Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

brambu - nu ma mai speria si tusi asa imi e groaza ca pana nu termin de alaptat nu pot sa imi pun steriletul si o sa stau cateva luni cu frica in san
de abia astept sa il vad si pe asta cu ochii mei, sa vad ca e bine sanatos si sincer nu cred ca imi mai fac inca o data curaj. deja ma gandeam mandra de mine ca pana la 45 de ani o sa am doi baieti adolescenti la la liceu

mama de mic +s32+

nu iei cerazette sau cum se numeste pe perioada alaptarii??
la mine va fi problema, ca la asta al meu nu ii trebe prezervativ....deci nu stiu cum solutionam problema....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

tzeapa, nu a adormit
in schimb ma toaca. el: "la primavara pun capsuni si floricele in curte cand o sa fiu eu singur acasa". eu:"pai eu unde o sa fiu?"
el:" tu? la mall!" hahhaha
el:"si nu iti dau sa mananci, manac eu toate capsunele ca sa ma fac mare mare, mai mare ca tine si tu o sa ramai mica si te bag in burta la mine si o sa te scoata doctorul la spital"

mama de mic +s32+

doamne ce le poate capul....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Lia, m-am uitat si la partea 10 si m-am speriat . In sensul ca mi-e teama sa nu mi se "termine" contractiile dupa ce iese capul :)).

imi fac de lucru...

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Apropo de studiu ...Eu am obervat ca de fiecare data cand aud melodia asta http://youtu.be/tDq3fNew1rU fimu danseaza e preferata lui

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Lia, m-am uitat si la partea 10 si m-am speriat . In sensul ca mi-e teama sa nu mi se "termine" contractiile dupa ce iese capul :)).

imi fac de lucru...

35+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

te-ai uitat unde nu trebe

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna seara!
Nu stiu daca ma mai tineti minte,sunt prietena Liei
Acum am eu nevoie de voi,am incarcat o poza la un concurs,daca sunt printre voi fete "facebukiste",ne puteti da si noua un LIKE,www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1&theater" target="_blank">aici?eventual si un share in lista voastra de prieteni.Trebuie sa strangem "doar" 500 de like-uri.
Va multumim din suflet

Am vazut ca v-ati apucat de nascut,va urez tuturor sa aveti nasteri usoare de care sa va amintiti cu drag,si puiutii sa fie sanatosi si necoliciosi.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

fetelor ce ati mai facut de mancare.....????eu am o pofta continua de ciocolata si nu asi mai manca ca ma fac mare mare,cum mai combateti durerile de spate?

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Eu acum am devorat o farfurie plina cu macaroane cu branza:)), astazi mi-a fost foame incontinuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

va doresc o nopte linistita si calduroasa eu ma bag in pat ....am o durere de spate fetelor si m-am balonat,asa de tare offfffffffff:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

fetelor ce ati mai facut de mancare.....????eu am o pofta continua de ciocolata si nu asi mai manca ca ma fac mare mare,cum mai combateti durerile de spate?

Pulpe de curcan la cuptor, cu orezul sarbesc al lui Aris.

Mergi la inceput