Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
pt fete era plin..la baieti...zero!
asa m-am saturat de problema asta. la raionul de fete sunt 10 rafturi la cel de baieti daca sunt doua e bine

mama de mic +s32+

vezi, un bun motiv pt. un bb3 fetita

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

altesa, yo sunt aia cu laparoscopia
m-a durut si pe mine taietura de la buric acum cateva sapt, inainte de ultima vizita la doc...si i-am zis lui doc atunci, mi-am adus aminte ca mi-a facuteco si mi-a pus sonda exact unde ma durea, ca acolo avea capul bebelina...mi-a zis ca nu-i nimic, ca ma doare doar ca se intinde taietura, pielea de la suprafata si sa nu-mi fac griji si sa ma dau cu crema acolo ca sa o ajut sa se intinda; ma durea ca se cracanase rau pielea acolo, acum dupa ce s-a intors cu capul in jos mi se pare ca s-a mai strans la loc acolo si nu m-a mai durut

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

luny - stai linistita ca nu il intoarce nicio raceala...o sa fie bine. cred ca i-a prins chiar bine, mai ales ca ieri a fost o zi frumoasa(probabil printre ultimile...ca astia ne ameninta cu ninsoare in noiembrie)

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

eu si 5 copii daca fac tot baieti imi ies...asa simt eu si parca nu ash vrea sa fiu capra cu trei iezi si nici soacra cu trei nurori

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
asa m-am saturat de problema asta. la raionul de fete sunt 10 rafturi la cel de baieti daca sunt doua e bine

mama de mic +s32+

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

zici? Pana nu incerci, nu stii, sac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:

eu si 5 copii daca fac tot baieti imi ies...asa simt eu si parca nu ash vrea sa fiu capra cu trei iezi si nici soacra cu trei nurori
Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

mama de mic +s32+

mama de mic +s32+

acelasi sentiment il am si eu

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

io, ba io ba io
uite ca suntem deja vreo 3 care am rams imediat dupa laparo
deci nu ai nici un motiv sa iti faci griji

Citat:
citat din mesajul lui nicoleLi

altesa, yo sunt aia cu laparoscopia
m-a durut si pe mine taietura de la buric acum cateva sapt, inainte de ultima vizita la doc...si i-am zis lui doc atunci, mi-am adus aminte ca mi-a facuteco si mi-a pus sonda exact unde ma durea, ca acolo avea capul bebelina...mi-a zis ca nu-i nimic, ca ma doare doar ca se intinde taietura, pielea de la suprafata si sa nu-mi fac griji si sa ma dau cu crema acolo ca sa o ajut sa se intinda; ma durea ca se cracanase rau pielea acolo, acum dupa ce s-a intors cu capul in jos mi se pare ca s-a mai strans la loc acolo si nu m-a mai durut

30+

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Brambu, te-am visat azi-noapte, eram la acelasi spital si nascusem amandoua, tu prima si eu dupa tine, amandoua la termen si fara probleme, doi copii sanatosi si frumosi Ce sa mai, tin minte ca am nascut si apoi am plecat la plimbare, nu ma durea nimic

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

brambu - nu ma mai speria si tusi asa imi e groaza ca pana nu termin de alaptat nu pot sa imi pun steriletul si o sa stau cateva luni cu frica in san
de abia astept sa il vad si pe asta cu ochii mei, sa vad ca e bine sanatos si sincer nu cred ca imi mai fac inca o data curaj. deja ma gandeam mandra de mine ca pana la 45 de ani o sa am doi baieti adolescenti la la liceu

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

tzeapa, nu a adormit
in schimb ma toaca. el: "la primavara pun capsuni si floricele in curte cand o sa fiu eu singur acasa". eu:"pai eu unde o sa fiu?"
el:" tu? la mall!" hahhaha
el:"si nu iti dau sa mananci, manac eu toate capsunele ca sa ma fac mare mare, mai mare ca tine si tu o sa ramai mica si te bag in burta la mine si o sa te scoata doctorul la spital"

mama de mic +s32+

Mergi la inceput