*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 11
monicus spune:
Androniki de Brie, Raphael Nicolas de Babyzapi si Sara de Ancaoradea.
Sa fiti sanatosi si sa le umpleti sufletele parintilor vostrii cu bucurie.
monicus spune:
Amalia ce frumos povestesti tu acolo... asa mie drag de postarile tale. Ai doi flacai frumosi si destepti cu care te mandresti. Intr-adevar la gradinita au invatat f multe poezii.... confirmam... si nastrusnica mea toata ziua ne recita poezii. Ii place tare mult ceea ce invata si ii place mult ce face acolo.
monicus spune:
Tineti-o tot asa.... si sa fie tot asa numai pampersi uscati.
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Raportam prima noapte fara pampers...si fara pishu in pat! Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
manumanu spune:
La multi ani cozonacelelor si cozonaceilor sarbatoriti in ultimele zile!! Noi am lipsit o vreme, am fost plecata cu tati intr-o deplasare in strainatate, iar weekendul a fost "plin" pentru ca a fost vreme urata si nu am iesit deloc, iar copiii s-au refacut dupa o viroza (desi au stat acasa toata saptamana trecuta cu bunicile, tot s-au procopsit...).
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Miky-ea spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor,sa cresteti frumos,sa fiti sanatosi si sa va incantati parintii!
criss703 spune:
La multi ani Cozonaceilor dragi sarbatoriti zilele acestea !
Vai Evuska ce mare si frumoasa ai crescut ! ...cel putin de cand nu am vazut-o eu (poate ai mai pus poze Mirtha dar nu le-am vazut eu )
A luat sau a dat cineva sirop Noni la copii ?? de la Calivita ? mi-a recomandat o mamica acest sirop ce l-a administrat un an copilului si a zis ca i-a crescut imunitatea nemaifind racita de atunci .
Mirtha spune:
Monicus multumim !
Toti copii de la gradi beneficiaza de petreceri similare daca parintii opteaza pentru sarbatorirea zilei de nastere in cadrul colectivului.
In general , daca ziua de nastere este in timpul saptamanii , se opteaza pentru mini-petreceri .
A fost un moment in care trebuia sa avem zilnic budinci cu motz de frisca - semanau cu tortul- pentru a canta la cina " La multi ani!" Evident era ziua ei , in fiecare zi , dar la final, canta cine sa traiasca : Eva , Radu , Anita,Alex, Sara etc...toata gradinitza cu copii si educatoare plus "educatoarea" cea mai tare - sotul patroanei Adi pe care Eva il adora !
Parul a devenit o problema , fugareli dimineata , fugareli seara , fugareli cand se incurca etc. asa ca intentionam sa-l taiem !
Daca vine barza va anunt !
Pupici dulci Anei , dansatoarei pe zapada !
citat din mesajul lui monicus Am vazut poze dragutze cu o www.facebook.com/media/set/?set=a.205588272842591.43890.100001742596936&type=3#!/photo.php?fbid=205547972846621&set=a.205537706180981.43881.100001742596936&type=3&theater" target="_blank">famile fericita. Sa fie asa cum va doriti...asteptam vesti de confirmare bb. La gradinita a fost super frumos... mi-a placut tare mult.. cum si-a petrecut ziua ei frumoasa. Sa o tineti tot asa. Ai o printesa ff frumoasa. Ce i-a crscut perisorul. Ce frumos ii sta cu parul lung. Sa creasca mare si ascultatoare. |
Mirtha spune:
Si noi am avut problema in cauza. I-am cumparat un mini aparat de foto - ceva simplu de manevrat , achizitionat de pe la magazinele din zona - caruia i se aprindea o luminitza rosie cand apasa butonul.
S-a jucat o perioada destul de lunga cu aparatul - jucarie , dupa care a calcat pe el. Important este ca pina la "distrugere" jucaria si-a facut treaba iar ulterior a rezista chiar la o sedinta foto si s-a mai si maimutarit ! Cand am timp , pun citeva din pozele de la sedinta foto .
Imbratisam pe Ioana si Andrei ! - vreeeeaaauuuu si euuuuuu "flatiori" sau "sulioale"
Fug sa facem baitza ! O seara buna !
citat din mesajul lui madutza_bra Buna dimineata! mirtha, ce poze frumoase . Al meu fuge mereu de aparatul foto...daca il prind e mereu in miscare , cu spatele sau imi da sa-i pozez diverse jucarii si asa iese si el in poza Va las niste cafea si va doresc o zi frumoasa! Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Mirtha spune:
Pupam Sofia blondina!
Nu am pus si nici nu am reusit sa vad transformarile Cozonaceilor - problema constanta : lipsa masiva timp , fugareala excesiva job-casa - aici e partea placuta !
citat din mesajul lui criss703 La multi ani Cozonaceilor dragi sarbatoriti zilele acestea ! Vai Evuska ce mare si frumoasa ai crescut ! ...cel putin de cand nu am vazut-o eu (poate ai mai pus poze Mirtha dar nu le-am vazut eu ) A luat sau a dat cineva sirop Noni la copii ?? de la Calivita ? mi-a recomandat o mamica acest sirop ce l-a administrat un an copilului si a zis ca i-a crescut imunitatea nemaifind racita de atunci . Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PovesteaNasterii www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi |
monicabo spune:
Malinas, exista si centre de inchiere pt costume. Noi i-am inchiriat Andreei pt serbarea din vara un costum de Cenusareasa (era greu de cumparat) si plus ca a fost exact ca in filmele Disney, bleu, modelul de acolo... Si aveau si o gramada de costume de pitici, cred ca si pirati, erau mult modele oricum.
Ne-a costat 40 lei inchiriatul si 100 lei garantie (pe care ii primesti la inapoierea cstumului in buna stare).
Noi am inchiriat de la paiataparty.ro, insa este departe de voi ca zona, dar sigur mai sunt centru de inchiriere...
Noi am fost multumiti...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria