Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 12

lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota cami, pai i-am pus o perna... dar am si eu piticii mei(sa nu si-o traga pe ochi) si i-am pus-o sub cearceaf ![]() |
Mie mi s-a dat un sfat inca de cand am venit cu bebe acasa si anume sa ii pun ceva sub saltea la cap in asa fel incat toata salteaua sa fie inclinata. Asa ca eu am pus doua pernute (fiind micute am pus 2 ca sa acopere latimea saltelei).
citat din mesajul lui cami_antonia voi ce faceti cand e urat afara? |
Eu ieri am infofolit-o bine pe pitica si am fost cu ea afara chiar daca era frig si burnita. Ce-i drept, cand am ajuns in parc am observat ca eram singura zuza cu copilul in parc, dar tot cred ca nu am gresit.
Daca de acum nu ii scoatem afara, la iarna ce o sa facem?
AllyLaur ce pofta mi-ai facut cu pilaful cu copanele. Cred ca o sa ma bag si eu azi sa fac.

strumphitza multa sanatate, ai grija de tine.
Pupici fetelor si bebeilor

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)

cami_antonia spune:
hai ca le-am dat sa manance
acu merg sa le imbracsa iesim afara
sa mergem la impartasit
ally, ioana mada va pup si pe voi
si a mea se invarte3 in pat
dar are si ore in care doarme atat de linistit de nu se misca deloc din loc
de aia uneori o poun pe perna
sau cand ma trezesc noaptea o asez cum vreau eu

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi happy am acum un nou fix ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Eu la inceput am zis ca nu are nici o legatura, dar in timp s-a adeverit ca asa era. si am pontul de la o doctorita.

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra happi, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Facem ABA.

wmagnolia spune:
Am observat ca cineva mi-a urat la multi ani si ii multumesc.
Da fata mea a implinit 8 luni. Va citesc mereu dar nu prea am timp sa scriu. Cu diversificarea merge bine ii place branza dulce( gen branza fagaras - aici se numeste cottage cheese) si iaurt. Dupa supe nu se omoara. Sta in fund dar nu a inceput sa mearga de-a busilea. Poate si pentru ca a fost prematura si mai trebuie sa recupereze.
Problema mea e ca s-a obisnuit sa doarma cu mine si nu vrea la ea in patut.

miki1979 spune:
salutari
eu n-am inchis okii de ieri, vlad a varsat iar aseara dupa care febra mare si de la ora 1 diaree..si febra n-am reusit sa o scad toata noaptea sub 39 cu toate medicamentele si compresele, plus ca nici n-am mai respectat cele 4 ore intr ele, am bagat novocalmin peste si tot degeaba..si se agata de mine saracutul sa-i dau toata sticla de sirop ca -l doare capul..si ureches ..si tot..
am fost cu el la doctor dimi cu taxiul ca sunt si fara sot e plecat pe la timisoara nu stiu cum dumnezeu se intampla astea numai cand sunt singura cu ei..
si cica ar fi un adenovirus care da si simptome de gripa/raceala, i-au recoltat din scaun pt niste analize si ne-a trecut pe regim si rehidratare si biseptol si aerosoli pt tuse..
problema e ca nu vrea sa bea sarurile alea deloc..cred ca ii dau sa manance copilului ca nu stiu cum sa procedez, decat sa stea nemancat..
da, si acum stau cu frica in san sa nu ia andra ca mi-a zis sa-i tin separat ca se ia si pe calea aerului pai nu mai am nici o sansa..
m-am saturat..
si mai am si toate hainutele murdare de caca si de voma si nu pot sa spal

lparpala spune:
citat din mesajul lui miki1979 salutari ![]() ![]() eu n-am inchis okii de ieri, vlad a varsat iar aseara dupa care febra mare si de la ora 1 diaree..si febra n-am reusit sa o scad toata noaptea sub 39 ![]() am fost cu el la doctor dimi cu taxiul ca sunt si fara sot e plecat pe la timisoara ![]() ![]() si cica ar fi un adenovirus care da si simptome de gripa/raceala, i-au recoltat din scaun pt niste analize si ne-a trecut pe regim si rehidratare si biseptol si aerosoli pt tuse.. problema e ca nu vrea sa bea sarurile alea deloc..cred ca ii dau sa manance copilului ca nu stiu cum sa procedez, decat sa stea nemancat.. da, si acum stau cu frica in san sa nu ia andra ca mi-a zis sa-i tin separat ca se ia si pe calea aerului ![]() |
Multa sanatate lui Vlad iar tie putere ca sa poti avea grija de ei. Sa speram ca nu ia si andra virusul.

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)

scrish spune:
simo
mada nu mai plecam la munte acum ca deja e frig acolo si casa nu e bine izolata inca, am fost sa dam comanda de geamuri iar luni vine echipa sa sparga peretii sa inceapa izolatia speram sa termine cu totul in 2 saptamani, ei zic ca termina in una dar parca imi e greu sa cred...o sa fie o gramada de treaba de facut, parca nici nu vreau sa ma gandesc
ce tare ca aveti weekendul doar pt voi
la noi primul weekend fara copil cred ca o sa fie cel de smotruiala dupa ce terminam casa de la munte
asa ca please, have fuuun doar cu sotul
miki multa sanatate lui vlad! si daca ai nevoie de ceva cand esti singura doar cu ei chiar te rog sa imi spui, ca suntem aproape vecine!

pisucmic spune:
Neata!
Pe fuga ca maine vine soacra mea si am zis sa ma dau si eu mare cu o supa de rosii cu legume si ardei umpluti, asa ca azi am trebaluit pe aici. Petru a papat iar 120 g de piure de para+avocado (prima zi de avocado, a adorat combinatia).
Strumpfi - ia vitamine sau magneziu+B6 (ce aveti acolo). Bea multe lichide ca sa tii tensiunea bine. Poate ai slabit mult brusc? Daca persista genul asta de simptome si slabesti mancand, va trebui verificata tiroida.
Cami, azi e o sarbatoare minunata intr-adevar, eu am avut mari emotii cand am ajuns la moaste la Iasi acum cativa ani, si ne-am rugat pentru puiul nostru! Chiar vroiam sa te intreb, la sarbatorile astea se poate totusi gati, nu? Dar nu se coasa, spala si face curatenie, asa e? Eu am pus doar o masina cu hainutele puiului ca nu mai am niciun body fara morcov...
Miki sanatate multa lui Vlad
Scrish succes la reparatii!
Lparpala f bine ca ai iesit, eu ieri n-am iesit ca pliua mai tare cand am vrut, dar in rest ies cu el; si ieri l-am tinut la fereastra.
Fuguta sa lucrez si eu ceva, ca dupa-amiaza mergem in vizita la prieteni care au o pitica dulce cu 4 zile mai mica decat Petru - vizita intre bebelusi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

ioanna16 spune:
ailed, apare pe pagina o reclama de la ikea "nu tew uita pe gaura cheii"...pai nu m-as uita daca nu ar aparea