Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lparpala/lparpala.jpg)
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza mamici, aveti o solutie la muscaturile lui bebe de san ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Si galushca mea m-a muscat de cateva ori, dar ea nu are inca dintisori. Oricum, m-am cam alertat si am citit undeva ca ar trebui sa ii scoti sanul din gura (ca sa nu iti faci si mai rau, o apropii cu nasucul de san pana cand ii da drumul) si sa ii spui foarte serios ca nu are voie. Bineinteles, o lasi un pic pana sa ii dai din nou sanul ca sa inteleaga ca daca te musca nu primeste san.
Eu nu am apucat sa aplic, pentru ca s-a potolit singurica.
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac cum mai papa Rares? tu ce-i dai dupa masa, la 17-18? ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy i-am dat mancarica la ora 14 din morcov, albitura, dovlecel, ardei gras si conopida cu paste si cu putin ulei a mancat cam 180-200 grame iar la ora 19 i-am dat 2 masuri de cereale cu iaurtel si inainte de nani ii fac laptic, plus ce suge de la mine, iar de dimineata i-am dat para coapta cu mar proaspat si 2 lingurite de branzica Fagaras.Maine seara ii voi da supica de legume cu paste.
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Dragele mele
revin si eu oficial!
Ce patanie cu pozele - la mine vad ca nu lipseste nimic... multumesc Strumpfi pentru parola!
Vad ca ati avansat mult de tot, am citit si eu cele 2 capitole un pic in diagonala, dar vad ca sunt probleme cu somnul si cu piureul... Sper sa treaca si sa avem fluturasi la fel de cuminti ca pana acum!
M-a distrat Lavi care asteapta burtici din nou, pai poate ne faci o surpriza tu?
Lparpala, cred ca nu e o regula, unii revin dupa 2 saptamani, altii am auzit ca dupa 1 an sau 2... dar ca la orice, nu exista reguli... Si apropo, ai o fetita superba!
Ally, ce nazdravanii mai face puiutul Duracell?
Roxy asa e cu ghetutele, nu mi-e deloc clar cum e cu masurile... Unele 20 ii sunt bune, altele 20 ii sunt mici... Cred ca fara ei nu mai pute lua, sau cu posibilitatea de retur/schimbare... Eu i-am luat ieri de la H&M niste sosete de lana f groasa, pe care ma gandesc sa i le pun peste sosete sau strampi ca un fel de ghetuta. Pana una alta nu merge si nu ne mai chinuim cu ghetute. Cand merge, ii iau unele ca lumea. I-am luat ieri si geaca, f faina.
Pup ca ma cheama
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lparpala/lparpala.jpg)
lparpala spune:
Haideti ca astazi am monopolizat forumul.
Am iesit astazi cu pitica si am fost iarasi singura zuza din parc. Eu una nu inteleg. Daca de acum incepem sa nu mai iesim cu bebeii in parc, la iarna ce o sa facem?
Pe drum spre casa eram hotarata sa intru pe forum si sa dau urmatorul anunt "Mama serioasa, caut partenera de plimbat copilul in parcul Morarilor. Concediu de 2 ani constituie avantaj."
Asa deci, este cineva care plimba copilul in Morarilor? Poate ne vedem in parc.
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?
scrish spune:
hello fetelor!
eu azi am cam lipsit, am fost cam obosita...nu stiu ce am de la o vreme, se pare ca sufar de insomnii ca adorm pe la 3 sau 4 dimineata ma bag in pat cu somn, apuc sa ma uit la tot felul de documentare pe national geographic si ma prinde dimineata fara somn
tb sa negociez cu sotul sa scoatem televizorul din dormitor ca e jale!
azi am inceput din nou masajul anticelu, ma duc la un salon in otopeni recomandat de o prietena e a mea si e foarte tare, mi-a placut mult. am zis k o sa fac de 2 ori pe sapt si atunci o sa il las pe luca cu tata, ca mama mea inca mai lucreaza, fuge de iesitul la pensie ca de nu stiu ce ma duc dupa ce papa luca pranzul asa ca tata nu are nimic de facut k luca oricum doarme cam 2 ore, chiar 2h jumate la pranz...azi am plecat de acasa cu el dormind si l am gasit la fel cand m am intors, tata suparat ca nu s a trezit nepotul sa socializeze cu el
sotul meu a plecat la 8 dim la munte si nici pana aucm nu a plecat inapoi o sa ne manance sufletul izolatul asta al casei, bine k nu dureaza mult
noi chiar daca nu iesim acum in fiecare zi in parc, luca sta afara pe terasa minim o ora pe zi. astazi nu l am scos k prea a batut vantuleu nu i-am luat inca ghetute, i-am luat adidasi si pantofiori din piele de la zara, sunt foare draguti. oricum cand il tin afara il mai acopar si cu paturica sa fiu sigura k ii e cald, dar de acum gata, trebuie sa il trec la geaca de iarna...si offff ce mult mai e pana la vara
mandreeac spune:
Am pus si eu o poza noua cu Rares cu geaca si caciulita pe care i le-am luat.
