Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Gusta,
am si eu o tranzactie bazariana cu Boticelina, cum e gata, trec pe prima pagina trocul
coletul de la mine va pleca sper maine, am adunat multe-multe hainute
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
My_Lady0091 spune:
Gusta..Mirela a luat atitudine..
link aici cu portocalele lu'Mosh Nicolae: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105
multumim Mirela!
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
AMR:13 saptamani
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
boticelina spune:
Gata, am trimis banutii pentru mine si mamagiuliei si am oferit deasemenea la bazar un trenulet cu vagonet si cuburi Ecoiffier, pt 1-3 ani
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Gusta, am trecut pe prima pagina banutii de la Boti.
Boti,
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=17" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
gusta spune:
Neatza la pranz.
Ajunsa de la munca am ramas fara cuvinte cate s-au intamplat.
Lady multumesc mult pentru la bazar si o rugam pe Daria(mamaguliei) ca ea mai stie cum e cu bazarul sa ne ajute.
Boticeli multumesc mult de tot.
Daria si tie multumesc mult de tot.
Mirela m-ai emotionat pana la lacrimi.
Stiu ca o sa fie bine si o sa aducem o bucurie acestor copii.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
gusta....m-am inspirat de la boticellina si am facut modificarile necesare.sper ca sunt ok...
link aici:http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=34903
cu paypal-ul vad eu cum "functioneste"..acum sa vina cumparatorul.
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Lady (daca nu ma insel te cheama madalina) ma bucur ca te-ai descurcat,ce plata o poate face direct in cont ce e mai usor pentru cumparator si eu confirm.
Asa ca uitasem multumesc si pentru paypal.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Alina.... Madalina este userul eu_mada!
Va multumim tuturor!
27+
My_Lady0091 spune:
helbi..un PM te rog..sa stabilim ce si cum!Eu iti propun sa trimiti cu ATLASSIB..ca stiu unde au astia depozitul..si stiu ca exista persoane care mai trimit astfel pachete din Germania!
Uite un link aici:
http://www.atlassib.ro/csp/webatlass/index.csp?lang=1
Va multumim tuturor!
27+