Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bubu-imi pare rau de aventura cu viroza si enterocolita. Noi am trecut prin enterocolita de 2 ori. Prima a fost groaznica, iar la a doua am stiut mai bine ce am de facut. La prima facuse si al meu o rana urata la fund, de ma apuca plansul cand il auzeam ca iar face diaree. Of, of....

Mary- mie imi vine sa rad cand povestesti de razboiul de acasa. desi diferenta intre ei este de 4 ani (suficient de maricica ca cel mare sa mai inteleaga una alta), intre mine si sora-mea sunt 7 ani si ne-am batut pana am plecat la casa mea . Asa ca pregateste-te sufleteste, ai tai fiind si baieti.... cica fetele sunt mai delicate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Vroiam sa intreb mamicile care au si copilasi mai mari (Sorana, Alina, Gabi), cum se impaca copiii vostri intre ei. La noi, totul a fost minunat cu ei, pana cand Tudor a inceput sa aiba si el pretentii si sa riposteze, asa ca la noi in casa e mare taraboi. Matei nu il lasa pe Tudor cu jucariile lui, cum il vede ca ia ceva cum il cafteste..Nici Tudor nu se lasa mai prejos, il musca, il ciupeste pe frate-su. Obilgatoriu, vor aceeasi jucarie in acelasi timp. La voi cum e?

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Eheeii.
Si la noi e mare galagie, mai ales cand vor amandoua aceiasi jucarie in acelas timp.
Nici Justina nu se lasa m prejos, o m "loveste", pe Ioana (insa Ioana nu o bate, rareori o m impinge).
Iar Ioana incepe sa se smiorcaie. : M-a batut Justi.
Sunt momente cand se joaca frumos amandoua.
Ioana ii explica, cum se face: Vezi, Justi? Ma joc frumos, e sora mea. sau fiecare in legea ei.
Sper, cand va creste de varsta Ioanei, sa nu se m certe.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Sorana multa sanatate copiilor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Ieri a fost o zi mai animata,asa ca am facut www.parisnajd.com/wallpapers/data/media/45/coffee_parisnajd.com9215.jpg" target="_blank">cafeaua din tot sufletul!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata!
Bubu, Sorana multa multa sanatate prichindeilor.
Si Miruna isi mai pune cate ceva dupa gat, dar cel mai mult ii place sa ia incaltamintea ( a mea, a lui tati) si sa se plimbe prin casa. Si nu avem covoare...va dati seama cum se aude pe parchet. Sau cd are chef sa danseze, vine cu telecomanda la noi si zice "dansa, dansa" ( cu accent pe prima silaba) sau "mujica". Si dc stam ne trage de mana pana ne sculam si dansam cu ea.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nico Sebi seamana cu mine,dar sotul glumeste mereu,ca nu seamana si cu el,iar ochii ii are albastrii ca un vecin care s-a mutat

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

"Razboiul" dintre fete e mai aprig....si eu tot o sora am si nu vreau sa-mi aduc aminte cum ne gasea mama cd se intorcea de la serv :-))

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Cata cum faci prajitura cu banane si cereale?
ziceai zilele trecute ca ai facut...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

O s-o scriu imediat ce deschid calc. Contine si ou...dc avea voie miru a ta.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Vreau cafea si astazi!

Mergi la inceput