Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

carola ma bucur ca vestile tale sunt bune si ca firul nu e in tensiune!

Da' tie de ce ti-e frica? Sa nu cumva sa nasti mai devreme, daca-ti desface cerclajul?
Acum, nu ca ma pricep, da' si colul asta, n-o fi chiar asa de "lenes" sa cedeze dupa ce-ti desface firul... Si parca tu spuneai acum 1 sapt-doua... ca doctorul ti-a zis ca e posibil ca, din contra, sa fie nevoie de cezariana dupa cerclaj, ca "se cicatrizeaza nushce"

Oricum, te inteleg ca incepe sa-ti fie teama... Apar emotiile de sfarsit de sarcina. Fiind si prima... Probabil ca asa voi simti si eu peste vre-o luna...

Sa luam exemplul ookai! Apropo, ooka, gogonele ti-ai pus... da' halat ti-ai luat? Ca voiam sa-ti spun ca au la KIKA toate culorile, imediat cum intri, unde sunt prosoapele, pe stanga.

Deocamdata, dpdv al sarcinii sunt f. relax si ma simt excelent -fizic si psihic (mai putin cand ma uit in oglinda) Sigur, mai am de trecut hopul ecografiei de la 32 saptamani.

Azi am fost pe la mall si mi-am cumparat de la oysho 2 camasi de noapte, care merg la alaptat, zic eu... ca au nasturi in fata.

A, fetelor, nu mai stiu care spunea (parca aris?) - voiam sa-mi cumpar si eu bustiera de alaptat... De unde v-ati luat voi?

Luny - cizme de cauciuc colorate (acum nu pot spune ca si frumoase... na, ca cizmele de cauciuc) au la Decathlon.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

carola, hai ca mai sta bb macar 2 saptamani in reste, bine ca sunteti bine:)
moniq, nu e ok olynth-ul... incearca biorinil, nasonex sau vibrocil, sunt permise in sarcina... si eu am aceleasi probleme, rinita de sarcina, acum si cu rasceala serioasa, ca si la sarcina anterioara..
brambu, eu zic ca la mine este exclus bb3!.. zau!.. e f greu acum, cu unul, o sa fie mult mai greu cu al doilea, al treilea ne-ar termina de tot, inclusiv financiar vorbind, spatiu in casa, perspective de viitor pt ei...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

brambu, nu, nu ma trece. :)

Aveti idee unde gasesc si eu niste mostre sau recipiente mai mici cu lotiune de spalat ptr bebe si crema de fundulet? Nu as lua la spital recipientele mari pe care le-am luat pentru ca nu vreau sa ramana acolo si apoi sa alerg iar dupa cumparat. Sa zicem ca rezolv cu Sudocrem ca este si in cantitate mai mica, dar lotiunea de spalat? Eu i-am luat asta dar nu vreau neaparat aceeasi marca. https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice_copii/weleda_baby/weleda_baby_lo_iune_i_ampon_de_g_lbenele_pentru_baia_bebelu_ului_200ml-p10019736

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

ooka, sunt bulversata pentru ca nu coincid saptamanile :). Varsta gestationala cu cea ecografica si mi-e teama ca dr se cam grabeste si poate bebe nu e pregatit. Am si eu piticii mei .

De unde ai comandat? De pe next uk?

Lia, ce ma bucur ca esti si tu la termen si linistita!

Banuiesc ca stiti, dar in momentul procrearii sexul copilului il da tatal nu mama.

35+

Mergi la inceput

brandusa, mie mi-e frica sa nu nasc prea devreme pentru ca exista decalaj intre varsta gestationala si cea ecografica. Da, mi-a spus varianta cu colul cicatrizat, etc... dar la fel de bine se poate si deschide cand imi scoate firul si cred ca asa o sa se intample ptr ca e f jos.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Deobicei mostre se dau la targuri si expozitii...
Uneori, la farmacii, cand cumperi un produs, poate sa aiba de el "lipita" o mostra.

Daca mai ai "rabdare" cu nascutul , vine expo Baby Boom pe 3-6 nov... acolo se vor da sigur mostre.

Citat:
citat din mesajul lui carola

Aveti idee unde gasesc si eu niste mostre sau recipiente mai mici cu lotiune de spalat ptr bebe si crema de fundulet? Nu as lua la spital recipientele mari pe care le-am luat pentru ca nu vreau sa ramana acolo si apoi sa alerg iar dupa cumparat. Sa zicem ca rezolv cu Sudocrem ca este si in cantitate mai mica, dar lotiunea de spalat? Eu i-am luat asta dar nu vreau neaparat aceeasi marca. https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice_copii/weleda_baby/weleda_baby_lo_iune_i_ampon_de_g_lbenele_pentru_baia_bebelu_ului_200ml-p10019736

35+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

29+

Mergi la inceput

am asa o vaga impresie ca nu mai prind inceputul lui noiembrie insarcinata.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

35+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

ca sa nu te mai stresezi cu cautat mostre si recipiente mici, de ce nu cumperi recipiente mici goale, le etichetezi de acasa si iti pui in ele ce-ti trebuie, eu am gasit, cand am avut nevoie, la tatoo (si cu pulverizator si fara) sunt transparente si costa putin....

Nina, 31s+,

edit: ma pocni deubiu..s-o numi tatoo sau bambu magazinul?!... e unul pe esplanada de la cora pantelimon, vis-a-vis de raifeisen....magazin de decoratiuni... si alte chestii aromate

Mergi la inceput

da, e o idee buna, o sa caut pe net ca in magazine nu ajung.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

carola, dupa sapt 35 zice ca nu tre sa-ti mai faci prob
totul este bine
http://www.youtube.com/watch?v=C_XpwKhObTU&feature=related

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput