Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 13

scrish spune:
fetelor voi ce jucarii/centre de activitati/accesorii pentru bebe ati mai cumparat? luca are un centru de activitati, jucarii zornaitoare de care nu e excesiv de interesat si cateva de plus care tot asa, nu par sa il atraga prea mult...e fascinat mai mult de telecomenzi, telefoane, laptop si ma gandesc k poate nu i am cumparat eu ce trebuie

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish fetelor voi ce jucarii/centre de activitati/accesorii pentru bebe ati mai cumparat? luca are un centru de activitati, jucarii zornaitoare de care nu e excesiv de interesat si cateva de plus care tot asa, nu par sa il atraga prea mult...e fascinat mai mult de telecomenzi, telefoane, laptop si ma gandesc k poate nu i am cumparat eu ce trebuie ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
exact asta o atrage si pe andra

mami de fete frumoase:

ailed_dota spune:
pisuc, cami zicea de dimi ca face o mancarica de pastai... asa ca e voie,... cine e ff riguros si tine totul ca la carte nu gateste in zilele cu rosu in calendar, dar asta inseamna toate posturile ca la carte...nu e cazul nostru
strumph am vazut ca a fost receptie la regina aseara.... asa ca stim noi dc iti e rau, ai fost si ai papat bunatati...sau te-ai imbolnavit cand ai vazut costumul purple al reginei
, ai grija de tine
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

ailed_dota spune:
mada te invidiez sincer pt week-end... asta e pe lista de dorointze pe locul intai... 2 zile doar cu sotzul
ioana vin si eu la shopping
(2008)

ailed_dota spune:
scuze pentru greseli dar scriu cu o mana... ca am un luptator mic in bratze
(2008)

strumphitza spune:
tot acasa, doarme piscoata mea de rupe patu` oare ce o fi facut azi noapte ?
or o fi pus bine burtica la cale si de aia?
a papat bine para, poate prea bine, i-am facut o pare nu mare , nu mica, au iesit cam 85-90 ml pireut zemos si l-a mancat pe tot mama nebuna ce sunt io i l-am dat pe tot ca am vazut ca mananca fata, hap si inca o lingurita si inca una si l-a terminat
sa vedem cand ii fac mar cu para mai mananca ea asa mult sau deloc?
ma astept sa faca kk mult mai tarziu sau mai devreme poate ?
canu afacut de cand s-a trezit toata cu kk in pampers si s-a murdari toata... deci nu mai retin cand a fost, cred ca marti dimi??
dar si ieri a mancat para vreo 40 ml si nema kk
eu am baut un ceai de buruieni si tot nu ma duc la baie sa fac pp, naspa ma simt dar m-am imbracat sa ies afara cand s-o trezi piscoata si vad ca eu tot astept si ea doarmeeeeeee
pisuc, multumesc de sfat, o sa merg sapt viitoare sa ma plang la dr dar nu ma mai programez la aceeasi care mi-a dat hartiuta cu situl
caut altul da tot in acelasi cabinet , sa vedem pe cine gasesc mai bun
Ravo pentru Petru cel voinic, papa si creste mare
scrish si eu sunt nerabdatoare sa aflu raspunsurile fetelor ca si eu acum vreo cateva zile in urma voiam sa intreb acelasi lucru dar pana la urma i-am luat laptopul asta ca sa aiba si ea ce butona sa nu mai vina calare peste al meu si mai am in plan sa ii iau o carticica cu melodii, da pagina si ii canta alt cantecel... ei in general ii plac cartile , sa vezi ce ii rupe revistele si tot ce prinde carti de-a lui Nick , tre` sa le ascunda bine, cum le vede cum se intinde dupa ele si le rupe
tre` sa ii fac o poza sua un filmulet cand rupe revistele ca e asa comica, atunci cand rupe cate o bucata e asa mandra si rade si o flutura in vant a victorie
mai am 2 carti de alea textile cu fel de fel de desene si e interesata, acum stie sa dea pagina cu pagina...ce mai, cititoare o fac
ailed , nu stiu despre ce vorbesti tu de regina dar m-ai facut curioasa, ia sa ma duc eu oleak pe bbc sa vad ce zic astia de madam cred ca o fi fost dineul ala de il tine ea in fiecare toamna in gradinile palatului ??? asta o fi ??
ma clarific eu pe bbc acusi ...Andra ce mai spune? muci mai are ?
madutza, weekend in 2? eu de ce nu o am pe mama aproape sa plasez si eu piscoata sa fugim si noi undeva in2 pentru un weekend?
Vad ca si tie ti-e capu numai la Craciun, las ca nu mai e mult, ia sa vezi ca nu peste mult timp te aud ca faci bradul
apropo de soacra, duminica vin socrii sa o vada pe piscoata si bine ar face sa nu imi aduca inapoi motanul ca fac urat sa-l tina la ea acolo ca si asa le pupa-n bot si numa despre ele vorbeste de fiecare data cand suna si vorbeste cu Nick... nu intreaba nimic altceva, ea vorbeste de matze, sunt primele pe lista
abia apoi dupa ce palavrageste juma de ora pe tema matzelor, ii spune lui Nick ce fac, cum se culca, la ce ora...ce mananca..
abia apoi intreaba de mine sau piscoata
ehh..fiecare cu pasaricile lui , nu ?
mie iar mi-e rau ma duc sa ma intind...
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Happiness_4_us spune:
Maria, pe langa masini, autobuze si tractoare, ale lui A evident, se joaca pentru varsta ei cu o carticica muzicala de la Fisher price, are o chitara mica tot muzicala, ursuletul vorbitor tot Fisher Price, ieri i-am luat de la Noriel, un pian Little Tikes cu 4 clape si e f incantata ca zdrangane la el, are si ea laptopul lui Andrei de care e fascinata, un calut foarte haios de la Tomy, carticele de la Teora, care au pe pagini si material lucios si tare stralucitor, o sa pun poze.
Eu in general, cand cumpar o jucarie, ma uit sa fie ptr varsta ei si sa faca, cate ceva. Adica sa cante, sa scoata sunete, eventual sa se rostogoleasca, ca sa se duca dupa ea, sa rasuceasca, apese, etc.

Happiness_4_us spune:
Am pus un album cu cateva poze noi, si special ptr Strumph, si tortul si poze de la ziua lui A.