Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'neata!

nici eu nu mai pot sa dorm de cateva zile. adorm 3 ore, ma trezesc si ma uit la tv 1 ora apoi iar un pui de somn.

De la eco normal ca m-am intors bulversata :). Acum am 38 de saptamani dupa eco (gestational maine intru in 36) si 3400 grame +/- 400 grame. Vineri s-ar putea sa imi scoata firul. Daca nu e vineri e luni. Mi-l scoate la spital. Daca se deschide colul, ma interneaza. Azi firul nu era in tensiune, colul e scurt, presiunea pe artere nu ne mai intereseaza. Maine dimi merg la Fundeni sa imi fac analiza la factorul de coagulare 10 si am mai primit o lista cu analize de sange si urocultura. Deci ne pregatim...

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

'neata!

nici eu nu mai pot sa dorm de cateva zile. adorm 3 ore, ma trezesc si ma uit la tv 1 ora apoi iar un pui de somn.

De la eco normal ca m-am intors bulversata :). Acum am 38 de saptamani dupa eco (gestational maine intru in 36) si 3400 grame +/- 400 grame. Vineri s-ar putea sa imi scoata firul. Daca nu e vineri e luni. Mi-l scoate la spital. Daca se deschide colul, ma interneaza. Azi firul nu era in tensiune, colul e scurt, presiunea pe artere nu ne mai intereseaza. Maine dimi merg la Fundeni sa imi fac analiza la factorul de coagulare 10 si am mai primit o lista cu analize de sange si urocultura. Deci ne pregatim...

35+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

wawwwwwwwwwwww
ce grasun e puiu
poate nastem in acelasi timp

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

'neata!

35+

wow, intra la incalzire serios, bravos, iti tin pumnii...

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

la mine s-a intors dupa ce am facut 28sapt, eu nu m-am prins ce s-a intamplat de fapt...a plesnit-o intorsul in timpul zilei, cand iesisem si eu la cumparaturi si plimbareala...si abia am ajuns acasa ca ma incomoda,se miscacea rau si abia mergeam...am ajuns acasa, m-am trantit in pat si dupa vreo jum de ora abia m-am dat jos sa ma duc la baie, sotulica radea de mine, ca i-am zis ca nu ma doare, doar ca ma incomodeaza si nu pot sa merg ...si pana a doua zi s-a asezat mai bine si mi-am revenit...eu am crezut ca doar avea ora de miscaceala, abia la eco ne-am prins ce s-a intamplat, cand ne-a zis ca e intoarsa deja...se impingea cu ceva rotund, langa buric si noi ziceam ca e capul cand de fapt o mangaiam pe fundulet

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
bebelinul meu scump

Nu stiu daca ti-am spus dar imi place tare mult cum il va chema pe flacaul tau. DD sa aiba grija de voi

De Uratica nici o veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

bravo Carola

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Pe mine mai nou ma omoara nasul, e infundat tot timpul. Nu pot sa dorm, ma terzesc cu gura uscata, etc.

Am incercat apa de mare (care dupa parerea mea e de ploaie, nu face absolut nimic cand nasul e chiar infundat), ser fiziologic in cantitati impresionante, inhalant pus in apa fiarta si stat cu nasul acolo - nici una nu face nimic.

In curand cred ca o sa-mi calc pe ceva si o sa-mi pun niste picaturi Olynth sau ceva. Cred ca ii fac mai rau bebelui nedormind si respirand numai pe gura - daca nu imi desfund cumva nasul ma trezesc si cu vreo raceala.

E vreo metoda ne-medicament care mi-a scapat?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

aris, dupa linkul dat de tine maine intru in luna a9a, yuhuuuuuuu

ai vazut ce departe ai ajuns? Mai e putintel. Cand mergi la dr?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

pe24 ma internez

bebelinul meu scump

de ce teinternezi? iti scoate firul?

35+

Mergi la inceput

da, va multumesc, dar eu vreau sa mai trag de timp. tot am impresia ca e devreme. ma iau si emotiile...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

many, sarutmana
carola, asa a zis ca-l scoate
vedem
ma uit la rtv
a avut huidu accident, a omorat 2 oameni

bebelinul meu scump

Mergi la inceput