Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 14

NicoletaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() ![]() Cris ![]() ![]() www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank"> ![]() ![]() |
Te rog frumos sa nu minti poporul cu DC-ul!

Programul meu se termina la 13, iar pana la 14 fac ore suplimentare

Ce ti-e cu invidia asta , domne....
Nu inteleg de ce iesiti prost financiar daca sta mama ta cu Sebi, nu e din Bucuresti?

cris_09 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NicoletaB
Te rog frumos sa nu minti poporul cu DC-ul! ![]() Programul meu se termina la 13, iar pana la 14 fac ore suplimentare ![]() Ce ti-e cu invidia asta , domne.... Nu inteleg de ce iesiti prost financiar daca sta mama ta cu Sebi, nu e din Bucuresti? Mamica unui buburuz |

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Dap, nasolica.... Mai am un pic si plec, sac! ![]() Mamica unui buburuz |

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

Ioanact spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NicoletaB
Te rog frumos sa nu minti poporul cu DC-ul! ![]() Programul meu se termina la 13, iar pana la 14 fac ore suplimentare ![]() Ce ti-e cu invidia asta , domne.... Mamica unui buburuz |
Buna!
Vin si eu la o

Fac un pic de pauza, c-am obosit.

Am dat cu aspiratorul, sters parchetul, praful, aragazul si mai am baia. Dar dupa ce se trezesc fetele o sterg.
Maine fac mancarea si tortul..deh ne pregatim pt Duminica. (schimb prefixul)

Eheei, ce bine era Vinerea pana la 14 . Am lucrat la Statiunea de Cercetare Murfatlar si asa aveau Vinerea program.
Ce vremuri!

ALINA

Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

R.Cata spune:
Neata!
Eu va dau cafeaua asa simpla :-))
Nicoleta..multumesc de idee. Am intrat pe site si am vazut destule rochite frumoase.
Mai ce program aveti vinerea....sa te tot duci de drag la serv :-)
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201019+

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Neata! Eu va dau cafeaua asa simpla :-)) Mai ce program aveti vinerea....sa te tot duci de drag la serv :-) www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 ![]() |
Eu aveam.

Vom vedea dupa ce termin concediul unde si cum gasesc.
Cred ca as bea una si acum..si asa cred ca voi avea o noapte alba.
Azi noapte fara sa exagerez, s-a trezit Justina din ora in ora si a depasit recordul la bautul lichidelor/ noapte~ 2 l ( 8 bibe de 250 ml, inclusiv cel de lapte, restul apa si ceai)

A m baut intr-o seara 1 l, in rest 500 ml-750 ml, rareori adoarme la bibe de lapte pana dimineata (250 ml).
Ea n-a vrut suzeta, si se linisteste/ adoarme cu biberonul.
Nu va zic, ca azi noapte am schimbat-o de 3 ori..si tot am gasit-o uda dimineata.
Asta se intampla numai cand are eruptie dentara.
Desi are toata dantura, cred ca ii ies al doilea rand de masele.
Asa ca nu m zabovesc, si va las o www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_11_2007/post-24155-1194038463_thumb.jpg" target="_blank">felie de tort pt maine.
Maine voi fi cu invitatii, si cred ca diseara deschid calculatorul.
Noapte buna!
ALINA

Blogul fetelor!

R.Cata spune:
Alina
LA MULTI ANI!!! cu multa sanatate, fericire si iubire. Sa aveti parte numai de bucurii si sa va vedeti fetele mari si la casele lor.
O noapte linistita si petrecere frumoasa alaturi de invitati!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201020+

Ioanact spune:
R.Cata multumesc mult!
Asemenea iti doresc si tie!
Sarcina usoara in continuare si un bebelus(a) sanatos(a)!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!

NicoletaB spune:
Neatza!
Intai vreau sa- i urez Alinei- La multi ani, sanatate, copii sanatosi si tot ce e mai bun!
Apoi va ofer cafelutza de luni.... Noi am fost sambata in Cismigiu, ne-am dat in toate leaganele, toboganele de pe acolo, admirat alaie de nuntasi veniti sa se pozeze pe frigul ala... Vai de mire, nasa si domnisoarele de onoare ca erau imbracati fulfai, numai miresele erau strong imbracate: rochii voluminoase + cape din blana...
Am cumparat 2 iconite cu Sf Arh Mihail si Sf Arh Gabriel (cate unu pe icoana) la 5 lei bucata, cu Sf Nicolae nu mai aveau.... Mai aveau iconite desenate pe piatra, tare frumoase si alea.... Si ziceau ca toate sunt sfintite, acum nu stiu daca sa o cred pe tanti aia sau sa le mai duc la preot.....