Lparpala eu nu sunt prin zona. Si eu sunt sup ca am parcul la vreo 20 de minute de casa si pana acolo si pe frigul asta, nu imi arde sa mai merg, asa ca atunci cand il scot il scot prin zona. Azi nu am iesit ca batea vantul mult prea tare.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
am venit si noi de afara , am stat cam o ora, prin cartier, ca in parc nu aveam cum sa ajung ca si eu m-am trezit sa ies la ora 6 si pe la 6 jumate maxim e deja noapte , deci maine in parc, azi numa in cartier un pic si bate un vanttttttt
dar am pus-o bine in carut, in foot muff si i-a fost cald si bine, i-am pus caciulita pe cap cand am iesit da nu o agreeaza si se tot impingea cu capul in parti si nu ii placea, nu si-o tragea ea cu mainile , ca nu stie inca dar se impingea ca berbecutu in parti si ii tot venea pe ochi si i-am scos-o pana la urma si i-am pus gluga de la hanorac in cap si gata, asta e ... sa se caleasca ca doar e englezoiaca nu ?
am un hanorac cu fleece pe dinauntru si ii tine tare bine de cald si e asa molcut si fain... sa nu mai spun de foot muff ul pentru carut ca e super, as sari eu in carut sa trag un pui de somn la aer , da nu are cine sa ma plimbe
lparpala, parcul Morarilor??????il] eu euuuuu.... stai sa caut bilet de avion si imediat ajung
ce frumos e in parcul ala, am fost de cateva ori cand eram in Bucuresti si ieseam cu soar mea si nepotica, eu stateam in Berceni, sora mea in Militari dar mergeam in parc in sectorul 3
parca 3 e nu ? ca nu mai stiu exact
am admirat mami mandra de fetita frumoasa , ii seamana lu` tati 100% , daddy`s girl
scrish, te pregatesti pentru la vara eh ? daca anul asta nu prea ai paucat sa stai la piscina, la anul cu siguranta
da la munte la un ski/snowboard cand te duci ?
Pisuc, baiatul tau e baiat cuminte si papa de toate, a mea e mofturoasa, ca tac-su, ca asa ii facea zile fripte si soacra mii ... pana la 2 ani a tras cu el rau dupa cate imi spune, mofturos la somn, mancare, tot tot , pana la 8 ani si-a supt degetul sper ca piscoata sa nu ii semene , dar deja o vad din ce in ce mai des cu dejtu in gura
intr-o dimineata am gasit-o cu degetelul zgaraiat/muscat cu sange, rana, de la supt de peste noapte cred
Ma duc sa ii dau sa suga ca deja incepe a se marai, azi nu stiu de ce a fost asa maraita, agitata... dinti nu ii ies deloc, ca am cautat-o si sugea la degetul meu de numa mai mai ca ma musca..dar am controlat-o repede si nu a mai avut ce musca
Am emotii pentru maine dimi la fructe, sper sa pape macar fructe daca la morcov a facut figuri
Pe mai tarziu
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
mandreeac spune:
Strumphy cred ca e ceva in aer ca si printul meu a fost cam marait, nu stiu ce a avut. la noi nici vb de dinti, dar nu stiu ce a avut si acum e marait, desi a dormit f bine azi, nu imi explic
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
parcul Morarilor...ce dragutz..., sa stii lidia parca, nu?ca si eu o scoteam pe maria pe toate vremurile... si pe Andra la fel...acum m-am stresat eu un pic cu mucii, dar de sambata tot iesim, cu muci cu tot...si parca numai sunt asa multi
Doar sa nu fie vantul ff tare sau ploaie naspa... si oricum la mine in cartier cred ca ziceau ca sunt crazy, ca maria era cea mai putin infofolita..si nici andra nu e f infofolita..
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
pisucmic spune:
Dragelor
m-am linistit ca majoritatea n-ati iesit nici voi azi, ca-mi faceam griji ca sunt eu exagerata cu vremea rea, dar a fost foarte vant desi soare.
Lidia, eu ies in Kisselef, deci n-ajuta...
Scrish, e dragut asta cu programul fix al bebelui, si noi suntem linistiti - la fel putem pleca cate 2-3 ore fara probleme.
Fete dragi - intrebare - cum ii imbracati voi zilele astea pe sub geaca pe puii din Bucuresti (zic din Bucuresti, ca e aceeasi vreme ca noi )
Pupaturi si noapte buna
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)