Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hello girls!

hai ca vin si eu dupa ULTIMA nunta de anu' asta (a 8 a) unde lu fimiu nu stiu daca i-a mai placut ca s-a rostogolit prin burta tot timpul.

carola, lia , mai aveti si voi asa de putin!!! of Doamne chiar se strang randurile nu gluma!

bun venit noilor fete si nasteri usoare la momentul potrivit!

carola si pe mine ma intereseaza recipientele mici, ca si eu am luat numai creme si sampoane in cantitati maximale.

de papa eu am mancat doar o ciorba de curcan facuta de mama.
dureri de spate am de nu mai stiu de mine...posibil sa apese bebe pe cocis si d'aia ma doare atat de tare zona...
in rest suntem bine sanatosi.

hai pup si vb maine cand m-oi trezi, ca vb lu' brambu suntem in schimburi...

33+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Neata va poftesc la cafeluta! Sau la un milkshake de banane, ca eu asta beau acum.

Carola ma bucur ca v-ati intors acasa. Felicitari pt bebita grasun!am vazut ca iti faci griji din cauza diferentei de varsta eco si gest...poate ca tu ai ovulat mai devreme si atunci se justifica acea dif.
Eu de exemplu, cand am ramas gravi am avut ovulatia in z26 , deci si la mine e o dif f mare, al meu pare mult mai mic din cauza ovulatiei tarzii. Eu stiu sigur ziua ovulatiei ca mi-o monitorizam cu TB.
Asa ca de la prima eco i- am spus medicului ca am ovulat tarziu , ca era o dif de vreo 2 sapt si mi-a dat dreptate.

Bine ai venit Msilvya, sa stii ca si noi ne plangem de una alta, nu esti singura.
Referitor la durerile de talpi, picioare, te hidratezi corespunzator? Lipsa lichidelor poate fi o cauza.

Mooama fetelor, m-ati omorat cu discutia despre mancare. Aseara cand citeam baleam efectiv in fata calc

Ca tot veni vb de mancarica, am schimbat si noi sapt, am intrat in 34 , avem target 36 siiiiii m- am cantarit.....ei bine ma laud cu un kg pus intr-o sapt, de can stau numai in casa.....asa ca am ajuns la 7 kg jumate.

Ma duc sa vad poate mai bag nani ca de la 5 nu mai dorm.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 34+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetele de Uratica nu mai stim nimic? Nu are nimeni tel ei?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 34+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
o cafea pe fuga ca iar intarziem la gradi
revin

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si-o !! Am ratat schimbul 2, da' e de bine, am reusit sa dorm cum trebuie .

dana n. (am pus special nick-ul intreg ) - da, pe tine te-am visat. Ai venit in vizita la mine, singura. SI ne plimbam burtile prin sat, tare mandre amandoua. De bine, as zice. Era un semn ca urma sa te vad in poze, nu ? Repet, frumosi tare, de la mic la mare.

silvy - bine ai venit, sarcina usoara in continuare. Te-am zarit fugitiv la italience, sau nu? Lasa datele tale pt. lista, daca vrei, desigur (UM, DPN si data nasterii, a ta).
Aici esti fix in locul potrivit: gravide cu dureri, neplaceri si paranoia. Da' fericite . Insa se poate si fara, precum prietenele si cunostintele tale, eu am experimentat si o astfel de sarcina.

ooka - si eu puneam mai putina drojdie decat era in reteta. Si iesea oricum. Nu am experimentat prea multe feluri de paine, cozonaci, retete ca-s puturoasa .

Azi merg sa caut balaurul streptococ, sper sa nu-l gasesc.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

stiam eu ca am uitat ceva

crynac, la multi ani fericiti, plini de sanatate si bucurii!!

Unde nasti pana la urma, ai decis? Mai treci pe-aici sa stim de tine cum esti!!

Am uitat de catalog, da' o sa ma ocup curand, ca iar is multe absente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna dimineata!
sa aveti o sapt frumoasa, fara dureri sau altele asemenea.
eu m-am deranjat la stomac , cred ca de la cele 7 zile de ampicilina.
pap paine prajita cu branza de sambata, mi-e o pofta de mere, struguri, tot ce vad in jurul meu, ieri am fost la cumnata mea si fierbea sarmale...crunt.nu stiu cum am ajuns asa pofticioasa,as manca non stop .

ooka, au venit scutecele refolosibile si hartia? cat au costat?
cate ai cumparat?
ma intereseaza si pe mine, dar nu cunosc pe nimeni care sa sa fi folosit
desi sunt la al treilea bebe, si pe mine incep sa ma ia emotiile, mai am max 3 sapt, sunt in 37 de sapt
miercuri merg la dr, sper sa fie totul ok, sa se fi intors bebe, as vrea sa nasc natural
v-am pupat, o sapt super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
fetele multumim de cafeluta..azi m-am trezit la 7.30

msilvy bine ai venit..fiecare cred ca am avut durerile astea..asa ca sunt normale, stai linistita
eu de ex nu mai dorm bine noaptea din cauza spatelui..dar nu in zona mijlocului si mai sus..de se trezeste si sotul saracul sa ma mai maseze

monique
inca mai reusesc cu greu cand sunt singura sa ma leg/dezleg..vorba lui brambu: facem putina yoga..in rest se ocupa sotul

sa avem o saptamana frumoasa

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Neata,

si eu cu o durere, o arsura...o contractie...d-ale sarcinii..dar nu mai e mult...

bun venit noilor mamici!

mihaela-p, ce frumos al 3lea bebe..cat de mari sunt primii doi?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

legat de sireturi: eu am experienta de la prima sarcina, mi-am luat incaltari cu scai sau balerini , ca nu mai ajung pana jos. Sau, daca ajung, ma ridic greu. Si pe astea le folosesc pe final de sarcina.

Mergi la inceput