Floricele de liliac mai-iun 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 16

r_ocsy spune:
Sau filmele mai ciudate gen " Omul molie " ? L-ati vazut ? La filme de genul asta as putea sa ma uit non-stop.
Nico : ieri ne-ai recomandat 2 carti lacrimogene ... nu prea sunt genul meu, sunt prea sensibila si ma smiorcai prea repede .... inca nu am uitat cum am hohotit cand eram gravida la 'Hachiko-povestea unui caine" .... deci eu una, asa de rau ma impresionat filmul acela ca nu mai vreau sa il vad, as din nou !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

r_ocsy spune:
Mie una mi-ar place sa aud mai multe povesti comice despre copiii nostrii ; imi aduc aminte cu placere ce frumos povestea Artu despre gemeni sau Naty despre Camelia .... pacat ca nu mai intra pe la noi, sunt sigura ca sotii fac in continuare.
Ieri de exemplu Sofia cand era acasa cu bona, s-a dus in dormitor, a luat poza noastra de la nunta si ne arata cu degetul si zicea mami , tata iar la final a pupat poza si a pus-o si pe Mihaela sa sarute si ea poza
Se vede ca am timp de povesti ... fiica-mea sta pe olita .
in curand ma pregatesc sa plec la cabinet.
pa
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Mie una mi-ar place sa aud mai multe povesti comice despre copiii nostrii ; imi aduc aminte cu placere ce frumos povestea Artu despre gemeni sau Naty despre Camelia .... pacat ca nu mai intra pe la noi, sunt sigura ca sotii fac in continuare. Ieri de exemplu Sofia cand era acasa cu bona, s-a dus in dormitor, a luat poza noastra de la nunta si ne arata cu degetul si zicea mami , tata iar la final a pupat poza si a pus-o si pe Mihaela sa sarute si ea poza ![]() ![]() ![]() ![]() Se vede ca am timp de povesti ... fiica-mea sta pe olita ![]() ![]() pa R_ocsy , mami de ![]() "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

Cris

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">

Ioanact spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Neatza! Frumoasa-i viata..... I ate uita Domne cate pasionate de nea King, Alina mulatm de link. Nu pot descarca in format electronic. Tu ai reusit? Daca da, mi-o trimiti si mie pe mail? Multam Mamica unui buburuz |
Neata!
Eu nu sunt pasionate de filme horror, dar de curiozitate m-am uitat.

Mai am cam o ora din Shining.
Da. Am putut descarca cartea , Orasul bantuit.
Iti trimit pe mail, daca imi zici prin PM, adresa de mail.

ALINA

Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

NicoletaB spune:
Alina-trimis PM
Rocsy- the Saw era ala cu psihopatii de-si taiau picioarele, ochii. Fiecare platea pt cate un pacat. Au fost prea grele si pt mine. Parca sunt vreo 3 sau 5. Pe primul l-am vazut cap-coada. Mi s-a parut geniala ascunzatoarea psihopatului... Pe urmatoarele doar inceputurile, dar nu mai ma tinea stomacul....
Fi-miu cand vede ca-l pup pe ta-su vine repede si se baga intre noi ca fiecare sa-l pupe pe cate un obraz. Asa mandru si fudul e dupa o tura de pupat .....

Ioanact spune:
Nicoleta ti-am trimis mail-ul.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

r_ocsy spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- the Saw era ala cu psihopatii de-si taiau picioarele, ochii. Fiecare platea pt cate un pacat. Au fost prea grele si pt mine. Parca sunt vreo 3 sau 5. Pe primul l-am vazut cap-coada. Mi s-a parut geniala ascunzatoarea psihopatului... Pe urmatoarele doar inceputurile, dar nu mai ma tinea stomacul.... Fi-miu cand vede ca-l pup pe ta-su vine repede si se baga intre noi ca fiecare sa-l pupe pe cate un obraz. Asa mandru si fudul e dupa o tura de pupat ..... Mamica unui buburuz |
Ai rezistat eroic la film .... care era ascunzatoarea psihopatului ... asa de curiozitate ca oricum la film nu ma voi uita

Si Sofia se baga la pupacit daca ne vede pe noi doi ... cine stii ce gandesc

R_ocsy , mami de

NicoletaB spune:
Era cadavrul din sala (primul mort, ala de zacea intr-o balta de sange in mijlocul lor) in care erau aia incuiati. Dupa ce-si taie medicul piciorul se ridica si asta (sa-i faca cu ochiul si mana)si se desconspira. D-aia stia tot ce incercau aia sa faca/incercarile lor de a-l pacali...