copilasii in jurul varstei de 1 an merg singurei, dar pana atunci tb sa exerseze de mana cu noi. Cata merge zilnic pe jos tinuta de manute. Ma rupe la mijloc dar imi vine sa-i mananc bulanasele ei cand o vad cum paseste

mi-a plecat gradinarul , dau o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!
Va servim cu o cafeluta buna si calda..
Scrisesem si eu un mesaj ieri si cand sa-l trimit,aud un trosc ,poc..era Raducu se intorsese cu bouncerul si cazuse cu el...
Fetelor,cu problema somnului noaptea ne confruntam si noi de vreo saptamana jumate.
Adoarme cam vreo trei ore si apoi se trezeste mataind,il iau,il adorm,il pun in pat si in 10 secunde e in picioare maraind,il iau langa mine in pat ii dau san si adoarme bustean.
Daca incerc sa il pun in patutul lui se trezeste...deci va inchipuiti ce nopti pot avea...spre dimineata renunt si il las cu mine in pat.
Spuneti-mi si mie cum sa procedez sa doarma iar singur????
In rest toate bune..ieri am bagat si noi ficatel in ciorbita si a fost delicios,a mancat vreo 150 si ar mai fi vrut dar,mi-a fost frica sa ii dau prea mult din prima.
As avea o intrebare...acum continui cu carnita in fiecare zi??
In cat timp pot trece la piept de pui si galbenus??

Mergi la inceput

Mada da, idem referitor la jucarii, sterilizat, spalat haine.
Am luat un capuccino si de la tine..ieri n-am baut deloc si mii-eraa pofta...ca sa nu mai zic nevoie. Arsenie e treaz de la 5.30 si la 7.20 a adormit pt doar 20 de minute tre sa-l scot sa doarma mai mult.

Mergi la inceput