Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo abia acum am vazut pozele cu living-ul(nu stiu de ce abia acum ). Este ff frumos, imi place muuult de tot, griul alaturi de mov arata f bine si imi mai place si tablul compus din 3 mai mici asa mi-as fi dorit si eu..dar nu am gasit pe nuantele dorite . Cat despre baieti, te poti inneca in ochii lor . David la scoala parea ca nu prea se simte in largul lui...acum cred ca s-a obisnuit , nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

daca pui ulei e altfel reteta si tb si praf de copt...
reteta ce ti-am dat e de pandispan

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna seara, am citit tot azi, dar aproape ca nu mai stiu ce s-a discutat. Sunt cam zombi ca azinoapte n-am dormit din cauza frigului ca am tot umblat sa invelesc puiutii. Acum avem si noi in sfarsit caldura. Waw si ce bine e sa umbli pe pardosea calduta.

Azaz ti-am vazut puiutii, tare dragalasi. Imi place ca sunt creoli. Cat despre numarul copiilor, de la 3 in sus chiar nici nu mai conteaza. Parca vin la pachet numai cu bucurii.

Lavi si unde va mutati? Waw ce groaznic, 2 mutari in interval asa de scurt. N-as vrea sa fiu in pielea ta. Cu ce vrei sa pun poze? Exterior nu dam culoare anul asta, livingul nu e nici cum ca nu mi-au venit inca canapele si n-am mobila si nici perdele si nici nu voi avea curand, singurele cat de cat ok sunt dormitoarele. De fapt eu asa am si vrut sa creez conditii copiilor in primul rand si apoi restul, de aia am ramas cu livingul de caruta.

I-am admirat si pe Cata si Cristi ce frumos se joaca impreuna. Madutza ai o curte tare frunoasa. Abia astept sa fie si la noi iarba si alei.

Ma bag la nani ca-mi pica ochii in gura.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
-si-i tot zic:" ma, mai minte-ma si tu uneori"si el nimic.
- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

ai grija mami ce-ti doresti ca s-ar putea sa si primesti.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici!
Pe unde sunteti de s-a lasat o asa mare liniste aici???Noi am fost la plimbare,apoi la cumparaturi si imediat acasa ca este un frigggg.Doar ce a adormit si nazdravanul meu mic si am profitat sa-i tai unghiutele ca altfel nu am nici cea mai mica sansa.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca dau buzna, vreau doar sa va atrag atentia asupra unor evenimente deosebite care se desfasoara week-end-ul care vine cu ocazia Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati.

Sambata intre 16.00 si 19.00 avem o serie de workshop-uri care de desfasoara in sala de sport a Scolii nr. 30 Grigorie Ghica Voievod (str. Laptari Tei nr. 23 - zona D-na Ghica). Pe langa discutiile anuntate, veti putea testa toate sistemele de purtare existente si va fi si o tombola pentru participanti

Duminica avem dimineata (10.00 - 13.00) un atelier despre cum sa iti confectionezi singur un wrap/sling/mei-tai la Pravalia Parintilor (str. Muzelor nr. 9), iar dupa-amiaza un eveniment surpriza in parcul IOR (urmariti blog-ul pentru ora exacta) - va fi super-fun!

Detalii despre program AICI.

Si avem si CONCURS de poze cu premii super (o manduca, o boba, un mei-tai si un sling cu inele :))! Grabiti-va, se primesc poze doar pana maine seara.

Si un alt CONCURS pentru cei cu talent la scris, cu premiu o protectie de 4 sezoane pentru bebelusi purtati.

Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele, de mandreeac mai stie cineva ceva? nu a mai dat pe aici demult timp

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Multumim mami ca ai intrebat de noi.Am fost numai cu probleme de mai bine de o luna si starea mea a fost f proasta.pe scurt a debutat cu o otita la Rares,apoi am avut ceva probleme si totul a culminat cand martea trecuta in miez de noaptr m-am internat cu Rares la Medlife ca voma si avea scaune cu mici firisoare de sange.Slava Domnului ca acolo am dat peste un personal exceptional si vineri ne-am externat.Se pare ca ar fi fost vb de e coli si d-aia a facut enterocolita.In rest el este minunea noastra,pe zi ce trece ne uimeste caci este un mare nazdravan.la noi nici urma de dintisori.sa ma laud si eu ca pe 23septbrie a zis mama pt prima oara.M-a facut cel mai fericit om de pe planeta. Nu stiu cum stati voi cu greutatea ,dar noi avem 10kg si 700 de grame si 73cm. Sunt fericita ca sora mea a ramas insarcinata,are acum 5 sapt de sarcina. Sper sa apuc sa intru sa mai postez si sa pun si poze cu sufletelul meu. Mi-e dor d voi toate si va imbratisez cu mult drag
Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia cred ca am facut o combinatie intre pandispan si chec e iesit gustos daca trec peste faptul ca partea de jos a fost arsa si ca s a lasat am tras si o poza pt tine sa iti arat oricuma fost prima oara cand am facut eu singurica...

merg sa schimb kkaciosul....al 6 lea pe ziua de azi care nu a putut adormi pana nu a mai comis o inca o data

edit:mesajul este de aseara

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

somleac nu imi este greu deloc cu mutatul, pt ca acum ne mutan in apartament la mami (care este gol) si este scara de langa noi plus ca noi nu luam nimic cu noi (gen mobila, aragaz, etc) doar hainele si alte maruntisuri. sungurele lucruri mari care le luam sun patul lui iasmi si dulapiorul ei. vreau pozici cu ce ai facut pana acum.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete

Andreea, am vrut sa te sun de nenumarate ori si n-am reusit . primisem pe mail un mesaj de la tine, dar avea un titlu ciudat si nu l-am deschis, ca tocmai ce avusesem virus in calc trimis de pe mailul unei colege de sv..Ma bucur ca sunteti bine acum. Sa ne scrii mai desRares e un voinicel!!
Madamai avem covoarele. Din pacate abia luna viitoare le vine randul...ce sa fac dc sunt atat de multe de pus la punct..Luna asta cauciucurile de iarna si 2 dulapioare la copiii in camera ca ne invadeaza cartile. 9 mil un dulapior, cam mult mi se pare, dar pt ca am facut tot cu el, stim cum lucreaza si stie nuantele de pal pe care le-am folosit la camere...am ramas tot cu el sa facem..Succes la gradi oricand va fi inceputul acesta...sa vezi ca vei fi si tu mai linistita, si el mai solicitat, activitati frumoase, teatru, jucat cu alti copilasi...va fi bine pt toti.
Mary, ce scumpica e fiica-ta, grasunica si dulcica!
Ally, pt voi cred ca frigul e mai resimtit avand in vedere caldurile pe care le-ati avut acolo. scumpa!
Lavi, si pt mobila ce culori alegeti?Mai deschise, nu?? Asa avem noi casa la exterior, crem cu maron Imi place.Unde va mutati pana e gata casa? Nu am retinut dc ai scris inainte..
Someleac, bine ca aveti caldura! Exteriorul mai poate astepta!

cred ca-l imbrbac bine si ies un pic cu el si cu Ilincutza....

Pup fetele fara exceptie

Mergi la inceput