Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 7
helbi spune:
Gusta, da-mi si mie adresa sorei tale, dar si a mamei tale in Bacau. Incerc la inceputul sapt.viitoare sa trimit un pachet, numai ca nu stiu exact daca reusesc direct la Comanesti. Te anunt insa apoi, unde l-am trimis. Am cumparat acum si niste dulciuri, o sa le pun printre hainutze sa nu se strice. Si, intr-un plic, pun si 10 Euro.
gabby2011 spune:
Eu sunt gusta, am platit ghetutete de la lulu.mi as fi dorit sa depun mai mult din pacate sunt intr o pasa proasta cu banii.........doamna de la banca unde am platit 4 ron comision, mi a zis ca daca contul era facut de fundatie cu specificatia ca este pt donatii nu se mai platea acel comision la depuneri.asa se procedeaza la ei.ma gandesc ca ar putea schimba la banca ceva sa nu se mai plateasca acel comision de cei care doneaza.dar pt asta cred ca tb facut pe numele fundatiei nu pe pers fizica contul..........felicitari pt gest gusta
gusta spune:
Gabi multumim pentru tot. Cu banca nu stiu sa iti raspund da o pot intreba pe sora. Contul este al fundatiei iar ea e doar imputernicita sa faca tranzactii bancare.
Marilena si Mara Augusta
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Yaia a ajuns pachetul si sunt foarte bucurosi plus 10 euro.Eu iti multumesc foarte mult in numele lor si al meu. Marilena si Mara Augusta |
Ma bucur ca a ajuns, sper sa iasa ceva asa cum iti doresti, sunt copii si o merita din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
My_Lady0091 spune:
gusta
am dat share pe facebook, poate se vor gandi si alti bacaoani la aceste sufletele chinuite!
voi participa si eu la actiune..deocamdata nu stiu cu ce anume, dar ma decid si te anunt!
as fi vrut sa te ajut cumva, dar fiind nu prea sunt asa mobila pe cat as vrea!
ma bucura din suflet actiunea ta...
esti in gandurile mele, mereu
26+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Buna dimnineata.Dupa ce am fost anuntata de olandez ca azi e luni (cred ca in visurile lui) si ca e timpul sa ma trezesc si sa ma duc la munca l-am anuntat frumos ca e duminica si mi-as fi dorit sa dorm mai mult.Asa ca eu acuma ma tin cu mana de cafea si cei 2 (ca a aparut si Mara intre timp) dorm dusi .
Lady multumesc ca vrei sa te implici si daca e ceva iti cer ajutor.Si felicitari de burtica(fratior sau surioara?)
Vreau sa le multumesc la toate fetele care au ajutat si vor sa ne ajute.
Daca mai e cineva care vrea cafea am destula?
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Mari, as bea o cafea, dar n-am voie.E fetitza cea de-a doua minune
inca ma gandesc:hainute, jucarii,rechizite sau banuti..as vrea sa pot toate..dar tre' sa aleg.Tu ce crezi, Mari?
27+
AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Mari, voi pune la Bazar un cos pentru scos bb din spital.e nou, folosit doar odata, acum 2 ani,cand am scos-o pe fii-mea din spital.voi face poza azi si sper sa ma descurc sa-l bag in bazar si sa specific ca-i pentru cazul tau!
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
AMR:13 saptamani
desprecopii spune:
dragilor, avem si acceptul Oanei B pentru paypal la aceasta actiune:
Paypal - Oana_B: ovidiu_m_b@yahoo.com (cu underscore_)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook