Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Nico,www.pozenet.ro/thumbs/black_and_white_coffe-t2.jpg" target="_blank">cafea special pentru tine!
Unde ai fost?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna fetelor,

Nici eu nu am mai intrat de mult pe aici...mai citesc din cand in cand. Insa...imi pare rau ca nu mai scriu majoritatea mamicilor. Nu de alta dar erau o gramada de informatii importante.

Diana mea creste si nu mai am timp aproape de nimic....in fiecare zi i-si face cate un semn de buna purtare. In rest inca mai papa tzitzi, foloseste olita, acasa sta doar cu chilotei dar mai zice uneori pipi in timp ce face cand e ocupata. Si zice in fiecare cuvinte noi.....pe care nu le repetam impreuna. In fine timpul trece foarte repede.......

Va pup pe toate

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Roxy ma bucur ca ai mai dat pe la noi!Felicitari pentru fetita vorbareata
Si eu regret zilele cu pagini pline pe DC,fetele s-au mutat pe FB,ele spun ca e mai usor asa..,asta e,macar stim de ele
Daca ar scrie macar cate un mesaj saptamanal si aici ar fi super.
De ex Taty_ana,bubu,Aniska,Lena,July nu au mai scris nici pe Fb si sper ca sunt bine

Te pupam Ruxy si te asteptam sa ne mai scrii din cand in cand ca sunteti bine

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Vin si eu la cafea!
Multumim cris!

Justina a racit si tb sa-i dau antibiotic, are secretii urate in gat. Ii m dau si: Ketof, Erdomed si Eurespal, plus aerosol cu ser si dexamed.
Sa speram ca-i va trece.

O zi buna, tuturor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multam de cafea!
M-a lovit un sictir d-ala general (am de lucru mult la munca) de mi-e lene si sa scriu.....

Multam de cafea' Mai da-mi una si dupa amiaz'...

Sanatate puilor bolnavi....

Rosanne- ma bucur pt pustoaica avansata si-n ale olitei si-n ale vorbitului, noi tot codasi suntem....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rosanne- ma bucur pt pustoaica avansata si-n ale olitei si-n ale vorbitului, noi tot codasi suntem....

Mamica unui buburuz

Same here..in ale vorbitului progresam...in chineza,v-am mai zis:ting,bang,ping,dang,papisit,babilit..si asa zicea sotul ca nu seamana deloc cu el,acum chiar am bagat-o pe maneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza tuturor!

Am poftit si eu la si m-am servit, multumesc Si mi-am amintit de vremurile bune, in care intram si citeam cu bucurie despre mamici dragi care ne impartaseau din experienta lor, ne povesteau multe lucruri interesante, mi-e dor de acele vremuri la fel de mult cum imi e dor de perioada sarcinii...si mai ales, mi-e dor de fete..
Eu, nu stiu daca m-am mutat pe FB, raspund unde stiu, unde se intreaba una-alta si unde ma pricep; si mai ales, cand apuc; pacat ca aici nu mai intra decat ff putine mamici; oare restul macar mai citesc?

Zic si eu aici, cu scuze de intarziere
Cata
Murica
Nana
Gabitza

Nana, esti bine? Nu-i bai ca nu mi-ai raspuns, eu astept, stiu ca esti super prinsa cu Ade; cand apuci sa-mi trimiti e ok, inca ne mai descurcam asa, insa ma gandeam ce-o fi cu tine, e totul ok?

Despre noi, ce sa zic, suntem in plina lupta cu virusii, da nu ne lasam! Matei culege TOT de la gradi, dar tot tot TOT, pe toate le complica in otite, sinuzite, etc, iar Tudor a inceput sa ia si el de la matei, mai mereu; asta e, oricat as fi tentata sa-l retrag de la gradi, vom ramane in continuare sa luptam.Doamne, cat mi-as dori sa scapam de toate bolile astea, de sunat in permanenta pediatra (cred ca in curand o sa-si schimbe numarul), de sunat orl-istul (ca acum ne-am imprietenit si cu el, ne-a dat si mobilul personal, parem clienti seriosi), de turnat in bietul copil tone de chimicale, aerosoli, picaturi, aspirat muci, granule, etc..si din pacate, tot la antibiotic se ajunge - asta e imunitatea lui, n-avem ce face, trebuie sa se intareasca pana la urma.

Tudor e un baietel dulce si scump, vorbeste mult pe limba lui, dar stie si destul de multe cuvinte de-ale noastre, canta toata ziua "multi ani traiasca, la multi ani" - i-am mai cantat si alte cantecele, dar doar pe asta l-a invatat, alearga, rade si e un mare smecher, il iubeste mult pe matei si invata fff multe de la el; chiar ma gandeam ca de cand a inceput sa mearga, de la 1 an si 2 luni, e mai mult baietel decat bebe, progresele au venit rapid de tot.

Va , si astept sa mai iasa la scris si alte fete dragi!

Mergi la inceput

Alina sanatate multa Justinei,sa nu faca schimb de crocobozauri cu surioara
A fost si Sebi racit la inceputul lunii,a coincis cu iesirea primelor maselute...groaznic,pana la urma i-a trecut cu humex(tuse),apa de mare(muci),tantum verde(dureri de gat),nurofen(febra)
Nu i-am dat prea mult,parca 2 zile

Mergi la inceput

Aaaaa,ce vroiam sa spun este ca Tantum Verde ne-a scos din belea!De la primul puf a inceput sa manance,sa se joace,etc!

Mergi la inceput