Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
bai stau si nu stau bine.
ma apuc de facut un pilaf sarbesc si niste snitele
mama de mic +s32+
luny spune:
mie mi s-a pus pata pe cizme de cauciuc... i-am luat lui fi-miu de la Lidl, cu blanita detasabila, talpa antiderapanta, sunt marfa rau, ptr el!.. vreau si eu, ma gandesc ca sunt usor de incaltat, asa ca maine caut...
ati vazut pe undeva, colorate, frumusele?..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicoleLi spune:
eu am ramas prima luna dupa laparoscopie, am mai avut un cm dupa ea, inainte de bebe, mi-a facut laparo in ziua 15 a cm ca atunci am prins programare si cred ca imediat ce a vazut drilingul facut, ovulica a si sters-o, n-a mai asteptat sa ajungem acasa sa-i facem cunostinta cu aia micii
30+
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
ai vazut ce departe ai ajuns? Mai e putintel. Cand mergi la dr? ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
pe24 ma internez
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
ioana_iasi spune:
buna lia...ce veste frumoasa,pe la acea data cate saptamani ai sa ai?eu am facut lista si marti mergem la cumparaturi pentru materniatate
35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi buna lia...ce veste frumoasa,pe la acea data cate saptamani ai sa ai?eu am facut lista si marti mergem la cumparaturi pentru materniatate 35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
37
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
corina_s spune:
fetele, eu oricum va admir ca v-ati facut curaj si pentru bebe 2..la bebe 3 deja mamica e o eroina pentru mine
sunt convinsa ca e greu si cu un bebe..si mult mai greu cu 2..dar si satisfactiile pp ca sunt pe masura
eu astept sa vad cum e cu o mogaldeata..cat de complicat o sa fie cu serviciul..cine sta cu ea..cine o ia de la gradinita..si vedem pe urma
lia felicitari mamico..mai e putin si o sa iti tii puiul sanatos in brate
32+
ALTESA spune:
multumeswc dragele mele de raspunsuri la doctor ajung abia pe 20 sa vedem ce zice .
Am zis sa va intreb pe voi pana ajung la el pentru ca voi vorbiti din experienta proprie deci momentan stau linistita.
Pe la cate saptamani ar trebuii sa se intoarca bebe?
27+ cu
ioana_iasi spune:
o dupamiaza placuta eu ma duc sa fac amiaza!!!revenim maipe seara
35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!