Primele 400 de facultati din lume

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Ha, ha. Eu am zis ca spui la misto "top al celor mai populate universitati", nu mi-a venit sa cred cind l-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Dar de ce sintem pe locul 20 cind clasamentul arata asa?
Universidad de Buenos Aires
316,050
17
State University System of Florida
301,570
18
Osmania University
300,000
19
Yashwantrao Chavan Maharashtra Open University
300,000
20
Spiru Haret University
Privata
311,928

Nu era normal sa fim pe locul 17 in clasament? Ne-au furat!!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Oricum e manarit topul. Cum sa nu fie pe prima pozitie o universitate din China cu vreo 10-20 de milioane de studenti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si oricum am picat si de pe locul asta!Dat fiind ca s-a desfiintat invatamantul la distanta, adio studenti kklau maria ta!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pe bune s-a desfiintat inv la distanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Yaia said:Cel pus de tine e pt. 2010-2011, cel de pe prima pagina e 2011-2012... Asta daca imi amintesc corect!

Na, 2011/12:
http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2011

Tot Cambridge e prima. Ideea ca sint topuri si topuri, depinde cine le face, n-are rost sa ne duelam acum pe tema asta.

Adevarat. Dar nu conteaza neaparat cine e prima in ce top, ideea e ca sunt cam acelesi universitati in frunte in ambele clasamente, asta e ce e important. Si ca nicaieri nu sunt universitati din Romania. despre asta era discutia, nu?
A, inca o caracteristica comuna, universitatile americane sunt mai numeroase in top decat cele europene. Cred ca asta era un alt punct al discutiei.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

Am auzit la stiri ca toate universitatile au fost clasificate si au o anumita valoare..de ex Fac de Matematica din Craiova e singura cu A din oras...Stiti cumva unde as gasi aceste clasificari? Pe ce criterii s-or fi dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui bbea
Stiti cumva unde as gasi aceste clasificari? Pe ce criterii s-or fi dat?

www.edu.ro/index.php/pressrel/16071" target="_blank">Iti raspunde chiar Funeriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

multumesc pt link ...nu am gasit insa categoriile pe facultati...de ex Facultatea de economie si administrarea afacerilor din Craiova....???sau Univ din Craiova....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Acest link cred ca-l cauti!
http://chestionar.uefiscdi.ro/docs/programe_de_studii.pdf
De urmarit cam toate facultatile particulare de la noi sa vedeti ce "litera " au! Nici cu muulte de stat nu mi-e rusine!E vb. de standardul de calitate!Un fel de ARACIP daca nu chiar aceasta este si denumirea la universitari!

Mergi la inceput