Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
Ooka hai cu bebelina sanatoasa
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Lia73 spune:
aris, dupa linkul dat de tine maine intru in luna a9a, yuhuuuuuuu si spor la cumparaturi
luny, ma bucur v-ati distrat si ati papat, yo mai am de asteptat cu ambele
carola parca la 10 avea programare
sper ca e bine si o trim acasa
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim
abramburika spune:
luny - ca mi-am adus aminte, daaa, vreau sa vad poze, da drumu' la lacatel
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ALTESA spune:
in capitolul trecut era o graviduta care spunea ca a ramas insarcinata dupa laparoscopie la o luna sau cam asa ceva si vroiam sa stiu cum sta cu buricelul si daca o sa nasca natural.
Eu am ramas la 2 luni dupa laparo si ma cam doare buricul uneori si mie teama din ca din cauza asta nu o sa pot naste natural.
Poate ma ajutati voi fetelor ca nu mai stiu ce graviduta povestea.
27+ cu
abramburika spune:
altesa - nu stiu despre cine vb si nici despre laparo, imi dau insa cu parerea pt. durerea de buric. E normala, nu cred ca are legatura cu laparo. Si eu mai am dureri de buric, se vede ca face bblina pe cowgirl-ul si foloseste cordonul pe post de lasou .
Si despre nastere naturala ... dr tau ce zice?
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 aris, dupa linkul dat de tine maine intru in luna a9a, yuhuuuuuuu |
ai vazut ce departe ai ajuns? Mai e putintel. Cand mergi la dr?
aris26 spune:
eu eram. da, am ramas fix la doua saptamani dupa laparo(atunci am ovulat ca de aflat am aflat peste alte doua sapt) asta a fost la prima sarcina si da am nascut natural si am facut un balon de burta. taietura de la buric s-a comportat f bine(si celelalte doua la fel), doar ca era neagra zona aia si a mai stat asa inchisa la culoare ceva timp dupa nastere. nu ai de ce sa te temi din punctul asta de vedere. si pe mine m-a durut rau buricul, dar vad ca si la sarcina asta am avut cateva episoade, nu asa des ca prima data...dar s-au mai plans fete de durerile astea si ele nu au facut laparo
citat din mesajul lui ALTESA in capitolul trecut era o graviduta care spunea ca a ramas insarcinata dupa laparoscopie la o luna sau cam asa ceva si vroiam sa stiu cum sta cu buricelul si daca o sa nasca natural. Eu am ramas la 2 luni dupa laparo si ma cam doare buricul uneori si mie teama din ca din cauza asta nu o sa pot naste natural. Poate ma ajutati voi fetelor ca nu mai stiu ce graviduta povestea. 27+ cu |
mama de mic +s32+
aris26 spune:
he he!!! super! ai vazut...chiar esti pe ultima suta de metri acum. felicitari
citat din mesajul lui Lia73 aris, dupa linkul dat de tine maine intru in luna a9a, yuhuuuuuuu si spor la cumparaturi luny, ma bucur v-ati distrat si ati papat, yo mai am de asteptat cu ambele carola parca la 10 avea programare sper ca e bine si o trim acasa Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim |
mama de mic +s32+
aris26 spune:
gata. am livrat si chiflele si am luat si niste ghete de piele pentru toamna asta si doua perechi de botosi, unii pt casa unii pt la gradi...ca m-am prins ca are papucii acolo din aprilie. probabil au ramas mici dar daca fetele nu au zis nimic eu am uitat
i-am cautat de mi-a venit rau si o veste de fash dar nu am gasit decat una f subtire..ma rog, ne facem treaba cu ea momentan dar nu e ce cautam. pt fete era plin..la baieti...zero!
asa m-am saturat de problema asta. la raionul de fete sunt 10 rafturi la cel de baieti daca sunt doua e bine
mama de mic +s32+
aris26 spune:
na! mi-a adormit baiatul pe covor
acum daca incerc sa il iau sa il duc in dormitor o sa se supere ca-i stric somnul(oricum nu cred ca mai pot sa il iau in brate si sa il urc pe scara) dar nici acolo nu pot sa il las
mama de mic +s32+