Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally , lasa mami, ca o sa treaca si perioada asta!! probabil consuma fff multa energie ziua si de asta are nevoie de supliment si noaptea! yamiiiii ce pofta imi este de orez cu copanele la cuptor

delia , azi am incercat de la nestle cocktail cu rodii si cereale 8+

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, e budincutza?
la noi nu sunt asa multe feluri: doar vanilie, banana, caisa si biscuiti.... apropo tu le tii la frigi?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning

eu beau cafeluta dar nu ar trebui ca nu ma simt chiar bine plus ca am retinut o gramada de apa, aproape 2 kile fata de ieri deci tot ce am baut ieri am retinut mi-am facut un ceai de buruieni si sper sa scot apa din organism azi ca ma simt aiurea

nu am nici un chef de nimic, s-a trezit piscoata la 6 jumate, adica nu stiu la ce ora s- fi trezit ea, dar eu am auzit-o urland la 6 jumate, era pe burta si isi prinsese o manute intre barele de la patut si nu stia cum sa o scoata si de asta plangea am luat-o, pus-o la san , a adormit, am pus-o inapoi in patut si eu m-am dus la mine in pat dar deja era 7 si i-a sunat alarma lui nick sa mearga la munca, deci eu din parti somn am mai stat si motait in pat pana la 7.45 cand s-a trezit donsoara si a inceput a mormai pe limba ei m-am dus sa o schimb si sa o scot din sac , de supt nu a vrut mult, putin, ca deh, supsese la 6 jumate.... la ora 10 ne asteapta para

am citit tot dar ma scuzati nu am nici un chef de scris , ma simt rau de la stomac si asa in general sper sa imi treaca sa pot sa ies afara, ca e soare si o zi frumoasa pana acum.... dupa fructe la 10 sa o scot la aer ca daca stau numa in casa imi pune parul pe moate

va pup si o zi buna, ma duc sa ma intind ca poate imi pleaca nodu din gat

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

yasmy, e budincutza?
la noi nu sunt asa multe feluri: doar vanilie, banana, caisa si biscuiti.... apropo tu le tii la frigi?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

nu e piure de fructe cu cereale. nu le tin la frigi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

la multi ani Rebeca de wmagnolia, David Christian de marin_ioana, Sebastian de georgyiuly, Andra Simona de Ailed_dota, Tea Maria de AlexinaA

miki- sanatate multa lui vladut si sa se faca bine repede

roxy - da, gogoshica nu mai are ochisorii de chinezoi.deh...ne-am facut mai mari

strumph - felicitari pentru para micutei sophia

pisuc - felicitari pentru petru.a luat super bine in greutate

strumph - eu zic sa bagi ceva vitamine si sa ai mare grija...poate e vorba de oboseala acumulata, chiar daca tu zici ca dormi 7-8 ore pe noapte

ailed - ma bucur ca andra a fost mai bine azi-noapte...poate scapati si voi

simona - pup

ally - pup

cami - pup

ma duc sa fac supica pentru gogoshica si o lista de cumparaturi, caci mai pe seara plecam la shoppinguit

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ally , lasa mami, ca o sa treaca si perioada asta!! probabil consuma fff multa energie ziua si de asta are nevoie de supliment si noaptea! yamiiiii ce pofta imi este de orez cu copanele la cuptor

delia , azi am incercat de la nestle cocktail cu rodii si cereale 8+

Sunt convinsa ca va trece si perioada asta!El a dormit toata noaptea de la 4 saptamani pana la aproape 5 luni.Si acum s-a dat peste cap de tot cu somnul noaptea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

nu mai stiu cine intreba ieri...

dar si pe mine ma seaca reclama de la ikea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

ce reclama?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

eu, eu intrebam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, sper sa-ti revi cat mai repede. Poate plimbarea iti va face bine si tie

azi iau baiatul de la gradi si ii duc pe amandoi la mama avem week-end-ul doar pt noi Ii luam duminica seara

Mergi la inceput