Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nici a mea nu a dormit mult
roxy ce ma enervezi cu mancatul tau si cu kg tale!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza puiutii sunt asa dulci, Catalina are o mutrita scumpica cu dintisorii aia.
deci tu nu i-ai luat de mers ghetutele. eu i-am luat de mers chit ca o sa stea in carut pentru ca la noi, ce friguri sunt nu puteam sa iau altceva. astia sunt si de mers si de stat in carut, imblaniti si putin inaltuti

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ba da sunt de mers dar nu sunt imblaniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

ce faceti? nu ati inghetat? ca tare frig mai este. eu am baut o cafeluta fierbinte cu lapte si cu mama

hai sa ma plang si eu putin , ceee....numai ailed, iony si alexina?

deci: Anastasia se tot trezeste noaptea....si nu inteleg de ce. azi-noapte s-a trezit la 1.30 eu eram chiauna, nici nu stiam cat este ceasul, am crezut ca este sper dimineata . cand vad cate este.....
se tot fataia in patut, mergea in 4 labute cat avea ea loc acolo... o iau, ii dau titi si adoarme. la 6 este cu ochii mari...eu cu ochii mici, mici.
o iau in pat cu mine, ii dau titi da sa adoarma si ma asez si eu bine , trag plapuma si ea se trezeste iar, iar foilala, iar joaca, se dezvelea, dadea din picioruse de sarea plapuma cat colo.... cred ca am tinut-o asa vreo jumatate de ora
intr-un final am adormit si ea si eu si somnul asta bun n-a durat mult ca tati pleca la servici si s-a trezit el si ne-a trezit si pe noi
si acum sunt... asa sunt.

na ce bine ca m-am plans si v-am povestit.

Roxy, Ailed, am tot auzit ca se intampla ca multi copii la 6 luni sa faca asa: sa inceapa sa se trezeasca noaptea desi de mult nu au mai facut-o, si o tin tot asa o vreme... Si eu am emotii, sper din tot sufletul sa nu se intample, dar dac-o fi...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi draga, a fost foarte bine in WE, eu am gatit si i-a placut, ieri a gatit soacra delicii ardelenesti si ne-au placut, si tot asa cred ca avem 2 kg in plus fiecare
Petru papa bine: la fructe papa 140 g de para cu mar, sau cu avocado; la legume am ajuns la 120 g de morcov+ albitura+ dovlecel+ fasole verde+ broccoli+ulei de rapita si porumb . Si a luat 300 g in 2 saptamani, nu-mi vine sa cred!!! Are acum 8.100 kg! Se cam constipa bietul pui, dar jonglez din dieta si de aseara s-a reglat din nou - mi se rupea sufletul cum se scremea, nu plangea nu nimic, dar screamat la greu!
Pupam piscoata

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Roxy, Ailed, am tot auzit ca se intampla ca multi copii la 6 luni sa faca asa: sa inceapa sa se trezeasca noaptea desi de mult nu au mai facut-o, si o tin tot asa o vreme... Si eu am emotii, sper din tot sufletul sa nu se intample, dar dac-o fi...

Pisuc Mic

Povestea asta are si un happy end? Adica este o perioada trecatoare, sau ne-am pricopsit pe termen lung cu un bebe care se trezeste noaptea?

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc ma bucur ca papa bine Petru
si Anastasia a luat la fel cand am inceput diversificarea apoi n-a mai luat asa mult.

lparpala ai o dulceata de fetita care papa hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am vazut si eu poze cu 2 livinguri superbe Scrish, Simo

Am vazut si poze noi cu puiuti superbi de Happiness, MAdutza, Mary85, Viss, Yasmi, Scrish, Azaz, Alexina si sper sa nu fi omis pe nimeni.

tuturor

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Pisuc Mic

Povestea asta are si un happy end? Adica este o perioada trecatoare, sau ne-am pricopsit pe termen lung cu un bebe care se trezeste noaptea?

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Am vazut poze si cu minunata Diana, ce frumoasa este. MA bucur ca am cunoscut-o si pe mami.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac cum mai papa Rares? tu ce-i dai dupa masa, la 17-18?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mamici, aveti o solutie la muscaturile lui bebe de san ? nu stiu ce ii veni dar azi isi incerac dintii pe sanii mei data viitoare daca ma mai musca imediat ii fac bibe si sa bea la bibe daca tziti nu mai e buna si ma capseaza

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput