Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 11
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetelor despre ce fir vorbiti? 27+ cu |
de cerclaj
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
carola spune:
da, am vazut si eu. pacat... a avut mult ghinion anul asta.
35+
www.flickr.com/photos/carola456
aris26 spune:
carola - nici nu se putea mai bine. mai ai o saptaman de liniste si pregatiri. spor!
everything - eu sunt genul care nu gateste dupa reteta. mereu improvizez mai scot sau mai bag niste ingrediente in functie de gusturile mele si de ce am la dispozitie in casa. reteta de pilaf sarbesc uite
http://www.retete-gustoase.ro/retete-pilaf-sarbesc?local_session=CTQ%252FzAPZT2%252F9WDDK%252BKXEc9KnFVL5%252FI6dLkeOEbpTHG8%253D
eu am facut asa: ceapa calita cat sa se faca aurie, cateva ciuperci taiate felii, apoi doua-trei linguri de sos de rosii pt spaghete, am mai adaugat niste legume amestec congelate si orezul spalat inainte si tinut intr-un vas cu apa cat am pregatit restul. le-am lasat pe ochi 5-10 min si apoi la cuptor. sa nu uiti de sare ca mine
cu snitele si castraveti acrii am ras o farfurie cat mine de mare si eu si piticul una un pic mai mica...ca doar a muncit si el, mi-a batut carnea, imi punea carnea in oul cu faina(trebuie sa ii iau o scarita mai mare de la ikea sa ajunga si el mai bine ca tare ii place bucatareala...poate o sa ma pupe nora-mea peste ceva ani)
acum stau ca o balena esuata ca ma doare si burta dar si coloana. ash baga si eu un somn cu asta mic la pranz dar tare imi e ca la noapte frec netul in loc sa dorm
mama de mic +s32+
aris26 spune:
aoleooo ma apuca si pe mine emotiile cand va aud pe voi ca mai aveti un pic si scoateti firul...bbbbbbbbbrrrrrrrrrrr
mama de mic +s32+
abramburika spune:
anna - sa dea Domnul!! Ca sa se adevereasca visul, as veni si la Buc. sa nasc. Sau te chem pe tine la Milano, ca doar tre' sa nastem in acelasi spital .
Bine ca am inceput sa ne visam intre noi .. eu, pe dana.
carola - wwooooww!! Te trec in titlu ?? Eu zic sa nu intri in panica, oricand o fi, daca toate vestile sunt bune, bb e grasun, deci ai unda verde.
luny, aris - ca v-ati oisnuit voi cu flacai ... da' nu-i exclus sa fie si o domnisoara, de o fi vreo data aviatoare .
Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
ooka spune:
salut fetelor
Monalac, Maitrey va multumesc pentru urari! - colegele mele de la odiseea Sofiei
Carola, ce bebelus mare ai, da' de ce esti bulversata? Bebe e bine, analizele o sa iasa bine, o sa vezi, numa' mai tine'l pe bebic sa fie gras si frumos!
Aris eu am luat hainuta de la next dar de pe net (livrarea e 5 eur si vine in 4-5 zile lucratoare).
Lia, hai ca mai ai putin, ce a fost greu a trecut, de acum doar mai dospeste cozonacelul si o asteapta pe mami sa fie gata (si nu mai fac nimic, ca e balconul plin de borcane)
Bramburico si eu tot cu drojdie proaspata faceam la masina, insa din practica am observat ca si daca pui 5g dar maresti timpul de dospire si daca pui 30g si astepti regulamentar minim 45 de minute, tot creste doar ca e putin mai sanatos. Eu am incercat sa fac si cu maia facuta in casa din secara. Probabil ca o sa reiau painicile dupa ce nasc ca la mine era terapeutic. Eu in general am facut paine. Singurul cozonac bun facut de mine e cel trandafir de pe blogul Gabrielei Cara (pus in vas cu zahar ars si taiat rotocoale cu zahar si nuca, la sfarsit pare insiropat) iar cea mai buna paine a fost cea cu crema de branza (ca si gust) si painea de shabat (crestere, miros, textura). Painea de secara cu maia e interesanta pentru cine are afinitati, dar se face oarecum mai complicat, mai am de experimentat.
