Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
mandreeac, tu ai imitat ce face mama, iar Cristi a imitat ce face ta-su si ta-su mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Fir-ar sa fie am scris un mesaj, a aparut ca trimis, dar vad nu apare, nu stiu ce s-a intamplat.
Despre noi pot sa va spun ca sambata l-a scos sotul pe Rares la plimbare si apoi eu intr-o viteza am facut curatenie, am bagat la spalat. Duminica am fost la biserica si l-am impartasit pe Rares si apoi a dormit asa de bine si de frumos. S-a lasat asa frig afara si vantul e asa de rece/
Miki multa sanatate iubita puiutilor tai si iti trimit un pm, sper sa iti fie de folos.
Maduta/red] imi pare tare rau pentru ce au patit puiutii tai.
[red]Simo v-a usurat de ceva banuti centrala. abia astept sa vad pozele , dar acum nu am timp ca Rares nu mai are stare deloc.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Fetelor ,de dr pediatru Giosanu Constantin ati auzit,ce parere aveti,merita batut drumul de la Craiova la Bucuresti pt o consultatie la dansul?Fetita mea nu are nimic insa as vrea sa o vada si un alt pediatru decat cel la care mergem noi aici..un consult de rutina,o verificare multumesc, Pupici Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) |
imi pare rau, nu stiu
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
A aparut pana la urma mesajul. Ce tampenie. Ceva nu merge bine se pare.
madutza
miki am trimis pm
Ma duc sa ii fac lui Rares un lapte si sa il culc ca e smiorcait rau de tot.
Intru mai tarziu sa vad poze
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
fetelor am venit de afara. si ce credeti? m-am dus si i-am schimbat ghetutele Anastasiei ca ii probasem si ii erau mici aia. nici nu-i intra calcaiul. asa este cand nu iei copilul cu tine cand ii iei ceva
i-am schimbat cu marimea 22 pentru ca au blanita si eu ii dau cu stramb gros si ciorapei grosi. i-am si probat acolo, normal , ca acum m-am dus cu ea
numai ca n-am mai gasit pe maro cu crem cum erau cei dinainte, aveau numai negru cu putin alb si am luat asa ce sa fac. altceva nu mi-a placut.
madutza pai stiu ca toti umbla cu bani dar chiar umblasera atunci cu banii si dupa aia 'da-o si la mine'...zic nu ca ai pus mana pe jegopsii de bani. te speli si ti-o dau
.
na, am si eu niste fixuri cu astea, mi-e sila mie de bani, serios la cat de lipiciosi si jegosi sunt.
bb_yasmi sunt frumosi bocanceii si tin si cald. sotul are asa si a zis ca sunt super comozi si caldurosi
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
miki ma bucur ca sunteti bine si ai reusit sa luminezi casa timpul asta....nu ajunge nicicum, cum sa mai apuci sa faci ceva...acum odihneste-te si tu
roxy_s spune:
madutza puiutii sunt asa dulci, Catalina are o mutrita scumpica cu dintisorii aia.
deci tu nu i-ai luat de mers ghetutele. eu i-am luat de mers chit ca o sa stea in carut pentru ca la noi, ce friguri sunt nu puteam sa iau altceva. astia sunt si de mers si de stat in carut, imblaniti si putin inaltuti.
miki o sa le fac poze sa-i vezi.
strumphitza cand te aud ce bunataturi ai facut...
ally si tu la fel cu tortul....
dar azi am mancat prajituri de casa, a facut matusa-mea si mi-a trimis si mie ca stie ca-s devoratoare. le-am mancat pe toate, una nu mai am
fetelor merg sa pregatesc masa ca abia acum apuc sa mananc daca am fost plecata....si am o foameeee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
am laudat maimuta degeaba azi nu a vrut deloc morcovel
eu care i-am luat morcov bio, ca poate e mai bun si bla bla uri de astea
aha.. mda... poate maine
eu traiesc cu speranta ... am pus la frigi morcovel ca mi-a ramas si pe maine, poate maine vrea ...desi nu cred si mi-e si putin frica pentru maine la ora 10 cand o sa ii dau fructele, sa speram ca nu o sa refuze din cauza morcovului de azi
azi nu stiu ce are dar e agitata, nu vrea sa doarma... ma chinui sa o pun la somn , se maraie, m-a muscat de san de vreo 2 ori azi de am tipat de s-a auzit tot cartieru cred da m-a capsat rau de imi era frica sa ii mai bag tzata in gura
ea se chicoctea si radea la mine dupa ce m-a capsat, eu ma pp pe mine de durere si ea radea
Alexina, nu e banana bread de ala de spui tu, a mea se cheama banana cake si pe net gasesti o mie si una de retete toate diferite, nu stiu cum ies astea de pe net, da sigur reteta soacra-mii iese o nebunieeeeeeeee
ea zice ca e reteta ei proprie ca a adaptat-o si ea dupa nu stiu ce reteta dintr-o carte de bucate, deci e proprie si personala
... iar salivez
, bata-l vina de chec ca ma duc si il termin si lui Nick nu-i mai las nimic si se supara dupa
cred ca pana la urma ajung sa tot tai din ce mai e si o sa ramana o feliuta de o sa citeasca ziarul prin ea
ma duc sa dau drumul la caldura ca mi-au inghetat dejtele pe tastatura am avut geamurile deschide si e friguleanu mare afara ...bbrrrr
si mai bate si un vant nebun si e innorat tare si se pune pe-o ploicica acusi, eu care aveam planuri sa scot piscoata afara, dar intr-un bun final, dupa 2 ore de chin sa o adorm , doarme ca un ingeras
sa vedem cat o tine, la pranz a dormit nici mai mult, nici mai putin de 15 min
s-a trezit si chicotea si cand am vazut-o...
revin cand ma decongelez mda...vorbesc prostii ca-s in tricou doar
da drumul la centrala tot ma duc sa dau
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)