Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o varza acra cu carne (a rog, am avut rata), ardei umpluti cu iaurt si ciorba, normal, eu nu pot fara ea! plus niste cremsnit si inca o praji

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Si noi tot ardei umpluti, dar fara carne, cu legume si ciuperci ca nu am suportat carnita in sarcina asta :D

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Petro, pe mine m-ai visat?! Cum

Noi astazi am fost pe afara...am facut-o lata cu pizza si inghetata...nu mai zic cat mi-a crescut glicemia Dar tare greu mai este sa fii gravida si sa tii regim

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

carola, felicitari pentru bebe grasun
sa mai stea bebe vreo 2 sapt la caldurica

mi-a venit pachetul de la mama: varza calita, ardei umpluti cu carne, chiftelute, mancare de mazare si placinta cu mere

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara fetelor ,
sunt noua pe aici , sunt si eu o viitoare mamica de nov.dec.
( ar trebuie sa nasc in saptamana 26 nov. - 3 dec. , urmeaza sa hotaram data exacta ) .

am si eu o nedumerire : intre toate prietenele sau cunostintele mele care sunt sau au fost gravidute , eu sunt singura pe care o doare una , alta ???
adica pe nimeni din cele cu care ma intalnesc eu ( chiar si gravidutele de la curs ) nu o doare nimic .
in schimb doar pe mine ma doare ??? am aciditate si reflux in gat chiar si daca beau numai apa , ma doare burta jos , cateodata stomacul , ma dor talpile picioarelor cand stau mai mult pe scaun si pe urma ma ridic sa merg , ma doare mijlocul de merg leganat , ma doare foarte tare zona pelvica ca deabia ma asez pe scaun , cateodata ma doare in jurul buricului de parca m-ar trage bebe de cordon pe dinauntru , fara sa m-ai vorbesc ca atunci cand bebe isi intinde piciorusele in coastele mele imi opreste respiratia sau imi da cate una in stomac sau in ficat de mi se face pielea gaini ..
doctorul zice ca e normal sa ai dureri dar eu sunt singura care le am sau mai e cineva ca mine ???
nu vreau sa ma plang , orice suport numai sa fie bebe bine , doar ca as vrea sa stiu daca mai sunt gravidute ca mine !!

va multumesc , o searaa buna !

32+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

buna seara fetelor ,
sunt noua pe aici , sunt si eu o viitoare mamica de nov.dec.
( ar trebuie sa nasc in saptamana 26 nov. - 3 dec. , urmeaza sa hotaram data exacta ) .

am si eu o nedumerire : intre toate prietenele sau cunostintele mele care sunt sau au fost gravidute , eu sunt singura pe care o doare una , alta ???
adica pe nimeni din cele cu care ma intalnesc eu ( chiar si gravidutele de la curs ) nu o doare nimic .
in schimb doar pe mine ma doare ??? am aciditate si reflux in gat chiar si daca beau numai apa , ma doare burta jos , cateodata stomacul , ma dor talpile picioarelor cand stau mai mult pe scaun si pe urma ma ridic sa merg , ma doare mijlocul de merg leganat , ma doare foarte tare zona pelvica ca deabia ma asez pe scaun , cateodata ma doare in jurul buricului de parca m-ar trage bebe de cordon pe dinauntru , fara sa m-ai vorbesc ca atunci cand bebe isi intinde piciorusele in coastele mele imi opreste respiratia sau imi da cate una in stomac sau in ficat de mi se face pielea gaini ..
doctorul zice ca e normal sa ai dureri dar eu sunt singura care le am sau mai e cineva ca mine ???
nu vreau sa ma plang , orice suport numai sa fie bebe bine , doar ca as vrea sa stiu daca mai sunt gravidute ca mine !!

va multumesc , o searaa buna !

32+4

buna, bine ai venit, nu esti singura si eu am fix toate durerile pe care le-ai insirat tu.... si nu suntem singure poti fi sigura

ps. si mie medicii carora m-am plans de una de alta mi-au spus ce ti s-a spus si tie, ca toate durerile astea sunt normale si nu am nimic de facut decat sa le suport, daca imi par insuportabile sa iau ... 1 paracetamol

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

nadaflorilor : raspunsul tau a venit foarte repede si m-a linistit .
nu sunt o anormala .
de la inceputul sarcini am stat foarte rau si cand ma intalneam cu prietenele si ma intrebau " cum iti e ? " eu normal spuneam ce simteam
" vomit incontinuu pana si noaptea , ma doare aia sau aialalta ... " ,
se uitau la mine crucis , pana am incetat sa le mai spun ca ma doare ceva sau sa le intreb daca pe ele le-a durut sau nu ca sa nu creada ca ma plang in continuu ..
adevarul e ca eu nu vream sa ma plang ,vream doar sa inteleg daca sunt normale toate astea sau nu ( chiar daca gine zice ca e normal important sa nu ai pierderi , contractii si trebuie sa ssimti copilul ca se misca ) !!
ce sa spun .. stau cumintica si suport in tacere ca sa ajungem MACAR pana la 36 ( asa mi-a zis gine , OBIECTIV : 36 SAPTAMANI ) si eu il ascult .

o sarcina usoara in continuare la toate si nastere usoara la timp !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

msilvy si pe mine ma doare foarte tare spatele, ma dor picioarele si daca merg si daca stau in sezut sau in pat, amortesc foarte repede, spasme musculare, carcei si tot felul de minuni...

30+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

La un moment dat in sarcina cred ca am simtit fiecare din dureri... spate, buric, arsuri, etc (dar n-am vomitat niciodata!). Oricum, pentru mine sunt relativ rare si nu foarte intense.

Voi mai puteti sa va incheiati singure sireturile? :) Sotul meu exerseaza deja pentru atunci cand va avea copii de incaltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

La un moment dat in sarcina cred ca am simtit fiecare din dureri... spate, buric, arsuri, etc (dar n-am vomitat niciodata!). Oricum, pentru mine sunt relativ rare si nu foarte intense.

Voi mai puteti sa va incheiati singure sireturile? :) Sotul meu exerseaza deja pentru atunci cand va avea copii de incaltat.

la incaltat pot singura...la descaltat nu mai pot...

Nina, 31s+,

Mergi la inceput