Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 10
dana n. spune:
Tocmai am donat si eu niste banuti in contul paypal. Astept confirmarea de primire
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu
gusta spune:
Helbi iti multumesc asa bolnava si tot l-ai pus.
Dana si tie multumiri.
Sa va zic ca sunt cu copilul la dans si mi-am luat tabla de acasa ca nu puteam fara.
Marilena si Mara Augusta
strumphitza spune:
I-am intins si noi o mana de ajutor Mosului sa fie un pic mai darnic anul asta , de la un Nicholas si o Nicole mica
Banutii sunt trimisi pe paypal, 20 euro ca si gift, de pe numele sotului, Nicholas J. S ... a scris si o mentiune nu stiu ce i-a trecut lui prin cap in romana lui stricata , cica de la Dorina, dar eu numai am venit cu sugestia, el a spart pusculita
Speram sa fie de ajutor banutii si copilasii sa aiba parte de un Mos frumos si generos
Gusta , tot respectul
Oana te rog o confirmare cand se poate
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
gusta spune:
Dorina multumin si tie si sotului.
Eu numai v-am spus despre ei voi faceti restul.
Marilena si Mara Augusta
szivarvany spune:
Pleaca si de la mine primul coelt, e cu incaltari sport de diverse marimi si cateva haine. Sigur urmeaza inca 2 colete
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
papanash spune:
Gusta, imi trimiti si mie o adresa la care pot trimite un pachet ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Ma gandeam ca si niste carti le-ar fi de folos, ce ziceti ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
gusta spune:
Ajuns acasa a voastra sunt sa raspund la orice ma intrebati.
Papanas am rugat pe Daria sa puna adresa pe prima pagina.Cu cartile sunt deacord .
Sa va zic mai multe de acesti copii ,trebuie sa intelegi ca au un handicap mare deci cei de 21 de ani stiu sa coloreze mie imi e greu sa vorbesc despre asa ceva.Ce am inteles eu ca ar avea nevoie de un tv ca poate unii dintre ei nici nu au acasa asa ceva si ii mai strange si le dau sa se uite la tv si se bucura imens.
Marilena si Mara Augusta