Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, pai i-am pus o perna... dar am si eu piticii mei(sa nu si-o traga pe ochi) si i-am pus-o sub cearceaf

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada neataaaaaaaaa
da azi mare sarbatoareeeeeeeeeeeee
offffffffff
cat despre vremea urata si ce fac
f multa vreme o petrec in casa
din pacate
doar in casa
pt ca toti prietenii au copii la gradi
sau la scoala
si imi e urat sa stau cu ele virusate
deci prefer sa mai stau asa un an
si apoi asta e
da pana acu
chiar daca a fost urat afara am iesit cu ele
in fiecare zi
si azi cu tot vantul vom merge la biserica
unde antonia se simte in largul ei
iti dai seama ca e obisnuita
si cand avem timp
sau nevoie de ceva
ne mai plimbam prin mall
sau prin carefour
cam limitate modalitatile de a petrece timpul aici la noi
asta si pt ca stau la ceva km de constanta
si nu mi-e chiar usor sa ies in parc
sau altele
voi ce faceti cand e urat afara?
am puys si eu de o mancare de pastai
si acu vreau sa merg sa trezesc fetele
ca vad ca baga la somn
ajhahahhahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

delia, cami, fetele voastre dorm cu capul intr-o singura parte? cata se intoarce in toate partile, de-a lungul si de-a latul patului si intr-un capat si in celalalt...eu nu as sti unde sa-i pun perna ,,si daca i-as pune tot nu ar dormi pe ea

Mergi la inceput

la noi n-a prea fost urat, chiar daca a fost frig a fost soare.... azi nu e ff cald dar e soare... s-ar putea sa iesim, ca au zis si dr de aici si cea de acasa sa iesim

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

delia, cami, fetele voastre dorm cu capul intr-o singura parte? cata se intoarce in toate partile, de-a lungul si de-a latul patului si intr-un capat si in celalalt...eu nu as sti unde sa-i pun perna ,,si daca i-as pune tot nu ar dormi pe ea

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pai asta ziceam si eu ca am culcat-o pe perna dar ea face ca acele ceasului toata noaptea... o culci cu capul spre usa si se scoala invers.... sau de-a latul

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, si noi tot prin casa stam cand e urat...ma gandeam sa mai mergem in cora..la locul de joaca..este destul de mare si sa oboseasca Cristi pe acolo, dar acum cu gradi e cam obosit si fara si nici nu vrea sa doarma mai multla pranz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, dupa ce o sa ramana cristi la program normal la gradi o sa vezi ca o sa iti fie multttt mai usor!!!

uff eu nici sa vreau si nu ii pot schimba programul de somn a lui lucas...as vrea sa aibe doar 2 somnuri pe zi...el la maxim 1ora jumatate dupa ce se trezeste ii este iarasi somn.... mai ceva ca la bebelusii mici/...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

las yasmy ca baiatulk creste mare cand doarme

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata mamici!
Lavinia,da se trezeste in continuare de 3 ori pe noapte pentru a manca.Asta este...norocul meu este ca papa in maxim 5 minute si alea cu ochii inchisi si apoi direct in patut cu el.Eu adorm destul de greu dupa dar, asta mai putin conteaza,el sa fie sanatos.Felicitari pentru alegerea culorii !Imi dau seama ca este asa emotionant si ca traiti moment de moment pana totul va fi gata.Eu saptamana asta am facut un pilaf la cuptor cu,copanele de pui si in rest cartofi parjiti(preferatii nostrii) si fripturi...vreau maine sa fac o ciorbita de pui,paste la cuptor si un tort frumos ca duminica imi vin surorileeee.Pupici!
Simonelu,esti minunata mami!Mereu ma intreb cum poti face fata atator lucruri si daca mai ai timp si pentru tine,epilat,pensat,masaj,tratament...etc. Te admir la maxim!
Strumpitz,cum te mai simti?Ai reusit sa dormi aseara? Un puuup mare si sper ca esti ok astazi si cu forte proaspete!
Madutz,ai pastrat o briosa si pentru mine???Nu ai poze de la gradi cu Cristinelul meu iubit??
Delia,Cami,Happy,Andreea,Roxy,Alexina,Ioanna,Lauriciu,Lalely,Stefy,Somleac,Imparpala,Scrish,Pisuc,Deea,si stiu ca am uitat pe careva dar sincer nu mai pot scrie,nu ma lasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cami,noi cand este vremea urata ori stam in casa si ne jucam foarte muuult cu Duracell ori mergem la mall sa ne plimbam,mancam sau cumparat cate ceva.

Mergi la inceput