Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 9
helbi spune:
My-Lady, merci de ajutor. Azi sunt la pat, nu am voce si tusesc ca un magar:-((( Trimutemi te rog, adresa si un nr de tel. al tau. Eu incerc sa aflu unde au sediu Atlasib-ul aici. Stiu numai Eurolins-ul unde sunt.
My_Lady0091 spune:
PM back!
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
AMR:13 saptamani
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Oana_B spune:
'Neata (la mine e dimineata)
Confirm de la Catalina2307 si Abramburika , am pus si pe prima pagina.
O sa pun si un screen shot ale intrarilor donatiilor dar mai pe seara.
Pup.
gusta spune:
Andreia si Alina multumesc mult ca s-a rezolvat.
Multa sanatate.
Catalina si Abramburika multumesc mult
Marilena si Mara Augusta
boticelina spune:
Am mai scormonit si mai ofer pentru actiunea de Mos Nicolae cu portocale un balansoar omida pt 1-3 ani, merge pentru 1-2 copii, max 80 kg
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
My_Lady0091 spune:
Gusta a ramas cu Atlassib.cand ajunge coletul..eu te anunt...si vedem cum facem!
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim!
27+
AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gusta spune:
Alina multumesc mult si cand ajunge eu iti dau numarul sorei si dupa ea te ajuta.
Oana buna dimineata si multumesc mult ca vrei sa ne ajuti.
Boti multumesc.
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
ok
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
helbi spune:
Alina, am rugat pe cineva acum si a dus pachetul la Atlasib. Pleaca maine dimineata is cica face 3 zile. Nu stiu de ce asa de mult-.....probabil se mai opresc in Bucuresti.
Oricum, pachetul e trimis itzi las nr pe privat.
Am sa te rog, eventual pe vineri sa suni si sa intrebi daca a ajuns.
Merci inca odata de ajutor.