Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si noi folosim tantum Verde cand e cazul...

Sorana- sanatate la copchii.... greu e cand sunt bolnavi....

Cris- nici cu tine nu seamana fi-tu? Al meu a semanat cu mine 6 luni, acum e copia fidela a lui ta-su....Nu ma supar ca dragi imi sunt amandoi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Alina sanatate multa Justinei,sa nu faca schimb de crocobozauri cu surioara
A fost si Sebi racit la inceputul lunii,a coincis cu iesirea primelor maselute...groaznic,pana la urma i-a trecut cu humex(tuse),apa de mare(muci),tantum verde(dureri de gat),nurofen(febra)
Nu i-am dat prea mult,parca 2 zile

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mersi!
Nu are ce schimb sa faca.
Ioana e m rezistenta' (un pic i-a curs nasul, vreo 2 zile, cand a inceput gradinita).
A racit, ca am fost in parc si desi era soare, era un aer rece..si -am imbracat-o in rochita..si sigur i-a fost rece.
Nu ii trece numai cu Humex si tantum verde..ea are secretii in bronhii, daca nu ii dau risc sa faca iar bronsiolita.
Ea nu raceste des, dar si cand raceste, fara antibiotic nu-i trece.

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Aaaaa,ce vroiam sa spun este ca Tantum Verde ne-a scos din belea!De la primul puf a inceput sa manance,sa se joace,etc!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Justina mananca, se joaca..numai ca e maraita, ca ii iese a cincea masea..se vede un punct alb, si secretiile care ii haraie in piept.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !

Sanatate multa puiutilor bolnavi !

Si eu regret ca nu mai intra multe mamici pe la noi, mama lui de FB. Sincer, eu nu inteleg ce le place asa de mult, pe mine una ma enerveaza ... un singur atu vad la el .... ca e privat pentru floricelele noastre. In schimb schimbul de replici mi se pare mult mai greu de citit si de multe ori daca vad ca sunt 60 de raspunsuri nu mai am rabdare sa le citesc pe toate si mai sar cateva .

Noi nimic nou ... acum se plimba cu o geanta de a ei ( fosta geanta de-a mea ) atarnata de gat si cu pernita ei preferata intr-o manuta ... simpatica foc.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Mai aveti cafea? Imi trebuie si mie.....o tona...
Nu stiu de ce, dar Tudor a inceput sa se "trezeasca" de multe ori pe noapte. De fapt, nici nu cred ca se trezeste, mai mult pare a se izmeni, asa...e nervos de numa, numa....agitat, icneste, nu stiu cum sa explic...O fi din cauza dintisorilor, nu stiu. Si cred ca daca nu l-as baga in seama, i-ar trece dar nu pot sa il las sa se manifeste pana la capat pt ca mi-e teama ca il trezeste si pe Matei. Ori ii dau un pic de apa, ori il iau in brate, ii trece..si peste ceva timp o luam iar de la capat. Si asa, de cateva ori pe noapte....In fine, speram sa fie trecator....

Vroiam sa intreb mamicile care au si copilasi mai mari (Sorana, Alina, Gabi), cum se impaca copiii vostri intre ei. La noi, totul a fost minunat cu ei, pana cand Tudor a inceput sa aiba si el pretentii si sa riposteze, asa ca la noi in casa e mare taraboi. Matei nu il lasa pe Tudor cu jucariile lui, cum il vede ca ia ceva cum il cafteste..Nici Tudor nu se lasa mai prejos, il musca, il ciupeste pe frate-su. Obilgatoriu, vor aceeasi jucarie in acelasi timp. La voi cum e?

Si eu duc dorul paginilor pline de altadata (cu bune, cu rele) dar cum nici eu nu am suficient timp pentru a scrie....ce sa mai zic...dar de citit, sunt la zi.

Va pupam cu drag si sanatate multa puiutilor bolnavi...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Fetelor, oare ce o mai fi facand Maribell? Speram sa auzim vesti cat de curand de la ea si cele doua printese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Salutare la toate fetele si floricelele lor

Intru foarte pe fuga ca nu imi mai ajunge timpul deloc ca sa motivez absenta noastra - o saptamana buna viroza respiratorie si inca una de enterocolita , asa fara nici o zi de pauza intre ele, deci sunt franta acum de oboseala, dupa atatea nopti nedormite si atata stress.
Na, acum pot sa zic ca episodul de viroza mi s-a parut floare la ureche pe langa cel de enterocolita pt. care am mers la UPU pt. ca abia am reusit sa ii scad febra lui Alexandru de la 39,7 cu impachetari, deja antitermicele erau parca fara efect.In primele 24 de ore a avut cam 18 scaune, mi-a fost frica de internare daca nu reuseam sa ii dau tratamentul pt. ca Maria trebuia sa ramana acasa si nu sta fara mine, daca plec undeva si 10 minute plange nasol cu spasme.
Pe langa febra si scaune s-a iritat ingrozitor la fund si era rana acolo , urla cand il spalam de durere.
Zilnic imi propuneam sa intru sa va intreb care ati mai patit-o in cate zile ati scapat dar nu faceam fata cu timpul, de la 6 dimineata si pana pe la 1-2 noaptea numai tot bucataream de regim, schimbam scutece fara numar si administram medicamente si pe deasupra si plangea ca il durea burta si vroia numai in brate deci a fost vai de capul meu.
A fost prima noastra experienta de acest gen si mi s-a parut groaznic de greu mai ales ca sunt singura fara nici un ajutor.

Cris acum zic prezent la catalog, nici de FB nu am avut timp, de fapt de nimic.
Si acum ma asteapta inca un vraf mare de haine de calcat

Vreau sa urez sanatate puiutilor bolnavi de pe aici, ai Soranei si Iustinei de Alina, scuze daca mai sunt si altii si nu am tinut minte ca am citit pe fuga si dupa atatea nopti nedormite dau mari rateuri inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Fetelor, oare ce o mai fi facand Maribell? Speram sa auzim vesti cat de curand de la ea si cele doua printese...

Nu stiu ce mai face,dar am vazut de curand o poza de la botezul micutei Isabella,asadar,nu pot decat sa sper ca este bine

Mergi la inceput

Bubu,bine ca ati scapatSanatate multa!
La gandul cu cresa ai renuntat deocamdata?

Multa sanatate si puilor tai,Sorana eu am citit mereu de problemele voastre si mi se zbarleste parul cand vad ca ati mai cules vreun virus.Multa rabdare

Rocsy e haioasa rau Sofia.Parca o si vad,cocheta mica cum se plimba cu geanta
Sebi se plimba cu o pernuta,sau mi-o da mie sa i-o plimb,uneori nu vrea sa iasa nici pe strada fara ea

Mergi la inceput

Mary eu zic ca e de la dinti sincer..sau poate ii e frig?
Mi-a venit ideea asta ca si Sebi s-a trezit azi noapte,era agitat,era rece(ca bineinteles nu sta invelit),l-am luat lg mn si a dormit f bn pana dimi,dar am avut grija sa stea invelit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Cris nu am renuntat la ideea de cresa, i-as duce de maine daca as avea unde, dar aici aproape de noi in cartier nu imi convine nici una din cresele private, toate sunt doar business, asa ca o sa ii duc la cresa de stat dar acum nu pot daca sunt in CIC inca, o sa ne inscriem pe liste de asteptare si sper sa ii pot duce din februarie - martie sa se acomodeze un pic pana la 1 mai cand ma intorc la lucru.

Mergi la inceput