Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
sorana spune:
Lory - oricui i se poate intampla sa aiba o zi proasta. Poate era racit, poate n-avea chef, poate ....
Il stiu si eu pe baietel, nu stiu cat de inteligent e, eu il stiu de la badminton, oricum are rezultate foarte bune la sah mai ales.
Sabina - A luat foarte bine 20-25 Sofia anul trecut fara pregatire. Intr-adevar nu trebuie sa mergi la toate cursurile - ideal ar fi sa te prinzi cand incepe capitol nou si sa mergi la 2 cursuri din capitol, apoi 2 - 4 pauza si tot asa :D
Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana Intr-adevar nu trebuie sa mergi la toate cursurile - ideal ar fi sa te prinzi cand incepe capitol nou si sa mergi la 2 cursuri din capitol, apoi 2 - 4 pauza si tot asa :D |
corect
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mussette spune:
fetelor, ziceti-mi si mie cum se procedeaza cu inscrierea la cursurile de pregatire pentru arhimede? Ma duc pur si simplu si vorbesc cu profesoara si-i spun ca eu as vrea in ziua cutare de la ora cutare?- ca inteleg ca s-au facut grupe cu nr limitat de copii. Noi am fost la Arhimede - fara pregatire, doar ce a facut cu mine acasa dupa culegerea respectiva- si a luat 27 de puncte in conditiile in care a gresit cu brio din neatentie la ultima problema. Acasa si-a dat seama de greseli dar ce folos. M-am cam suparat un pic- anul trecut nu am lucrat asa mult cu el si a luat 40 puncte la a 2 a etapa. Dar cred ca este un pic obosit- noi am fost si la Euclid......s-au cam adunat
Seara buna
Mussette
Sabina spune:
pai daca ati lucrat din culegere e fix tot aia.
Uite ca eu nici nu am culgere... poate n-ar fi rau sa mi-o procur. Tu de unde ai luat-o?
incearca sa dai un mail domnului care se ocupa de fundatie, e adresa lui pe site. Vineri si sambata sunt supraaglomerate clasele, e balamuc acolo, dar poate ca joi mai sunt locuri.
Cum mi-am alaptat copiii
loryi1974 spune:
Cred ca vorbeste de cea cu subiecte, are probleme diversificate care le pune mintea in miscare, fara sa-i bage neaparat intr-un tipar.
Ce carti mai cititi? Asta ca sa ne mai relaxam.
matahut spune:
Aha, "Pregatirea concursului Arhimede. Enunturi si rezolvari. Clasele II-IV"? Si se comanda la nenea Petrus, nu?
sorana spune:
Fi-mea a citit Peggy Sue si Fantomele - primele 2 volume - de Serge Brussolo. I-au placut foarte mult.
anya spune:
Matei nu vrea sa citeasca nimic de buna voie. Cand ma apuca "dracii" ia o carte cu vulcani sau vre-o enciclopedie si se face ca citeste. Din pacate, seara cand sunt eu acasa el e la antrenamente. Dupamiaza ar avea timp de citit, dar bunicii nu-l pot convinge. Cred ca dac ara avea de ales, ar face mai bine niste probleme la mate decat sa citeasca ceva. Culmea e ca eu citeam intr-una cand eram de varsta lui.
Sabina spune:
cu cititu suntem in pana de idei.
Jules Verne nu ii place.
La medeleni nu ii place, a incercat putin si a lasat-o balta.
Mai citeste din povestile vechi :P
In schimb picteaza incontinuu.
Edit ca am uitat. Au dat un test la mate,f usor i s-a parut.
Numai ca la ea 20 plus 24 plus 15 = 39 asa ca a luat -FB.
La voi le pune FB in catalog pt concurs? ei i-a pus.
Cum mi-am alaptat copiii