Moniqq, am avut si eu aceasta problema in jur de 23 saptamani parca, am fost la orl, mi s'a spus ca la fel ca si colul, sufera toate mucoasele modificari, mi'a recomandat o crema cu vitamina a, picaturi pinosol si apa de mare. Eu insa eram dupa o raceala asa ca la vreo 2 saptamani mi'a trecut de tot. Si la mine a fost greu rau, mi se usca toata gura, nasul, aveam senzatia ca o sa ma dezintegrez prin deshidratare, simteam nevoia sa beau tot timpul apa. Tin minte ca imi era mai usor cind imi pufaiam apa de la Avene (aveam in casa - cred ca merge orice apa) pe toata fata si in nas, iar noaptea cind nu puteam dormi faceam dus. Plus ca ma dadeam cu crema de galbenele pe buze ca sa nu mai fie uscate. O sa treaca instant dupa nastere, desi eu cred ca scapi mai repede.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoleLi la mine s-a intors dupa ce am facut 28sapt, eu nu m-am prins ce s-a intamplat de fapt...a plesnit-o intorsul in timpul zilei, cand iesisem si eu la cumparaturi si plimbareala...si abia am ajuns acasa ca ma incomoda,se miscacea rau si abia mergeam...am ajuns acasa, m-am trantit in pat si dupa vreo jum de ora abia m-am dat jos sa ma duc la baie, sotulica radea de mine, ca i-am zis ca nu ma doare, doar ca ma incomodeaza si nu pot sa merg ...si pana a doua zi s-a asezat mai bine si mi-am revenit...eu am crezut ca doar avea ora de miscaceala, abia la eco ne-am prins ce s-a intamplat, cand ne-a zis ca e intoarsa deja...se impingea cu ceva rotund, langa buric si noi ziceam ca e capul cand de fapt o mangaiam pe fundulet 30+ |
buna fetele.. tocmai ce-am terminat siesta de amiaza
exact asa am simtit si eu acum vreo doua saptamani, dar inca nu stiu daca s-a intors sau nu, am uitat sa intreb dr cand am fost la eco si el cum se grabea sa plece la congres nu mi-a spus nimic.. sa nu fi fost inca intors de n-a zis nimic?
de cateva zile e asa de miscaret, ma loveste prin toate partile, dar cel mai des se baga pe sub coastele mele, in partea dreapta...
30+ Razvan-Teodor
ooka spune:
Luny, Aris voi sunteti sigure de baieti cum sunt eu sigura de fete. La noi in familion suntem 4 fete cam de aceeasi varsta (verisoare si 2 surori - eu si sora mea). Prima a facut fata, a doua fata, a treia (eu - fata), a patra - fata. La al doilea copil - prima (dupa 7 ai de la fata) i'a iesit baiet, a doua - tot fata, a treia (eu) fata, mai vedem la sora mea (a patra) desi eu cred ca tot fata.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
ooka spune:
Legat de intors bebe. Zoe atipica a stat pana prin saptamana 33 transversal, dupa s'a intors dar nu era chiar pe pozitie, dar o simteam sughitind jos, nu in lateral, pana cind surpriza saptamana asta s'a sucit iar transversal. Deci daca ea vrea si are loc, n'are regula. Sofia de la 6 luni era pe pozitie. Pe mine acum m'a ajutat ca macar nu a apasat pe operatiile trecute. Dezavamtaj, am tot avut stomacul in git, iar transversalul ei era cu picioarele intinse, cit i'a permis locul, pozitie foarte incomoda si chiar dureroasa.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!