Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8

R.Cata spune:
Prajiturele cu banane si ovaz (din revista Bucate pentru copii)
200 g de faina integrala
1 lingurita de sare
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
un praf de scortisoara
150 g fulgi d eovaz
250 g unt nesarat (eu folosesc unt normal)
150g zahar brun (am pus doar zahar alb)
170 g zahar alb
2 oua
esenta de vanilie
2 banane bine coapte
Incalzeste cuptorul la 350 grade.
Amesteca primele 5 ingredinete uscate (faina, sarea, bicarbonatul, scortisoara si fulgii de ovaz)si lasa-le la o parte
Intr-un bol mare amesteca cu mixerul untul si zaharul pana ce se transforma intrr-o compozitie spumaosa. Adauga ouale, cate unul, pe rand, apoi esenta de vanilie si bananele. Amesteca cu mixerul aceasta compozitie pana ce bananele sunt bine incorporate, apoi adauga mixul de ingrediente uscate. Amesteca cu o lingura intreaga compozitie, de jos in sus, nu foarte puternic.
Intr-o tava de copt, asaza hartie de pergament, si cu o lingura, formeaza prajiturele din compozitie (eu am turnat toata compozitia in tava, nu am laut cu lingurita). Baga tava la cuptor pt apr 12-13 min. Apoi opreste focul si lasa prajiturile sa se raceasca in cuptor.
Prajitura se pastreaza pe o farfurie acoperita, timp de 3-4 zile.
Miruna mea nu se prea omoara dupa ea. Dar stiu ca am facut-o eu.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201013+

R.Cata spune:
Am semnatura noua!!!!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201018+

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Am semnatura noua!!!! ![]() www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 ![]() |
Nu este chiar actualizata..nu are carucior

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

R.Cata spune:
Ups...da...data viitoare cd mai intru de pe calc, ca de aici nu pot modifica.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201018+

NicoletaB spune:
citat din mesajul lui cris_09 Nico Sebi seamana cu mine,dar sotul glumeste mereu,ca nu seamana si cu el,iar ochii ii are albastrii ca un vecin care s-a mutat ![]() Cris ![]() ![]() www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank"> ![]() ![]() |
Ii spui si tu sotului ca te-ai uitat in ochii vecinului mult timp si de aici ochii albastri ai copilului...

Era un banc, raspunsul te las pe tine sa-l gasesti..

2 prietene: Auzi, draga tu te-ai uitat in ochii sotului cand faceati dragoste?
.............................

cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NicoletaB
Ii spui si tu sotului ca te-ai uitat in ochii vecinului mult timp si de aici ochii albastri ai copilului... ![]() Era un banc, raspunsul te las pe tine sa-l gasesti.. ![]() 2 prietene: Auzi, draga tu te-ai uitat in ochii sotului cand faceati dragoste? ............................. Mamica unui buburuz |
-Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex?
-Da.
-Si ce mutra avea?
-Statea in usa ca prostul!...

Mi-a zis nenea "Gugal"...nu e rasp meu

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

cris_09 spune:
- Ce este mai rau decat sa gasesti un vierme atunci cand mananci un mar?
- Sa gasesti o jumatate de vierme.
Cris

NicoletaB spune:
citat din mesajul lui cris_09 - Ce este mai rau decat sa gasesti un vierme atunci cand mananci un mar? - Sa gasesti o jumatate de vierme. Cris ![]() ![]() www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank"> ![]() ![]() |
Adevarat, adevarat
De treaba, nea Gugal asta..... (la capitolul sex)

NicoletaB spune:
Savantii au mai descoperit, dupa îndelungate studii si cercetari în laboratoare, ca punctul "G" al femeii este situat la sfarsitulcuvântului SHOPPING !!!
Pentru a pastra linistea si pacea în familie, aveti nevoie de rabdare, dragoste, întelegere si de cel putin doua televizoare !!!