Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 5

simonacip spune:
Lavi, am vzt ca i-ai raspuns lui SOmeleac.
Azaz, ce nazdravani ai tu acolo, sunt frumusei cu totii
Mada, daviduche e din ce in ce mai bine cu scoala si ce ma bucur ca e constiincios si primul gand ii e la tema
Arsenie doarme si eu vreau sa ies afara

bb_yasmi spune:
simo pe frigul asta afara???? eu pe la 9-9.30 il culc iarasi pe lucas ( e treaz de la 8) ca sa iesim pe la 11.30 afara cand e mai ok (dar tot frig brrr)
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

simonacip spune:
Da, ma gndeam sa-l imbrac gros..La mine e problema ca pe la 11.15 plec sa-l iau pe david si nu prea mai am timp de plimbat cu Arsenie...Dar poate plec un pic mai devreme pe la 10.30 si fac o plimbare prin Moghioros

ailed_dota spune:
, lavi bravo!inceputul e greu
....N-am vazut poza in schimb...
. Eu sunt grogy
, Andra a facut muci
, ce era sa ramana ea de coada singura din odisee fara
,asa ca azi dimi la 5 ii puneam apa de mare si vibrocil... si acum doarme...azi nu o scot afara....ca e ff frig...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

ailed_dota spune:
Simo, cusca, puup!
(2008)

simonacip spune:
Cuscra, si batistutza bebelusului. Face minuni...cel putin vad ca pot lupta cu succes cu ea impotriva mucilor
Pup andra sa-i treaca repejor.

ailed_dota spune:
tb sa o cumpar ca n-am avut nevoie pana acum
(2008)

Somleac spune:
poftiti la
Am dus trupa la scoala si la gradi si acum dau la Ilincuta. Ufff ce greu m-am trezit de dimineata.
Citat: |
buna dimi somleac nu imi este greu deloc cu mutatul, pt ca acum ne mutan in apartament la mami (care este gol) si este scara de langa noi plus ca noi nu luam nimic cu noi (gen mobila, aragaz, etc) doar hainele si alte maruntisuri. sungurele lucruri mari care le luam sun patul lui iasmi si dulapiorul ei. vreau pozici cu ce ai facut pana acum. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Nu stiu , nici noi n-am luat decat mobila copiilor, dar cand trebuie sa aduni sa nu lasi in urma ta nimic , mie una mi s-a parut groaznic. Oricum noi suntem mai multi si ca urmare si mai multe de adunat.
Multa sanatate Andrei.
Ma pun sa imbrac copila ca-i tot in pijamale si sa mananc ceva.
O zi frumoasa va doresc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

bb_yasmi spune:
delia nu am apucat sa descarc poza, dar sa nu te astepti la nimic fenomenal...
ci la un chec lasat
fetelor eu sunt stresata ca am impresia ca lui bb ii fuge un ochisor....am sa pun 2 pozici pe picassa sa imi spuneti daca si voua vi se pare. viss am pus pozica cum era imbracat ieri lucas la 7 grade.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

viss spune:
- buna dimineata! si de la noi.
-am dat laptele,am schimbat bebicii, am facut niste vinete cu ceapa,si am scos niste lucruri de bebici mici sa le selectez si sa le dau. deja am 4 cutii de pampers plineam gasit cui sa le dau pe cele de baietel, dar de fetita,nu.
-nu mai avem loc in casa, ne invadeaza hainele si cutiile.dar am rezolvat cu dulapul lor, am luat unul mare de la praktiker, inalt de 2m si lung de 1.35m,am dat pe el 4,5mil,am mai adaugat noi 3 rafturi in partea de umerase- ca spunea cineva de dulap - am vrut sa il facem la comanda si costa 9 mil.mi s-a parut enorma diferenta
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/