Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

In primul rand urez cu intarziere/ spre mare intarziere unora dintre voi :

Gabitza1977
zguby77
cusa
siminoc
oanarus
Ioanact

In rest, de doua saptamani mi-a picat in mana un roman de care nu ma mai pot desparti si am cam absentat de aici, dar mai am vreo 200 de pagini si promit ca voi fi mai activa !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Acum am terminat cafeaua,mai ai Nico?

La multi ani Alina

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

"La multi ani!!!"
ALINA
si
Oanarus

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Neata!

Multumesc mult pt urari!
Multa sanatate si fericire va doresc si familiilor voastre!

Astazi va servesc cu un cappuccino!

Nicoleta pt orice eventualitate ai putea sa mergi cu iconitele la biserica, sa vb cu preotul sa le sfinteasca. Nu e o problema daca le sfintesti iar, in caz ca au fost sfintite.
La noi , in weekend a fost caldut..chiar f frumoasa vreme.
r_ocsy ce roman citesti?

Azi noapte a fost m bine, a dormit Justina, insa Sambata noapte iar a avut n-spe mii de treziri.
Va doresc o zi placuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- pt ca esti fata dragutza, mai dau o cafea
Rocsy- ce citesti? Va recomand din suflet sa cititi Vanatorul de zmeie si Splendida cetate a celor 1000 de sori. sa va luati si baxul de servetele la voi....

Mergi la inceput

Ce citesc ?

"Orasul bantuit" de Stephen King . Este si film dupa carte ( IT ) .... dar intotdeauna o carte nu se poate compara cu un film, este mult, mult mai sus ! Vazusem filmul prin 90 si ceva pe italia 1 , eram copil atunci dar stiu ca m-a bagat in sperieti asa de tare ca de atunci de cate ori s-a mai difuzat la tembelizor nu am mai vrut sa ma uit. Acum mi-a picat in mana cartea, care este super din punctul meu de vedere si acum imi sta capul , dupa ce termin cartea sa revad din nou filmul .... cu ochi de adult si nu de copil, sa vad acum cu ce impresii raman ; daca va fi ca si dupa Jurassic Park pe care l-am vizionat la cinematograf cand eram copil si am zis ca e mortal si l-am revazut acum un an sau doi si am zis ca porcarie mai mare nu exista ... ... perceptie total diferita copil/adult .
In orice caz, daca va plac cartile horror, merita citita, alaturi de "Shinning" , tot de Stephen King ( preferata mea, nu stiu daca o va detrona vreo alta carte ).

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Shinning am cetit si io bre, dar doar daca imi mai pica una in maini de nea King as mai citi, dar asa cumparata de bunavoie nu cred ca ma bag
Te mai tine corazon-ul sa te mai uiti la filme d-astea de oameni mari? Dupa Gotika, the Grunge si proiectele Blairwitch am pus capat la asta categorie de filme...

Lui barbate-miu daca ii reproduc sunetul (facut de tanti aia din the Grunge) cred ca-mi iau 2 palme, noroc ca-s iute de picioare L-a traumatizat capul lui aia coborand pe scarisi aparand pe sub plapuma din neant...
Altul care m-a socat la creieri era ala cu caseta video cu pureci la care daca te uitai o mierleai repede. L-am vazut de 3 ori, dar de fiecare data cand ajungea aia sa rezolve misterul ma culcam (nu de frica ci de somn, da?) Deci imi spune si mie care era schepsisul la fimul asta, ca sa nu-l mai vaz si a 4 oara....

Mie nu-mi plac filmele de genu' asta, dar dupa cum vedeti mai trag cu ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Shinning am cetit si io bre, dar doar daca imi mai pica una in maini de nea King as mai citi, dar asa cumparata de bunavoie nu cred ca ma bag

Mamica unui buburuz

Uite ca am gasit si cartea online Orasul bantuit.
Si-am gasit si filmul online The Shining.
A picat la fix, ca am terminat filmele pe care le salvasem sa le vad.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neatza!
Frumoasa-i viata.....

I ate uita Domne cate pasionate de nea King, Alina mulatm de link. Nu pot descarca in format electronic. Tu ai reusit? Daca da, mi-o trimiti si mie pe mail?

Multam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Te mai tine corazon-ul sa te mai uiti la filme d-astea de oameni mari? Dupa Gotika, the Grunge si proiectele Blairwitch am pus capat la asta categorie de filme...

[font=Comic Sans MS]Mamica unui buburuz

Neata !

Gotika nu l-am vazut ( l-am ratat dar mai am timp ), the Grunge si Blairwitc au fost niste porcarii. La fel cum era filmul acela in care un tembel inchidea oamenii intr-o camera si ca sa scape trebuiau sa isi scoata un ochi, taia o mana ... etc ... nu stiu cum il cheama ca m-am uitat doar primele minute si am zis ca e o porcarie. In schimb mi-a placut "Destinatie FInala" , cel putin primele 2 filme ca pe restul le-am ratat si e posibil sa fi devenit o mare porcarie ca atunci cand incep sa scoata serii dupa serii poti sa-l uiti.
Imi plac mai mult filmele horror care au si o povestem care te tin in suspans si nu cele in care se fugaresc non-stop cu securea prin padure sau cine mai stie pe unde.

Mergi la inceput